0 oy
145 göst.
Diğer kategorisinde (5 puan) tarafından
Arkadaşlar yeni doğum yaptım bir kızım oldu elinde kız kıyafeti beşik olan varmı kısacası bebek ürünleri 
notu ile kapatıldı: Yasak post

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Allah analı babalı büyütsün gözünüz aydın 

Yardım için belediye ve kaymakamlığa başvuru yapabilirsiniz yardım çıkar inşallah 
(5 puan) tarafından
Yaptım dilkce bile verdim bizim daha önce evimiz yandığı için biZ size gerekli yardımı yaptık diyorlar
-Reklam-
0 oy
tarafından
Allah yardımcın olsun inşallah 
(5 puan) tarafından
Allah razı olsun
0 oy
tarafından
Az önce de postunu gördüm eşini isten çıkarmışlar git kızılaya canım durumunu anlat esin çalışmadığı için bezinden tut kıyafetine herseyini veriyorlar erzak bile alırsın burada kimse inanıp yardımda bulunmaz bunu sen yalan söylüyorsun diye söylemiyorum ama yalan söyleyenler çok olduğu için guvenemez sen devlete sığın yardımcı olacaklar gittiğin gibi hemen veriyorlar 
tarafından
Bak canım bunlar kalıcı bir çözüm değil yardim alarak nereye kadar gecineceksin biran önce is bulması lazim eşinin hamallık yaparim yinede evime ekmek parası getiririm yardim etmek isterdim fakat bebek benimde daha 14 günlük küçülen kıyafeti yok malasef muhtara git kızılaya git esin işsizlik maaşı için başvuru yapsın allah YARDIMCINIZ olsun
(5 puan) tarafından
Neler yapmadık ki iş ariyo zaten ben buraya ilk defa yazdım imdada kismeden dilencilik yapmadım kullanamdiklari kız bdbek kıyafeti sordum bunda ne varki sanki
(5 puan) tarafından
Biz her yere başvuru yaptık zaten İnan ki evden iş bulsam ben bile calirim 2 ogl var birde Begüm olunca çalışamıyorum evden iş bakiyorim hepsi dolandırıcı
tarafından
Korunsana kız napmaya yapiyon habire çocuk iki tane varmış iste seni gidi seni:)
(5 puan) tarafından
Allah'ın veridigine şimdi şükürler olsun diyeyimde ilk önce valla abla korundum aparat aşağıya düşmüş ağır kaldırma demislerdi bende kaldırdım aparat düşünce giriverdi karnıma valla aldircam dedim herkes dedi günah yapma bende dedim rabbim rızkını verir vazgeçtim

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 127 göst.
9 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Linkin (21,515 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 138 göst.
3 Haziran 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Selin mom (785 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 213 göst.
1 Kasım 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 170 göst.
17 Ekim 2021 Diğer kategorisinde Kenanveannesi (454 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,449,874 soru

23,810,055 cevap

317,836 kullanıcı

...