Kızlar dün kaynanama gittik işte bebek ağlıyodu 5 aylık eşim sus oğlum dedi sonra annesi kızıyo durmadan çocuğa korkuyo tabi dedi kızma dediği olayı hemen anlatıyorum bayramda yine kaynanamdaydık bebeğim kulağını çok kötü çizmişti kanıyodu bende o şokla eşime koş çabuk şunun yaptığına bak dedim çok korktum çünkü öyle kanamayı görünce sonra o günün sabah8 kayınbabam büyük adama bağırıyon sanki ben bile korktum dedi hiç bişey demedim bağırmadım falan diye savunma yapmadım asla dün eşim de mutfaktaydı kaynanam annesi kızıyor falan diyince bende gece gündüz ben bakıyorum kimse karışamaz ne yaptığıma dedim bakacan tabi de kızamazsın dedi la havle dedim kafamı çevirdim o gün bugündür oğluma sürekli annen sana kızıyo mu diyorlar ya canım yanıyo sanki ben oğlumu sevmiyorum da sanki düşman doğurdum ben onun bir sürü şeye katlandım tek bebeğim olsun diye ben orda eşime bağırdım gel bak diye onlar bebeğe bağırdı diyip diyip duruyo şu an oturdum çocuğa bakıp ağlayasım geliyor ben sana kızmadım diye bebeğe anlatmaya çalışıyorum ya zaten milyonlarca laf söz ettiler bişey demiyorum ama bebekle ilgili bişey olunca benim çok zoruma gidiyo