Üniversitede çok samimi değildik ama konuşurduk şimdi tesadüfen aynı semtteyiz sürekli görüşelim diyor ama ben geriden duruyorum hatta bi kere laf soktu bana bı gorusemedik bin kere diyorum dedi görüşmek istememe sebebim çok gösteriş meraklısı söylemesi ayıp çok şükür durumumuz iyi ama ben yine mütevazı takılıyorum ne eşimin aldığı hediyeyi ne başka birşeyi duruma atarım arada bı oğlumu içtiğim kahveyi paylaşırım o kadar. bu evlendiginde balayı odasina kadar çekip duruma atmıştı sürekli bı gösteriş edasında. Kinamiyorum o onun tarzı ama ben kapalı biriyim arkadaş da içki içiyorlar rahat insanlar bilemedim içime endişe düşüyor o mesaj attığında. Bide aynı semtteyiz ya arkadaşsiz olduğu için aa hadi sende burdasin hadi arkadaş olalım kafasında gibi yani vakit geçirmeye birilerini arıyor gibi. kendisinin 2 yaşında kızı ve 3 aylık oğlu var benim de 5.5 aylık oğlum var oğlu yaramaz olur oğluma zarar verir endişesi de var burda hep okuyorum arkadaşımın oglu oğlumun kafasına vurdu vs yazan arkadaşları çoluk çocukla ugrasacak durumda degilim ne demeliyim sürekli oteliyorum ama kötü de olmak istemiyorum uzaktan merhaba merhaba yeterli bana