0 oy
389 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Arkadaşlar merhaba. Eşim uzun zaman önce kolonya almıştı 2 tane bende normalde onları pek kullanmam misafir için kullanırım. Geçen akşam bir tanesini alıp hem eşime hem kendime döktüm sonra da koltukta ufak bir iz vardı. Bende peçeteye bir damla damlayı koltuğu sildim. Ama çok dökmedim. Eşimde sert bir şekilde bırak onu dökme dedi. Beni kısıtlıyor ve evde yaptığım şeylere karışıyor bende karşılık olarak yaa bi sal beni artık karışma ne yaptın ki bir damla kullandım dedim. O da bu ÷kalkıp iki şişeyide alıp bunları iş yerime yerime götürücem deyip kaldırdı. Şimdide kendi masasının içerisinde gördüm. Yaaa bu çok ayıp bir şey değil mi yaa. Yani ben gider kolisiyle alırım konu kolonya değil ama sanki ev benim değil gibi hissediyorum. Sizce ben mi abartıyorum 

4 Cevaplar

0 oy
(1,927 puan) tarafından
Tabi ki haklısın. Kıstığı şeye bak ne ayıp. Ablamın eşi var adam cimri ve herşeyi olmasına rağmen değişmiyor. Cimrilik huy asla değişmez ona göre hareket edemezsin. Allah yardımcınız olsun çekilecek dert değil 
tarafından
Yaa aslında eşçm cimrilikten değil. Ona karşı beni sal öyle gerekiyordu öyle yaptım deyince bu tepkiyi verdi.
(1,927 puan) tarafından
Müdahale ediyor yani bilmiyorum ama zorr
-Reklam-
0 oy
(13,912 puan) tarafından
Esin neden böyle bisi yaptı cimri değil demişsin yorumda evde yaptığın işlere mi karışıyor 
tarafından
Evet hemde çok karışıyor. Resmen evde Adım atamıyor yaa herşeyi sorgular her şeyi yargılar
(13,912 puan) tarafından
Neden öyle yapıyor hiç sordun mu canım konussan
0 oy
tarafından
Kız taktiğin şeye bak al da gtune sok desydin 
0 oy
(7,784 puan) tarafından
Ben bazı erkeklerin kadınların işine karışmasına gerçekten çok sinir oluyorum benimde bir arkadaşım var kocası evdeki bütün hakimiyeti ele almış evin girdisini çıktısını çocuğun yemesini öğününü bile adam ayarlıyor o kadar tuhaf geliyor ki bana yani benim bildiğim evi kadın yönetir erkek dışarda çalışır evde dinlenir kadın işine karışmaz ben katlanamam açıkçası.

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 612 göst.
14 Mayıs 2022 Aile & Aşk kategorisinde Alyakus (2,532 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 510 göst.
1 Ocak 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
38 cevap 1,216 göst.
23 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde Guldnz124 (159 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 416 göst.