0 oy
330 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Yarın kontrolüm var 22 haftalık hamileyim 2 yaşında da kızım var ablamla geçen konuştum tamam buraya bırak demişti şimdi de isim çıktı yarın dedi annemgile bıraksam ters düşüyor orayla bizim ev bide hastane de uzak eşim de izin alamaz yeni başladı ise ne yapsam ya kaynanaya bıraksam mesafe koydum araya bıraksam çıkamam burda kalın diye ısrar eder siz ne yapıyorsunuz 

17 Cevaplar

0 oy
(4,424 puan) tarafından
Yanıma alıp gidiyorum bebek arabası varsa daha kolay olur 
tarafından
Kuzum yok maalesef ama eline telefon falan versem durur mu çok da hareketli ama
(4,424 puan) tarafından
Bilemem ki canım durur derim durmaz durmaz derim durur neredesin şehir yer falan olarak kayseri ildem deysen getir ben bakarım ")
tarafından
Çok sağol Allah razı olsun kuzum uzaktayım götürüp deneyeceğim inşallah durur
-Reklam-
0 oy
(6,046 puan) tarafından
Bebek arabasına koy götür başka yapacak birşeyin kalmamış ki canim sen muayene olurken oda arabasında abur cubur yesin
tarafından
Teşekkür ederim canım bebek arabam yok maalesef ya telefon vereyim ya da dediğin gibi abur cubur alayım 5 dk en fazla kontrol zaten inşallah durur
(6,046 puan) tarafından
Doktorun odasında koltuklar oluyor durur canim
tarafından
İnşallah kuzum yarın yazarım sağolasın
0 oy
tarafından
Ben olsam kızımıda götürürdüm yanımda mecbur zaten 22 haftalıkmışsın nts ye almazlar
tarafından
Durur mu ki ya tam hareketli zamanı `
tarafından
Mecbur duracak canım
tarafından
Sağol canım götürmeye karar verdim yarın yazarım ne yaşadığımı :)
tarafından
☺️Tamam canım
0 oy
(504 puan) tarafından
Vallahi ben heryere kendimle götürüyorum kaynanam alt katımda annemde uzak değil ama ikisinede bırakmıyorum:)
tarafından
Kaç yaşında kuzum benimki en son benle geldiğinde daha küçüktü Corona testi yaptiriyordum yere attı kendini bana bişey yapıyorlar sandı şimdi de ağlar yere atar diye korkuyorum
0 oy
(13,620 puan) tarafından
Biz hep birlikte gidiyoruz anneanne ya da babaanneye gitmek istemezse 3,5 yaşındaki oğlum komşuma bırakıyorum 
tarafından
Anladım kuzum sağlıkla gelsin bebiş
0 oy
(1,204 puan) tarafından
Ben hamileyken kızım 2 buçuk yansdaydi hep kendimle götürurdum
tarafından
Duruyormuydu kuzum peki
(1,204 puan) tarafından
Kızım ozamn beni çok iyi anlıyordu kardeşini görmek için sabirsizlanyordu tabi çantamda kraker falan aliyordm meyvesuyu falan duryodu wlla
0 oy
tarafından
Beraber hep gotrdum bn kimseye guvnp birakmm
tarafından
Duruyor mu yanında kuzum bebek arabasinda mi duruyor
tarafından
Alisyorsn cnm durmuyoda  yok kız nerde yanımda geliyor orda doktrlar duruyordu
0 oy
(1,224 puan) tarafından
Hastaneye yanimda goturemiyorum cunku gordugu an agliyo korkuyo durmuyo ayrica ben ultrason ve nst'deyken tek birakamam almiyolar cunku bebekleri. Eger saatlerimiz denk geliyosa kayinbabam arabayla geliyo bebegimi veriyorum kaynanama birakiyorum benide hastaneye goturuyo donustede bebegmide alip eve birakiyo bizi ama saatlerimiz denk gelmiyosa bir gun oncesi kaynanama gidiyoruz esimle orda kaliyoruz randevu saatimde e bebegimi kaynanama birakip rahatca gidiyorum islerimi hallediyorum otobusle kaynanamin evinde inip oglumu alip eve geliyorum
tarafından
Anladım kuzum sağlıkla gelsin bebiş
0 oy
(4,375 puan) tarafından
Ben 3.5 yaşında ki oğlumu götürüyorum mecbur benim ailem bile burada değil eşim işe yeni girdi asla izin alamıyor sabah erken gidiyorum birde randevu bulamıyorum sabah sıra alıyorum oda kalıyorsa tabi belli süre sonra huysuzlanıyor ama ben oyuncaklarını alıyorum yanıma onlarla oyalıyorum
0 oy
tarafından
Götür ya cocugunu
0 oy
(732 puan) tarafından
Bnm yavrum da daha üç aylık ablama bırakıp gidicem 
0 oy
(7,791 puan) tarafından
Sn muayne olurken eline telefon ver doktorun odasında otursun tek çaren
0 oy
(1,907 puan) tarafından
Bende bırakmam ben nereye çocuğum oraya özel hastaneyse muayane olana kadar Dr asistanı belki ilgilenir 
0 oy
(171 puan) tarafından
Eşinizle mi gidiceksiniz bebişide alın yada yaninzda gelebilcek biri yok mu yoksada alın doktor yanına girene kadar ilgilenirsiniz sedyeye yatma süreci ne iki dk ayırmayın bence yanınızdan 
0 oy
(3,418 puan) tarafından
22 aylık her yere benimle gelir lazere gittim sandalyeye oturttum eline sevdiği şeyleri verdim benim işim bitene kadar yedi :))
0 oy
(448 puan) tarafından
Benim kızım  çok  pürüz  çabuk  sıkılır  ama yinede  yanımda  götürüyorum  mecbur ...
0 oy
(618 puan) tarafından
Valla cnm ben iki çocukla gidiyorum oğlum 2 buçuk kızım 1 buçuk ama cnm yanında illa biri olması lazım sen içerdeyken biri göz kulak olsun diye 

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 323 göst.
0 oy
6 cevap 321 göst.
13 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 120 göst.
30 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Buket masal (2,493 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 122 göst.
20 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Hilalyyy (442 puan) tarafından soruldu