0 oy
179 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Ne yapacağımı şaşırdım kızım ağzına Hicbirsey sürmüyor önceden iştahı fena değildi önceden gece bile biberona muz bebe bisküvi pekmez çalkalar verirdim şimdi sadece iki kaşık yemek yedi yemin ederim ağlayacağım. Zaten çok stresli bir süreçteyim kızım ishal oldu ondan sonra ağzına birşey sürmedi 15gundur böyle çok yoruldum yemek yemiyor sadece emzik emiyor yeme alışkanlığını nasıl düzeltebilirim lütfen bilgisi olan yardımcı olsun kızım 19aylik

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Kaç aylık kızın 
tarafından
19aylik
tarafından
Benim kizimda bu ara ayni gece beslenmesi biti 20 gün oldu birakti emzik cok seviyo aksam yedi onla uyuyo kilosuna 11 zor çıkıyor ama kafama takmiyorum diger iki oglumda cok ağlardım ikiside simdi benden uzun ve kilolu yani bi zaman sonra seni bile geçiyorlar üzülme canim hasta olmuyosa cok takma diş donemi istah gidiyo benim kizimda bu ara çiğnemek istemiyo yumusak seyler yiyoo 18 aylık oldu
-Reklam-
0 oy
tarafından
Post yukarı 
0 oy
(143 puan) tarafından
Kızım da öyle 19 aylık ağzına lokma almıyo hastane hastane gezdim daha 9 kilo şaştım kaldım çocuk yemek görünce kaçıyo canım 
0 oy
(618 puan) tarafından
Cnm emziği gün içinde verme sakla yemek yedikten sonra ver tekrar sakla öyle öyle devam et sonra sadece gece ver bir müddet sonra geceyide uyanınca ver daldığı an al çocukların alışma süreleri 1 hafta 1 hafta dişini sık derim
tarafından
Kesinlikle yarın bu şekilde deneyeceğim çok teşekkür ederim
(618 puan) tarafından
Rica ederim cnm ❤️
0 oy
tarafından
Aynı benim kızım bugün ne yedi iye sor akşama kadar birkaç kayısı bir bardak süt  tamam bu kadar üstüne düşmüyorum acıkınca yer napıyım sağlığı sıhhati yerinde olsun yeter üstüne düşünce hiç yemiyor ve inada bindiriyor 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 146 göst.
27 Şubat 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 87 göst.
6 Ağustos 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 93 göst.
14 Nisan 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 516 göst.