İki kez normal doğum yaptım ikiside suni sancıyla başladı ilki 39+4te kilo alımı durmuştu beklemeye gerek yok denildi araştırma Hastanesi'nde yaptım 8 saat sürdü suyumu son anda patlattılar 2 kez ikindim sadece ve dogdu dikislerimde vardı çok uzun sürmedi iyileşmesi. İkincisi 70 gün oldu doğum yapalı yine dediğim gibi suni sancıyla başladı 37 den beri bebek kanaldaydi ama ne kadar harekette yapsam doğum başlamadı suyu azaliyordu 39+5 TE zaten günü doluyor diye özel hastanede suni sancı takıldı 6 saat falan sürdü yarısında suyumu patlattilar ebe çok iyiydi tek doğum yapan bendim çok destek oldu bana doktorum doğuma yetişemedi son anda bebek doğunca geldi ikinirken idrarın varmış ve son anda sondayla idrarı boşalttılar ve son ikindim çok az dikişim oldu dogumca yarım saat masa da kaldım kanamaya bakmak için tampon koyup beklettiler. İlki 3060 doğdu ben 60 kg. İkincisi 3225 doğdu ben 62 kg falandim. 15 günlükken kontrole gittiğimde dikislerim düşmüştü. Çok şükür sorunsuz doğum yaptım iyiki de normal oldu. Sezeryana da karşı değilim zoraki durum olduğunda normale zorlanmak istemem. Sende sağlıkla alırsın kucağına inşallah