0 oy
247 göst.
Diğer kategorisinde (7,463 puan) tarafından
Kızlar dün gece balkon kapısının dibinde 6 cm boyunda kara böcek vardı görünce çok korktum ilk kez böyle büyük böcek gördüm ve ses cıkarıyordu zor öldürdük. Gece o sesin aynısından yine duydum eşimi uyandırdım ama pskolojin bozuldu senin diyip geri yattı bende kalkamadım korkudan yataktan. Arada sırada hamam bocekleri de görüyorum büyük. Ya bana akıl verin en huylandgm şey böcektir benim. Küçük bebeğim var ona zararı olmayacak şekilde ne kullanabilirim nasıl yok edebilirim ?

5 Cevaplar

0 oy
(15,314 puan) tarafından
Böcek ilaci alip evi ilaçla yoksa kurtulamazsin. Birde o böceği öldürdüğünüz yeri iyice çamaşir suyu ile temizle. Yumurtalari dökülmüş olabilir. 
(7,463 puan) tarafından
Tamam canım. Bebeğe zararı olmayan böcek ilaçları var mı bildiğin
(15,314 puan) tarafından
Canim kokusuz ve zararsiz ilaçla var. Eczaneden bi sorun. Bizde vardi ama bitince attik kutusunu. Adini da hatirlamiyorum. Eczanede pahali oluyor. Eczaneden öğrenip zirai ilaçlar falan satan yerler var ordan alirsaniz daha ucuza gelir.
-Reklam-
0 oy
(7,751 puan) tarafından
Böcek tabletleri var raid marka onlardan koy eşya altlarına falan hemen kayboluyorlar.
0 oy
(8,028 puan) tarafından
Böceklere en faydalı sirkeli su ile her yeri temizlemek. Sirke ayaklarını yakıyormuş
0 oy
(606 puan) tarafından
Hahambocagi için tablet duymuştum canım.insallah bir daha gelemzler evine bende. Ok korkarım 
0 oy
(7,935 puan) tarafından
Ses çıkarıyorsa cırcır böceğidir o .Hamam böceğide varmış ;kothrin diye bi ilaç var suya karıştırıp evin her yerine (gıda üstü hariç ) fışkırtabilirsin .Kokusu ve rengi yok.

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 223 göst.
1 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Damla berna (2,311 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 354 göst.
28 Şubat 2023 Diğer kategorisinde Aycelennn-12 (346 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 181 göst.
2 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Nursenaberkan (206 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 113 göst.