0 oy
233 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar sizce en iyi makarna salatası nasıl oluyor yoğurt mu çok olmalı mayonez mi siz hangi ürünleri içine koyuyorsunuz ?

12 Cevaplar

0 oy
(2,973 puan) tarafından
Hem yoğurt hemde mayonez karistiyorum yoğurt tatlı olmalı garnitür mısır kornişon turşusu koyuyorum çok güzel oluyor 
tarafından
Yoğurt hangi marka koyim
(2,973 puan) tarafından
Herhangi bir marka olabilir cnm ben binden dost alıyorum evde yoğurt mayalayip onuda kullanırım tatlı olması yeterli
-Reklam-
0 oy
tarafından
Hazır garnitür alıyorum mayonez yoğurt mısır salatalık turşusu çok güzel oluyor 
tarafından
Hazır garnitür bana sanki iyi pişmemiş gibi geliyor :(
(1,880 puan) tarafından
Ben 5 10 dk pisiriyorum
tarafından
Yoo Ben alıyorum hep yumuşak pişmiş oluyor
0 oy
(4,589 puan) tarafından
Hepsi aynı.bacim ya ama.mayonez işi zevk işi kimi yoğun yoğurt seviyor kimi yoğun mayonez hasla makarnayı garnitür köy keyfine göre öyle 
tarafından
Teşekkür ederim
(4,589 puan) tarafından
Rica ederim canım
0 oy
(987 puan) tarafından
İkiside dozunda olmalı ve tavuk göğsünü de içine didiklersen çok güzel oluyor..
tarafından
Teşekkürler canım
0 oy
(15,876 puan) tarafından
Mayonezde olmali ama yoğurt miktari daha fazla olmali bence. Birde ev yoğurdu degilde hazir yoğurtla daha iyi oluyor kivami bence. 
tarafından
Teşekkürler canım
0 oy
(1,467 puan) tarafından
Makarna mayanoz mısır kornişon salatalık yoğurt süper oluyor tavsiye ederim mayonez ve yoğurt karışırımı
0 oy
(4,424 puan) tarafından
Süzme yoğurt mayonez garnitür turşu şeklinde yaparım severek yiyoruz ")
0 oy
(14,421 puan) tarafından
Offff canım çekti kız 

Ne bulursam katarım içine dereotu falan 

Mayonez yoğurttan az daha fazla olmalı 

Kız aaaazımın suyu aktı peeeeeh
0 oy
(4,303 puan) tarafından
Komşum yapıyor böyle güzel makarna salatası daha önce hiç yemedim ya efsane güzel oluyor.  Garnitür kullanmıyor kuskus veya makarnadan yapıyor yoğurt mayonez dereotu mısır turşu havuç rendeliyor harika oluyor 
0 oy
(5,631 puan) tarafından
Suzme yogurt guzel oluyo, mayonez kullanmiyoruz eskinden kullanirdik guzel oluyo ama cok katmazdik 

Tavuk ,ceviz,kornison tursu,garnitur bunlari koyariz genelde
0 oy
(25,196 puan) tarafından
Yogurttan biraz daha az mayonez koyuyorum. Ben tavuklu yapıyorum içine garnitürle beraber mısır ve salatalık turşusu pul biber de katıyorum 
0 oy
(13,304 puan) tarafından
Çok az süzme yoğurt ve mayonez, garnitür, turşu, mısır, salam koyunca güzel olur en azından ben öyle severim :D

İlgili sorular

+1 oy
2 cevap 102 göst.
30 Aralık 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde Leblebi (5,631 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 159 göst.
21 Eylül 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde nur120302 (72 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 211 göst.
21 Mart 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde Anneymben (945 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 342 göst.
8 Kasım 2021 Yemek-Tarifler kategorisinde misafir tarafından soruldu

411,870 soru

12,398,983 cevap

44,340 kullanıcı

Kategoriler

...