0 oy
217 göst.
Aile kategorisinde (63 puan) tarafından
Günaydın kızlar. Eşimin ailesiyle 1 senedir görüşmüyordum bayramda yeni görüşmeye başladım. Dün onlara gittik eltimler de vardı. Onlara çok kırgınlıklarım var tabi benim de onlara karşı yapmış olduğum şeyler var neyse. Kayınbabam biraz patavatsız biridir. Laf sokmayı sever. Ben haliyle pek muhatap olmuyorum mesafeli duruyorum eltimle kaynımla falan muhabbet ettim daha çok. Bi ara bişeyden sohbet açıldı. Köyde birinin karısı varmış da çıldırıp duruyormuş bilmem ne. Baba evine gidip duruyormuş. Geçimi yokmuş. Sonra meğer eş ailesiyle görüşmek istemediği için çıldırıyormuş kayınbabam böyle anlatıyor. Geçen sene bizde sürekli tartışıyorduk ben haftanın 2-3 günü onlara gitmekten bıkmıştım eşime bunu dile getirdiğimde kavga kıyamet kopmuştu onlar da bundan haberdar oldu tabi. Neyse üstüme bile alınmadım laf sokuyorsa da. Sonra yine bi tanıdıktan konu açtı. Kız babasıyla görüşmüyormuş. Kızın sözü nişanı olmuş babası yokmuş. Ulu orta gerekli gereksiz herkes oradaymış baba yokmuş. “Kızına sahip çıkmıyormuş” dedi. Bu öyle içime oturdu ki gözlerim doldu o an. Benim de annem babam çocukluğumdan beri ayrı ve sözüme babamı çağıramadım. Nişanıma düğünüme de gelmedi küstü bana. Çok geçmeden babamı kaybettim zaten. Tahmin edebiliyorsunuzdur çektiğim ızdırabı. Bana laf mı soktu bilmiyorum ya da ben mi gereksiz üzerime alınıyorum? Kötü niyetliyse de Allah’a havale ediyorum ne diyebilirim ki kimsenin ne yaşadığını kimse bilmez o yüzden dilerim herkes kendi vicdanıyla terbiye olsun.

8 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ağzının ayarı yokmuş !! Boşver sen üzülme 
-Reklam-
0 oy
(5,064 puan) tarafından
Bence sana da dokundurtmus biraz lafı 
0 oy
tarafından
Belki senin için söylememiştir ama yinede düşüncesizlik etmiş canım kayınpederin galiba dediğin gibi patavatsız üzülme canım ya 
0 oy
tarafından
Allaha  havale et umursama bile onu boş konuşmuş 
0 oy
(736 puan) tarafından
Patavatsız sırf konuşmak için konuşan insanların sözünü cokta umursama 
0 oy
(621 puan) tarafından
Canım onlar aklınca laf sokmaya çalışmışlar sende onlar ne yapıyorsa öyle yap laf sok bişey derlerse siz bana derken iyi nasıl oluyormuş alnlayin de Allah yardımcın olsun 
0 oy
(770 puan) tarafından
Baban için olanı sana laf dokundurmak için soyleyecegini sanmam muhabbet etmeye çalışıyordur diye umuyorum diğerini bilemicem eşin tepki vermedimi
0 oy
tarafından
Hayırdır bana mı lafın diyeydinya

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 447 göst.
1 Ağustos 2024 Aile kategorisinde Ecrin-Busra (2,396 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 298 göst.
18 Temmuz 2024 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 191 göst.
11 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde ozgecangursoybursa (11,419 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 418 göst.
7 Eylül 2022 Aile kategorisinde Selimbebek (942 puan) tarafından soruldu

403,881 soru

12,099,656 cevap

36,409 kullanıcı

...