0 oy
204 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
düzenlendi
Hamile olunca ne zamandır dışarı çıkmıyorduk sıkıldı diye hem markete gittik gitmeden bişeyi yoktu geldik yemek yedirdim tam uyuyacağım krize girdi resmen ne istediğini bilmiyor sürekli ağlıyor su mu içeceksin kafasını sallıyor karnın mı ağrıyor  ı diyor kucağıma alıyorum ağlıyor indiriyorum ağlıyor ne yapacağımı şaşırdım abartmıyorum 2 saat ağladı eşimi aradım oda annesini aramış kayınvalidem geldi okudu üfledi sonra  sakinleşip uyudu. Nesi vardı bilmiyorum.  Markete giderken gören sevdi yani kimsenin günahını almak istemiyorum ama siz siz olun içiniz kaynayan çocuklara maşallah deyin valla çok ağladı ne yaptıysam susmadı çok üzüldüm şuan başım ağrıyor  sarhoş gibiyim stresten oldu. İçinizden ne geliyorsa okur musunuz lütfen kimin duası geçirir bilinmez.içinden gelen okuyabilir mi kızımı okuyandan da okumayandanda Allah razı olsun 

1 cevap

0 oy
(14,946 puan) tarafından
Canim bebekler çok nazar toplar sen eve gelir gelmez hemen oku rukye aç kızın da dinlesin benim kızım 2 aylık dışarı çıkıp eve geldiğimizde çatlıyor cocuk hemen bi rukye acıyorum hem okuyorum hem dinliyorum bebeğim de öyle sakinliyor şifa olsun kizina
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 203 göst.
0 oy
31 cevap 1,329 göst.
+3 oy
37 cevap 945 göst.
0 oy
1 cevap 53 göst.
16 Aralık 2025 Diğer kategorisinde Kadinca_4289940 (46 puan) tarafından soruldu

Kategoriler