0 oy
104 göst.
Diğer kategorisinde (309 puan) tarafından
Ne kadar sonra pilates gittiniz bir sorun oldu mu ne yaparsam yapayım göbeğim gitmiyor 4 ay oldu 

2 Cevaplar

0 oy
(381 puan) tarafından
Ben 10 ay oldu doğum yapalı göbek yerli yerinde duruyor :) 

Plates yapmadim canım yanlış bilgi ver miyim ama doktora git dikislerin iyileşmişse sende kendini iyi hissediyorsan git bence 
(309 puan) tarafından
Sağol canım nasıl gidecek bu göbek ya :) neyse yeterki bebeklerimiz sağlıklı olsun ❤️
-Reklam-
0 oy
tarafından

Doktoruma sormustum dogumdan once hamıleyken duzenlı pılates yapmıstım zaten hatta bana normal dogur dıye baskı yapmsıtı pılatesle cok rahat dogurursun demıstı de zorla sezeryana ıkna ettım :D ben 3 aylıkken evde hafıf pılatesle basladım youthbedan ebru sallının, bu karın germe hareketleırnı yapmadım ama, doktora sordum 4.. ay baslayalım dedı kız kolık olunca olmadı 7. Ayda pılatese yazıldım reformer pılatese ona gıttım 3 ay 

(309 puan) tarafından
İyi geldi mi peki yani tahminimce konuşuyorum her sezaryen olan kadında azda olsa göbek kalıyor
tarafından
Bende hamıleelıkten once 35 kg verdıgım ıcın gobek vardı zaten sarkmıs evet sıkılastım ama cok sabır ısı pılates şak dıye sonuc alınmıyor en az 1 sene gıtmek lazım

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 99 göst.
30 Aralık 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ervaaa (253 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 29 göst.
16 Ocak 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
0 cevap 29 göst.
23 Aralık 2024 Diğer kategorisinde siyahmezarinsahibi (1,368 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 50 göst.
5 Ekim 2024 Diğer kategorisinde siyahmezarinsahibi (1,368 puan) tarafından soruldu

412,561 soru

12,421,048 cevap

45,224 kullanıcı

Kategoriler

...