0 oy
367 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Kizlar 6 aylik oglum ben 5ncinayda tadimlara baslamistim suan baya hersey yiyor masallah istahida guzel ama mamasini yemiyor emmiyor zaten devam sutu aliyordu onuda artik istemiyor ama yemek yapip versem yiyor napicam hic mama yemicek nerdeysr ya cok zor yediriyorum 

(KIMSE CEVAP VERMEYINCE BASLIGI DEGISTIM )

11 Cevaplar

0 oy
tarafından
Kizlar bakabilirmisiniz
-Reklam-
0 oy
tarafından

Bisey soruncs boyle surekli kendim yorum yapiyorum ki ustte kalsin diye kaynana postu açsam yazan olurdu kesin :D

0 oy
(6,046 puan) tarafından
Yemek yiyorsa yemek vericen mecburen canım. İştahı güzelse sorun olmaz bence. Sık sık da su verirsin
tarafından
Maşallah yemegi cok guzel.yiyo ne versem kabak haric hersey yiyir corba falanda yapiyorum pure yapiyorum yogurtlu yada avakado muz ama mamasini hic yemiyor cok zor 60  falan yiyor bazen 90 onceden 150 yiyordu simdi hic yediremiyorum mamasinida yemesi gerekmiyormu canim ya valla suan ac uyuyor resmen yedirmedim mamasni yesin die uykusunda verim dedim yok almiyo
(6,046 puan) tarafından
Maşallah canım da sanki yapacak birşeyin kalmamış. Sağlık ocağındaki ebenizlede görüşebilir siniz.
tarafından
Off onlar surekli emzir diyolar sutum cekildi artik hala bana emzir emzir diyolar onlarin tavirlarindan zaten biktim hicbisey sormuyorum bile herseferinde emzirmedin diyolar ama cocuk kg almiyodu napim bos meme emiyodu yaramiyodu biliyosunuz diorum sen emzircektin diolar her seferinde moralimi bozuyolar doktor randevum ay sonu artik doktora danisirim olmadi napim
0 oy
tarafından
Mamayla hazırlanan tarifler var onları dene istersen, sütlaç ya da meyveli muhallebiler vs. Erken çünkü kesmesi için henüz. 
tarafından
Denerim tabiki ama mamasinida icmesi gerekmiyormy cnku emmiyor anne sutu almiyor mamayida biraksin istemiyorum daha cok kucuk normalde 3 ogun yemek yediriyordum kahvalti ara ogun corba ama bugun sadece kahvalti ve ara ogun verdim disardaydim mama iciremedim eve geldim uyuttum yine icmiyor
tarafından
işte mamayı içiremiyorsan bu tariflerle yedir, henüz bırakmaması gerek
tarafından
Evet cok erken  oyuzden valla gonlum rahat degil ama suan ac uyuyor iyice aciksinki mamayi belki tutar diye bekliyorum inan yemezse yine dedigin gibi yapicam
tarafından
aç olunca alır inşallah.
tarafından
Insallah canim yine almazsa tarif bakiyim olmadi oyle yapar yediririm
0 oy
(1,735 puan) tarafından
Mamanın tadına hiç baktınız mı bilmiyorum ama çok kötü gerçekten, bebeklerde diğer şeylerin tadına varınca içmek istemiyor mamayı. İlk oğlum öylw olmuştu, herşeyi yemeye başlayınca ilk mamayı bıraktı içmedi, emmeyi çok sonra bıraktı
tarafından
Emmiyor canim yani sutum yaramadi benim hic kg almiyordu emzirmeyi kestim mamayla devam ettim suan da mamayi kabul etmiyor napcam sasirdim sabahtan beri yemiyor resmen ac ac uyudu uyurken yediririm dedim yok almiyor direk mamayida birakamam ki ya sadece yemekle olmazko cok erken
(1,735 puan) tarafından
Muhallebilerini mama ile hazırlayın isterseniz
0 oy
(657 puan) tarafından
1 yaşına kadar temel besini anne sütü veya formül mama olmalı. Mamayı değiştirin farklı marka deneyin, mamayı vermenin bir yolunu bulun. 
tarafından
Butun mamalari denedim hipp sma bebelac hicbirni sevmedi aptamili cok severek iciyody yemek yemege basladigindan beri mamayi azaltti cok suanda hic icmek istemiyor
(657 puan) tarafından
Doktora danismanizda fayda var. Alerjik bebeklere mamayı sevdirmek için vanilya şurubu kullanılıyor. Belki sizin de bebeğiniz o şekilde sever. Her tarife mutlaka mama ekleyerek yapın . O şekilde mama da yemiş olur
0 oy
(3,266 puan) tarafından
Yemek yiyorsa yesin yemek bacım aç kalmasın. Benim kız ds 9 aylık bıraktı mamayı
tarafından
Canim ama daha cok erken 6 aylik olmasina tam 6 gun var  yemekte yesin ama mamasinida yesin zaten anne sutu almadi yavrum dogru duzgun mamayida birakirsa cok uzulurum ben normalde sabah kahvalti ara ogun aksam corba ek gida veriyordum cok yediriyom diye kendimede kiziyodym ama cok seviyo masallah yemeyi ne versem yiyor hcbisey geri atmiyo eşim bile cok yediriyosun bisey olur dio ama napim vermeyince aglio cok yemek icin simdide diorm acaba cokmu verdim ek gidayi mamayi unuttu mamada verdim aslinda hep sasirdim suan valla
(3,266 puan) tarafından
Doktora danışın bence bunu burda bilebilecek kimse olduğunu düşünmüyorum
0 oy
(1,212 puan) tarafından
Gastroenteroloji ye götür cnm en iyi sonuç gastroenteroloji doktoru söyler 
tarafından
Tamam canim tesekkur ederim
0 oy
(11,927 puan) tarafından
Acaba canım porsyonları mı cok tutıyorsun. Cok ufak direk yemege gecmek için. Su an en cok süt yada mama alması lazım. Sen gene de bir dr danış bence
(11,927 puan) tarafından
Camım mamayı bence almalı. Sen her ogunde once mamayı daya. Sonra ek gıdayı ver. Olmaz bence boyle. Daha cok ufak.
tarafından
Evet bende ek gida vermicem bi kac gun unutsun mamayi alsin ben yanlis yapiodum sanirim uyandiginda mama veriyodum bi sure sonra kahvalti sonra ara ogun sonra mama aksam corba yatarken mama gecede mama veriyodum bu sekilde ek gidayi cok sevdi ama mamayi begenmemeye basladi smdi ek gidayi bi kac gun kesip deniyim insallah duzene girer
(11,927 puan) tarafından
İnşallah. Kilo alımı nasıl
tarafından
En son 7.200 du canim normaldi ama 1aydir gitmiyoruz bakalim yarin goturucem kontrole
(11,927 puan) tarafından
Gayet iyi bence ayına göre. Bakalım dr ne dicek
0 oy
(20,665 puan) tarafından
Düzelir zamanla inşallah
0 oy
(563 puan) tarafından
Ama Bi ana öğünü olmalı mama gibi. Belki ek gıdayı çok veriyorunuzdur şimdi sadece tadımlık olmalı bide sıvısız kalmaması lazım su yetmez ona 
tarafından
Idrarini yapiyo canim evet kesinlikle mama yi zaten asla kesmek istemiyorym cnku anne sutude almiyo mamayi mutlaka yemeli bi kac gun ek gida vermicem mamaya dönsun bide ek gidayi evet fazla vermis olabilirim sadece kahvalti vericem bir süre

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 146 göst.
3 Haziran 2024 Aile & Aşk kategorisinde Cano6can (150 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 628 göst.
16 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Tuba Y (945 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 266 göst.
7 Haziran 2023 Diğer kategorisinde nefesimasyam (874 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 207 göst.