0 oy
95 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde tarafından
Kızlar derin dondurucudan yaş maya çıkarmıştım poğaça için ama bugün yapamıcam erimiş maya yarın kullanabilir miyim yoksa özelliği kaybolur bugün kullanmam mı laZım

1 cevap

0 oy
tarafından
Kullanabilirsin ama ben yeni evlendiğimde yaş maya almıştım attım derin dondurucuya tam bir sene sonra annem geldiğinde çıkardı poğaça yapmak için hamur asla gelmedi :))) :D biraz kabardı poüaçaları ğişirdik şeliksiz şukulsuz bişey oldular haha :)) çok uzun zaöan geçmediyse bişey olmaz bence
tarafından
Hamurun mayasını getirememiş olabilirsin kuzum çünkü bende bi öyle yapmıştım :) poğaça yapacaktım ama benim oğlan uyurken yapamadım yanından kalktıkça uyandı bugün kaldı :/
tarafından
Yok kız annem becerir hamur işlerini ben olsam o dediğin ihtimal olabilirde :)) diyeceğim maya buzlukta da olsa eskiyebilio
tarafından
Yaptım kuzum bi tepsilik yok yok çok güzel kabardı pofidik oldu seninki demekki uzun bi süre kaldı buzlukta benimki eski değil iki üç aylıktır anca :) ben bi kere öyle yapmıştım maalesef sütü unutup dolaptan soğuk koymuştum bide hahaha sonra ne yaptım fırını kısıkta açtım az bişey sonra be olsun unutmuşum leğen fırına yapışacakmış kurtardım az bişey erimiş altı sadece ama yine pofidik olmuştu :D
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 324 göst.
0 oy
3 cevap 288 göst.
5 Ekim 2025 Diğer kategorisinde Ozgegzem (1,039 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 116 göst.
31 Temmuz 2025 Ev & Yaşam kategorisinde Mtfaktakianne (33 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 214 göst.
24 Temmuz 2025 Yemek-Tarifler kategorisinde Minikii (1,534 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,506,720 soru

24,595,355 cevap

363,280 kullanıcı

...