0 oy
268 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (6,753 puan) tarafından

Hayırlı cumalar hanımlar ☺️❤️

Dün kan vermistim sağlık ocagina. Sonuclardan bazıları çıkmış ama beta hcg yok. ☹️ Öğleden sonra gideceğim doktora o zaman gel dedi de. Neden hâlâ onun sonucu yok onu anlamadim sizde de boyle oldu mu acaba? :'(

4 Cevaplar

+1 oy
(4,659 puan) tarafından
Aklıma kendim geldim shshsjs sağlık ocağında gebelik için kan vermiştim beta hariç herşey bakmışlar doktora sordum bir daha vermen lazım dedi gülüm mu aglayim mi bir daha orda kan vermedim tabi ki de sjsjsj
(4,659 puan) tarafından
Yaaa oda var tabi hayırlısı olsun çıkınca yaz bende merak ettim;)
(6,753 puan) tarafından
Allah razı olsun canim yazacagim insalllah bı öğreneyim ☺️☺️❤️❤️
(6,753 puan) tarafından
Gebeymisim canim cok şükür ☺️❤️
(4,659 puan) tarafından
Yaaa gözün aydın canım benim kucağına almak nasip olur inşallah ilk mi ?
(6,753 puan) tarafından
Amin canim insaallah☺️❤️❤️ yok kuzum 2 .olacak nasip olursa. Bir oglum var
-Reklam-
+1 oy
(461 puan) tarafından
Bazen beta hcg sonucu gec dusuyo canim e nabiza belki ondandır bu arada sonucu alinca yaz buraya 
(461 puan) tarafından
Ayy senin adina cok sevimdim canim bnmde bi zmanlar boyle umitli bekleyislerim vardi sukurler olsun ikizlerim oldu rabbim sanada ikiz nasip etsin insallh♥️
(6,753 puan) tarafından
maşaAllahh kuzum ❤️ cok seviyorum bende ikizleri☺️☺️bu 2.gebeligim olacak allahim nasip ederse inşallah hepsinin heyecani farkli oluyormuş gercekten. İlkini ikiz bekledik ama olmadi.  Kardeşlerim de ikiz☺️. Allah'ım size bağışlasın cocuklarinizi.❤️❤️
(461 puan) tarafından
Amin canim rabbim insallh nasip eder bnm ilk bebeklerim bundan once 3 dusugum var ondan gercekten heycanli oluyo
(6,753 puan) tarafından
canım benim :( sonra allahım ikiz vermiş. Çok şşükür allahım sağlık sıhhat versin yavrularımıza ❤❤❤️
(461 puan) tarafından
Amin canim cümlemizin yavrusuna
+1 oy
(501 puan) tarafından
Girmemislerdir onu e nabiza ben de verdim sağlık ocağına tiroit be beta için bakalım. Sanmıyorum ama hayırlısı ne ise o olsun  benim var 2tane Allah olmayanlara önce versin
(501 puan) tarafından
Almıştır ya soylediyseniz gidin sorun bence. Ben gitcem bakalım ne ficek :|
(6,753 puan) tarafından
Gittim geldim canim. Bakmislar gebeyim çok şükür ❤️❤️❤️
(501 puan) tarafından
Oh Allah aag salim kavuştursun inşallah. Benim ki negatif. Şu an kaldiramazdim yorgunum zaten 2 tane var :) hayırlısı
(6,753 puan) tarafından
Aminn inşaallah canım. ❤️ ikisi yeter sana şimdilik canım belki ilerde nasip eder rabbim :)
(501 puan) tarafından
Evet hayırlısı neyse o olsun insAllah
+1 oy
(1,048 puan) tarafından
Ay bendende kan almislardi beta degerine baktirtmamislar ihinci defa almisladdi okadar sinirlenmistimmi ben hamilemiyim diye gittim bide dusun
(6,753 puan) tarafından
Bir arkadaşta oyle olmus yukarda yorum yapti☺️ benim icime öyle doğuyor nedense. O kadar kan aliyolar niye bakmiyorlar ya. Napiyolar acaba o kadar kanla 3 tüp kan aldi dolu dolu . Ogle arasi bitsinde gideceğim birazdan insallah bakmislardir ya bir tek betam yok her halt var
(1,048 puan) tarafından
Valla bendende almislardi canim bide hamileleik testi yani nasil bakmiyosunuz degilmi insallah cikar senin
(6,753 puan) tarafından
Yeni gittim geldim  doktor gebesin dedi çok şükür canim☺️❤️ sistemde goremedim dedim labaratuvar dan yeni aldkm dedi
(1,048 puan) tarafından
Ay hayirli olsun canim saglikla kucagina Al insallah
(6,753 puan) tarafından
Teşekkür ederim kuzum allah razı olsun ❤️☺️

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 79 göst.
24 Mayıs 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 191 göst.
6 Nisan 2022 Diğer kategorisinde Istanbullu 34 (5,274 puan) tarafından soruldu
0 oy