+2 oy
1,123 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (788 puan) tarafından
Kızlar annemi kaybettim vefat etti dua edin lütfen mekanı cennet olsun.icim çok yanıyor.

33 Cevaplar

0 oy
(13,313 puan) tarafından
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun kuzum ❤️
-Reklam-
0 oy
(7,781 puan) tarafından
Makânı cennet olsun bende bir fatiha okudum teyzeme.
0 oy
(2,840 puan) tarafından
Başınız sağolsun Allah sabır versin inşallah 
0 oy
(2,569 puan) tarafından
Allah Rahmet eylesin, mekanı cennet olsun. Rabbim sizlere soğuk sabırlar versin. Duamıda ettim. Hepimiz ebedi aleme göç edicez kuzum bu bir son değil. Ebedi alemde kavuşacağız. Bol bol dua okuyarak.
0 oy
(851 puan) tarafından
Allah sabır versin mekanı cennet olsun mi her annenin mekanı cennettir 
0 oy
(14,123 puan) tarafından

Allah'ım sabır versin mekanı cennet olsun:(

0 oy
(2,352 puan) tarafından
Başın sağolsun Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşaAllah Fatiha okudum 
0 oy
(271 puan) tarafından
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah. Geride kalanlara sabır versin Rabbim.... 
0 oy
tarafından
Ayy kurban olurum rabbim size sabırlar versin . Annemize de Allah rahmet eylesin yattigi yer nurla dolsun .. çok üzüldüm gece gece gerçekten açınızı paylaşıyorum ve şuan çok derinden hissediyorum.hamilelik zaten duygusallastiriyor gece gece ağladım gerçekten .. cok zor .. Allah yardım etsin size
0 oy
(702 puan) tarafından
Allah yattığı yeri iyi etsin Allah sabır versin sizlere bol bol çok zor biseydir eminim ,,,,anne başka ahh ahh düşününce bile kötü oluyorum aabirgun yaşayacağız 
0 oy
(1,916 puan) tarafından
Basin sag olsun canim
0 oy
(788 puan) tarafından
Rabb'im yazan herkesten razı olsun inşallah tek tek yazamıyorum kusura bakmayın hanımlar.
0 oy
(3,376 puan) tarafından
Basin sağ olsun mekanı cennet olsun 

İlgili sorular

0 oy
23 cevap 691 göst.
8 Ocak 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Premsesannesi (663 puan) tarafından soruldu
+2 oy
21 cevap 836 göst.
0 oy
17 cevap 449 göst.
0 oy
5 cevap 282 göst.
31 Mayıs 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Aytensilay (9 puan) tarafından soruldu

410,105 soru

12,331,025 cevap

39,210 kullanıcı

Kategoriler

...