0 oy
349 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (913 puan) tarafından
Kızlar dört aylık gebeyim doktorum asla iletişime açık bi insan değil öneri üzerine geldik ama sadece iki dakika bebeğe bakıyor hadi güle güle yani ne sağlığımı soruyor ne nasıl geçtiğini ne karsilasabilecegim şeyleri kendim arastira arastira buluyorum degistirmeyi dusunuyorum eşimde sinirlendi heves birakmiyor kadın bide özel hastane yani. Sizin doktorlariniz nasildi böyle olsa degistirirmiydiniz

20 Cevaplar

0 oy
(1,224 puan) tarafından
Tabiki degistirirdim, ustelik fiyatlari o kadar cok artirmislar ki en iyisi olsun diye o kadar paraveriliyo gidiliyo oyle muamele gorsem tabi degistiririm
(913 puan) tarafından
Uf sorma canım birsuru masraf icinde her gittigimizde 500-1000 para gidiyor zaten bide bu muamele.. degistircem kesin karar verdim kuzum. İlk gebeliğim olduğu için acaba hepsimi böyle diye diye dört ayı ettik ama bugün o kadar baştan savma  gonderiverdiki bizi çok moralimiz bozuldu.hatta eşim ben bisey anlamadim bebeği de göremedik doğru düzgün başka hastaneye gidelim şimdi diye tutturdu da dedim artık bi sonraki kontrole gideriz
(1,224 puan) tarafından
Hic bekleme yani ben ilk hamileligimde ozele gittim gerek kontroller olsun gerek dogum olsun dogum sonrasi vs herseyle o kadar guzel ilgilendi ki. Suan yine o doktora gitsem gule oynaya hic korkmadan tereddut etmeden giderim yani. Hatta bebegim cok uykucuydu ultrasonda yarim saatten fazla ugrasti yuzunu gorelim resim alalim diye
(913 puan) tarafından
Nerdee ne ugrasacak ultrasonu iki dakika sürüyor sürmüyor yani o kadar kısa görende kapıda kuyruk var zannedecek yani hastasi da çok yok. Düşündükçe kızıyorum valla neyse bu sondu inşallah bundan sonraki iyi olur canim ya
-Reklam-
0 oy
(7,375 puan) tarafından
Tabiki değiştiririm canım ben devlet Hastanesi'ne gitmeme rağmen bana herşeye sabırla cevap veren ve herşeyle ilgilenen bir doktorum vardı benim sağlık ocağındaki ebe bile bacaklarıma kadar bakardı çatlak ödem var mı diye bide o kadar para veriyorsun bir zahmet iyi baksın bence değiştir sen doktoru 
(913 puan) tarafından
İyi olan heryerde iyi canım Allah öyleleriyle karşılaştırsın aynen öyle valla dünyanın parasını veriyoruz aslinda benimde devlette çok sevdiğim bir doktor vardi ona sira bulamadigim için en azindan muayenede sıkıntı yasamayalim diye buraya başladık bin pişman oldum resmen
(7,375 puan) tarafından
Değiştir canım sen o doktoru
(913 puan) tarafından
Aynen kuzum öyle yapacam teşekkür ederim ♥️
0 oy
tarafından
Öyleydi doktorum iki kere gittim,ikinci gidişimde azarlar gibi konuşunca direkt değiştirdim.
(913 puan) tarafından
Bu azarlamadi hiç ama çok donuk cok ilgisiz yani artık bıkmış gibi bir hali var degistirecem kesin canım
tarafından
İşini aşkla yapan çok iyi doktorlar,denk gelirsin eminim:)
(913 puan) tarafından
İnşallah öyle olur canim benim teşekkür ederim ♥️
0 oy
tarafından
Değiştir mutlaka canım bu doktora her dakika ulaşAbiliyo olman lazım seni kasması değilde rahatlatması gerekir aklına bişey takılsa gece bile olsa mesaj atabiliyo olman lazım
(913 puan) tarafından
Kız ne ulaşması gittigimizde bile yüzümüze bakmıyor bebege bakıyor değerleri yazıyor sonra hadi güle güle. Degistircem kesin karar verdim
0 oy
tarafından
Kızımda devlet hastanesine gittim tayin olana kadar altı ay devletteki doktorumdan çok memnundum tayinden sonra işler karıştı orası farklı. Şimdi burda doktorlar işi bıraktığı için doktır yok bir doktor var koskoca şehirde ama günlük 400 500 hasta var o yüzden özele gidiyorum şimdi. İlk defa gittim bu doktora ama gayet iyiydi istediğin bir ilaç var mı falan dedi ekstra olarak bebeği gösterdi keseyi açıklama yaptı iyiydi gayet her şey
(913 puan) tarafından
Allah iyilerle karsilastirsin hepimizi canım özel devlet farketmiyor iyi olan heryerde iyi aslında ama o kadar para bayılıp böyle muamele görünce iyice canı sıkılıyor insanın
0 oy
(3,240 puan) tarafından
Benimde doktorum ilgisizdi hem hastane hem doktor değiştirdim
(913 puan) tarafından
Bende arastiracam canim hangi doktor iyiyse ona göre gidecem artık
0 oy
(291 puan) tarafından
Değiştir canım ya doktor cok önemli. Allah iyi doktorlarla karşılaştırsın gerçekten iyi doktor aranıyor. Benim doktorum binlerce kez Allah razı olsun özel telefondan ulaşabiliyordum. Kanamam vardı hatta pazar sabahı beni kendisi aramıştı kanaman devam ediyomu nasılsın diye.dopumda falan hep konuştu benimle çok güzel ilgilenmişti bide şöyle bişey var tüp bebek hastasıyım ondanda olabilir 
(913 puan) tarafından
Ay ne güzel ya valla her doğum özel seninki daha özel olmuş ama benimki ilk gebelik biseyde bilmiyorum asla aydinlatmiyor değiştirecem keşke en başından başka doktora gitseydim
0 oy
(1,405 puan) tarafından
benim ilk gebeliğimde doktorum. öyleydi bayan diye gitmiştim hayatımın pişmanlığı neden ısrarla ona gitmişim anlamıyorum. ne Bi vutameim ne Bi takviye ne Bi tahlil bakıp tamma deyip giderdi Bi ekz olsun çocuğun ölçülerini bile demiyordu çok pişmanım şuan ki gebeliğimde harika Bi doktor erkek ve mükemmel ilgili sürekli gitmek için sabirsizlaniyrojm m. 
(913 puan) tarafından
Benimde ilk gebeliğim canım o yüzden acaba hepsimi böyledir belki havasında değildir diye diye bugune geldik yani bugün iyice canımızı sıktı değiştirecez mecbur
(1,405 puan) tarafından
hangi sehirdesin. hemen değiş hiç minnet etme
0 oy
(14,421 puan) tarafından
O nası doktormuş gı,insanın doğurası gelmez
(913 puan) tarafından
Aynen çok hevesle gittik bugün bide cinsiyet öğrenecez kadınin o tavırları bizim moralimizi bozdu ya degistirecem kesin
0 oy
(12,988 puan) tarafından
Bende ilk hamileligimde farkli bir doktora gidiyordum guleryuzluydu ama 15.haftada cinsiyet icin biraz daha bekleyelim diyince yakinlarda kardesim baska bir hastanede calisiyor oraya geleyim dedim ciktim doktordan bakarmi dedim bakar dedi randevusuz gittim. Iyikide gitmisim ben bu kadar ilgili bir doktor gormedim hayatimda isini gercekten severek yapan nadir insanlardan olabilir. Asiri kalabalik cok bekleyen oluyor ama israrlada bekliyor insanlar yani koridorda 4 tane kadin dogumcu var herkes onun kapisinda valla. Simdi 2.ye gamileyim yine ona gidiyorum
(913 puan) tarafından
Ay bana da öyle iyi bir doktor denk gelir inşallah canım 18-19. Haftadayiz hâlâ cinsiyeti hakkinda bile tam demiyor kız gibi yüzde doksan kız ama hep bi soru işareti yani.
(12,988 puan) tarafından
Nerde yasiyorsun canim bazi doktorlar cinsiyet konusunda cok temkinli ya ablamda ayni doktora gidiyordu onceki gittigime 18de hala kiza benziyor ama dedigimi unut demisti ablamda 20de sanirim detaylida ogrendi cinsiyetini
0 oy
(11,678 puan) tarafından
Tabiki değiştir o ne öyle duvar gibi
(913 puan) tarafından
Duvardan ses gelir ondan gelmez :D
0 oy
(226 puan) tarafından
Doktorun davranışını ilgisizliğini hastaneye bildir bu nedenle doktor değiştirmek istiyorum de, özel hastanelerde hastaların memnuniyetine  önem vermeleri lazım
(913 puan) tarafından
Canim bide bu şehrin en iyi hastanesi esimde bi rahatsizligindan dolayi orda bashekime ameliyat olacak yakinda diyecek ona. Cidden bu kadar ilgisizlik fazla çok üzgünüm önceden değiştirmedigim için
0 oy
tarafından
Değiştir tabiki madem özele gidiyorsun benim devletteki doktorum bile bundan daha çok ilgileniyordu
(913 puan) tarafından
Degistirecem canım keşke daha önce degistirseydim
0 oy
(63 puan) tarafından
Ben ilk hamile olduğumda devlet Hastanesi'ne gittim hiç ilgilenmedi eşime hiç ilgilenmedi dedim ondan sonraki hepsinde özele gittik doktorlarım çok iyiydi sadece doğumda hemşireler ilgisizdi o kadar 
(913 puan) tarafından
Ay hepsi çok önemli ya doktor kadar doğum ekibide çok önemli inşallah Rabbim iyilerle karşılaştırır
0 oy
(633 puan) tarafından
Tabi ki değiştir canım. Doktorun tecrübesi elbette önemli ama hamilelikte en önemlisi anneyi anlayabilmek ve yeteri kadar bilgilendirmek
(913 puan) tarafından
Beni asla anlama çabasına bile girmiyor geçen gittiğimde bebek yeni şekillenmisti böyle ağladım onu görünce kadında sıfır tepki sanki çok gereksiz seyler yapiyormusum gibi hissettiriyor bana dedigin gibi çok bilgili normal dogumu çok zorluyor filan dediler öyle gittik ama bin pismanim
0 oy
(5,269 puan) tarafından
Özelse hicte ugrasmam direk doktor degistririm bi o mu var yani
(913 puan) tarafından
Hata bende iste bu zamana kadar bekledim
0 oy
(4,394 puan) tarafından
Benim özelde ilk gittiğim doktor öyle idi ay ağzından cımbızla laf çekiyorum eşim de ben de sinir olduk iki gidişten sonra değiştik direk diğer doktor hem normal hem renkli her gidişimde bak burası kalbi bak burası eli ayağı her yerini gösterirdi yüzünü görmek için baya uğrasırfı karnımı şekilden şekile sokardı hadi oğluş Bi resim var bakalım diye konusurdu çok iyiydi ama ben 36. Haftaya geldiğimde covit oldu baya ağır geçirdi izne çıktı dönüşüm belli değil dedi mecburen onu da değiştim son zamanım riske atmayayım diye normal doğum konusunda baya övülen tuzlu Bi doktoru seçtim ama Bi bakalım bu sefer ne oldu suyum azalmıs diye sezeryan oldum bende hep normal doğum diye özele gidiyordum hani düşününce sezeryanda işlem hep aynı kafasında ama normal doğum bu doktor farklı kesi atmıyor vs çok övmüşlerdi 
(913 puan) tarafından
Canım keşke bizde en baştan degistirseydik bilemedik ki eşim dedi aslında ilk gittigimizde bu je böyle bide eşime sürekli düşman gibi davraniyor beni alıyor götürüyor ultrasona eşimi ben çağırıyorum filan degisik sacma sapan durumlar yaşadık ya inşallah bundan sonra gidecegim doktor iyi olur bende normal istiyorum tabi son anda ne olur bilinmez ya nasip
0 oy
(2,074 puan) tarafından
Bence Yol yakınken değiştir canım
(913 puan) tarafından
Kesinlikle bu son keşke daha önce değiştirseydim pismanim
0 oy
tarafından
Canım kadın doktorlardan ben bugüne kadar pek hayır görmedim açıkçası..Kadın Doğum doktoru olarak her zaman erkek doktordan yanayım su an gittiğim doktorum o kadar ilgili o kadar açıklayıcı anlatıyor ki herseyi çok memnunum vallq ama kadın doktora gittiğimde bana olmayan şeyleri söyledi bi acayipti
(913 puan) tarafından
Benim eşimde erkeğe gidelim dedi arkadaslari eslerini erkek doktora götürmüşler ve çok memnunlarmis canim muhtemelen bizde erkeğe gidecez
tarafından
Kesinlikle tavsiye ederim canim hatta burdan da sorabilirsin olduğun ilde gittikleri doktorları falan
(913 puan) tarafından
Tamam kuzum çok saol ♥️
0 oy
(1,916 puan) tarafından
Valla benim zamanimda 150 ydi muane sıkıntılı bi hamileligim vardi rahat 5 tane doktor degistirdim ilgilenmesini bana birseyler anlatmasini istiyordum bu senin en dogal hakkin suan 200i gecik muaneler pahali degistir haftan daha az ilerleyince bebegin geoiscek hareketler edicek her anini gosteren bi doktor bull
(913 puan) tarafından
Daha hicbiseyini goremedik doğru düzgün çok üzgünüm canım aynen degistirecem
(1,916 puan) tarafından
En kisa zamanda degistir canim

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 232 göst.
0 oy
15 cevap 574 göst.
0 oy
21 cevap 668 göst.
23 Ağustos 2021 Aile & Aşk kategorisinde Afrasiyap (803 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 101 göst.
21 Haziran 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Balbazar (913 puan) tarafından soruldu

412,586 soru

12,421,805 cevap

45,269 kullanıcı

Kategoriler

...