Lavaboya kalkmıştım
Kalktım yürürken bacaklarmın arasından su gibi sızdı baktığımda böyleydi yani sıkışıkta değildim kaçırsam bu kadar kaçar mı sızacak kadar devamı gelir mi gelirse ne sıklıkla gelir kasık ağrım ve bel agrım hafif hatta gece bile belim agrıyordu hamile grubuna yazmıştım
Bir keresinde bundan daha fazla bir ıslaklık oldu oturuyordum boşalır gibi ama bir sıcaklık hissettim kalktım gittim benim rahatsızlığın olduğu için her hastanede bakmıyordu kendi gittim hastanede çok uzaktı yoğun enfeksiyon var demişti Suda olmiyabilir ama içini rahatlatmak açısından bir git istersen
su olabilir canım dogumun da yakınmıs zaten. Benim 39+3 de geldi aktı gitti birden. sağlıcakla aal kucagına inşallah
Bende sızma vardı her zaman olmuyor zaten yerde otururken ayağa kalktığımda oldu sızma bir de sabah uyandım yatakta doğrulduğumda oldu. Pazar akşam başladı salı randevum vardı randevu zamanına kadar üç kere bu şekilde oldu bir yatakta iki ayağa kalkarken. Suyunda sızma vardır. Bir doktora görün veya eczaneden amniyotik ped alıp sızma olup olmadigini anlayabilirsin.
1,488,821 soru
24,335,832 cevap
345,853 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın