0 oy
183 göst.
Diğer kategorisinde (171 puan) tarafından
Kızlar yardımcı olun şuan konusuxak kimsem yok bulaşık makinesinin hortumu delinmiş fare girmiş olabilir korkuyorum bir kere kavinvalidem anlatmıştı çamaşır makinesin hortumunu ısırmış makinenin de içine girmiş değiştirmişler hortumu tekrar yemiş öyle bişey olabilr evime bir kere girmişti ben görmüştüm yine görmekten korkuyorum 4 aylık bebeğim var sütüm kesilir fln çünkü bildiğiniz gibi değil çok çok korkuyorum bebeğim uyurken işimi bitirmem gerekirken ben yatağa oturdum korkuyorum diye iş yapamaz oldum eşimde korkuyor yarın misafirim gelcek ben de mutfakla antirenin duvarını siliyordum makineyi çektim altı su hortum akıtmış lütfen yardım edin kafamı  toplamam lazım duvarları eşim gelmeden bitirmem lazım ikramlık hazırlamak için markete gitmem lazım  

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
O makinanın arkasinda bı madde varmış onun kokusunu çok severmiş fareler olabilir bı kontrol edin makinaya zarar verirse epey masraf cikar
(171 puan) tarafından
Bilmiyorum çok korkuyorum akşam eşim gelsin söyliyeyim bi kendimi rahatlatmak istemiyorum hortum altında cam kırıkları vardı oda yapmış olabilir ama makine bitince hortum içinde su kalır mi
tarafından
Bilemiyorum canım siz yine de detaylı kontrol edin
-Reklam-
0 oy
(1,862 puan) tarafından
Farenin neyinden korkuyorsun ki ıyide akrep değil bisey değil 
(171 puan) tarafından
Ne bilm ben bir anlasam yok aşamıyorum benim evimde tehlike aşağı kat komşuların bahçesinde deposunda olursa hemen gelirmiş
0 oy
(4,424 puan) tarafından
Fare senden korksun ay parmak kadar sey den ne korkuyosun ")) vur kafasına terliği kaldır at aşağı 
(171 puan) tarafından
Ay keşke eşim gelmeden görsem naparim diye düşünüyorum bebisde var
(4,424 puan) tarafından
Bir şey yapmaz canım zaten o zavalliciklar da insandan çok korkar cesaretli ol o kadar imran süt kesilmez ben büyük kizim da üzüntüden korkudan kaç kere bayıldım yinede sütüme bir şey olmadı
0 oy
tarafından
Arkasında yada evde fare pisliği varmı 
(171 puan) tarafından
Eğilip bakmadım yalan söylemim ama görmedim havluyu paspasa taktım arkasını alıp hemen gittim öyle olunca
0 oy
(157 puan) tarafından
allah başıma vermesinde  onu öldürmeden duramazdı m heralde ya  ama  bi usta çağırın derim çünkü bu bizim çözebiliceğimiz bişey değil burdan canım
(171 puan) tarafından
Biliyorum sızlik birşey olmadığını canım ben kafam dağılsın diye dedim varsada yoksada bütün isim kalcak bebeğim uyuyorken morel olsun diye biraz rahatliyayim diye yazdim
0 oy
(14,421 puan) tarafından
Sen yine iyisin faraden korkuyorsun,benim eşşşşek kadar kızım tavuktan bile korkar
(171 puan) tarafından
Bende korkarım her hayvandan sadece böcek türünden ve akrepti yılandı bunlardan korkmam

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 91 göst.
8 Kasım 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 116 göst.
13 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde hadi ordan (586 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 81 göst.
13 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Birkullanici00 (191 puan) tarafından soruldu
+1 oy
7 cevap 236 göst.