0 oy
235 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (1,169 puan) tarafından
bizim yediklerimizden yiyen biri degil hep ayri yapiyorum ona ama bugun ne yapsam bilemedim sizler neler yapiyorsunuz kizlar

6 Cevaplar

0 oy
(5,129 puan) tarafından
1.5 yaşında kızım bugün yumurta yiyorsa yarın tükürüyor. Hiç bişey beğenmiyor ama acıkınca yiyor akışına bırak bilmiyorum. Benimki de dişleri çıkıyor çok zor 
(1,169 puan) tarafından
bnimki de oyle kuzum azi dislerini cikarmaya calisiyor o yuzden cok zorlaniyoruz allahtan emiyor onla kandiriyor kendini yemk yemiyor ama emiyor o yuzden acikmiyor h8c canim
(5,129 puan) tarafından
Benimki emmiyor. Süt de içmek istmeştor artık mamayı da. Azi dişler çok fena Allah yardım etsin kızımın da 2 tanesi patladı çok huzursuz
(1,169 puan) tarafından
ya hic sorma hece gunduz uykusuz ustune hicbirsey yediremiyorum bnden baskasina gitmiyor cok miz miz herseye de agliyor zombi gibi geziyorum etrafta
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ben omlet yumurtalı ekmek bazen menemen yani içerik yüzde yüz bizimki gibi olmasada artık bize yakın yapiyorum
tarafından
Canım yumurta beyazı tadım yaptık biz ondan tüm koyuyorum azıcık yoğurt bazen kaşar koyuyorum az yağlanmış tavada kizartiyorum peçeteye yağını yine alıyorum ama
(1,169 puan) tarafından
sabah yaptim omleti mesela 1 yumurtanin yarisini zor yedi bn yumurtanin icine minik emek dograyip oyle yapiyorum elimle veriyorum oyle agzini aciyor yoksa hic yemiyor
tarafından
Ben özellikle kepek kullanmıyorum mesela eğer yoksa normal ekmeği de yapıyorum yumurtalı
tarafından
Ben mesela az yağlı patates yapıyorum canım onu yiyor kızartma yani bizimki gibi yağlı olmuyor ama az yağda yada fırında yapıyorum bazen üzerine yumurta kırıyorum bazen sade
tarafından
Benimde yemiyor diye mesela ben çok az tuz koyuyorum canım yani kaşar yada normal peynirle yaparsam biraz tuzu olduğu için eklemiyorum ama patatese felan koyuyorum ben yoksa yemiyor
0 oy
tarafından
Benim kızım 1 bucuk yaşında her sabah pekmez ve ıkı tane yumurta yiyor Bi biberon suyunu içiyor bazen helva saralle de veriyorum kahvaltımız bu şekilde oluyor genelde 
(1,169 puan) tarafından
masallah canim daha bnimki 1 yumurtayi yiyemiyor digerlerini gectim
tarafından
Doğrudur canım bilmiyorum bazı çocuklar öyle ya yiğenlerim de yemez ama kızm yiyor normalde ıkı yumurta kırıyorum sabahları önüne tabakta az bişey koyuyorum bana bırakmıyor kızım sağolsun tabağı bıttıkçe veriyor bitti doldur diye doldurup veriyorum ıkı yumurtayı o yemiş oluyor bana kalmıyor ahahahaha
(1,169 puan) tarafından
ayyy ne guzel keske bnimkide oyle olsa bn 1 yumurtanin yarisini yese gobek atasim geliyor cunku agzini acmayan bi cocuk valla cok zor oluyor her ogunumuz boyle dusun yarim kase corba iciremiyorum bile
tarafından
Pekmez veriyor msun sabahları pekmez de iştah açar diye biliyorum
(1,169 puan) tarafından
sade vermiyirum o zman icmiyor  mama gibi hazirliyorum icine katiyorum pekmezi
0 oy
(542 puan) tarafından
Selamın aleyküm eritme peynirli 1 yumurtalı omlet yaptım onun bile azını bıraktı yani dahasini koysanda yemez iki cay kasigida tahin pekmez yedi.Dünde yumurtalı peynirli ekmek yemisti yani çok cesit koyduğunda yiyeceği varsada yemez her çocuk farklıdır tabi ama hazım problemi olmaması icin çok karistirilmasina karsiyim 11aylik benim yavrum da.
(1,169 puan) tarafından
aleykum selam canim benimki de 1 yumurtayi yiyemiyor daha istahli bir bebek degil o yuzren cok zorlaniyorum
(542 puan) tarafından
Olsun çok yemesin ama sağlıklı şeylerden az az da olsa hep teklif et her gün meyvedir pekmezdir vs verebildiklerinden az az tatsa bile kâr gözüyle bakıyorum bende :)
(1,169 puan) tarafından
canim bnimki 14 aylik 6 aylik gibi zorla tadina baktiriyorum begenirse 1 2 tatli kasigi yer sonrasi gene yok amaannn cok skldim valla
(542 puan) tarafından
zor valla canım o zaman hep sık sık tadım yapar gıbı pesınde olcan saglıklı olsunlarda inşAllah hiç yemediklerinde de biz korkuyoruz işte anne yüreği :)
0 oy
(1,224 puan) tarafından

Aybenm ogluma da ek gidaya basladigimdan beri hep ayri yapiyorum ozenerek hazirliyorum bir suru tarifler arastiriyorum ama ille de bizim yediklerimizden istiyo daha mi tatli geliyo ne :D mesela patates kizartmasi vermek yerine haslayip veriyodum kizartmasini istiyo yumurta hasliyorum ozellikle sarisi faydali fiye ama yok tereyaginda pismis yumurta yiyo cocuk :D

(1,169 puan) tarafından
ne kadar erken
(1,224 puan) tarafından
5 aylikken
(1,169 puan) tarafından
nasil yaptin mesela merakimdan soruyorum canim direk tadimlari gecince kndi yediklerinizden falan mi yedirdin yoksa ona ayri  mi yaptin
(1,224 puan) tarafından
Once yogurt verdm ilk basta tukurdu tabi illaki ama ikincide sevdi daha sonra haslanmis sebzeler ayri ayri tadimlik verdim en son meyve verdim hani daha tatli oldugu icin sebzeyi belki yemezse filan diye tadimlardan sonra sebze corbalari yaptim farkli farkli onlar tadimlik degildi baya yani doyurucu sekilde yedi yogurdu hala kase kase yer cok sever zamanla buyudukce bizim yediklerimizi istemeye basladi hani yumurta haslayip sarisini veriyorum ozellkkle ama yemiyo bize yaptigim tereyagli veya sucuklu yumurtayi istiyo yiyo :)
(1,169 puan) tarafından
masallah o zman canm yiyen cocuk olsun yeter ki
0 oy
(5,171 puan) tarafından
Canım arada pankek yap reçel bal felan sür genelde çocuklar çok seviyor bunu
(1,169 puan) tarafından
yok tatlim bnimki biseylere sursem hic yemez pankeki arada yapiyorum onu kucuk parcalayip agzina veriyorum oyle yrse yiyor 1 tane falan ama eline faln versem yemez yere atar

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 651 göst.
11 Ağustos 2020 Kültür-Sanat kategorisinde _Arjiyan6549_ (761 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 357 göst.
6 Temmuz 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 224 göst.
7 Temmuz 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Zeynepagd (434 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 116 göst.
18 Nisan 2023 Diğer kategorisinde 3434istnbl (140 puan) tarafından soruldu

408,333 soru

12,267,321 cevap

37,493 kullanıcı

Kategoriler

...