0 oy
337 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Ben kendimi bildim bileli annem beni ayrı tutuyor ablalarimi ayrı tutuyor gibi hissediyorum o yuzden anne kız bağımın güclü olmadığıni düsünüyorum iki ablam var buyuk olan ablam brnim yaptigim her davranısta bir artniyet ariyor istemiyor gibi geliyor ornegin evlenmeden once tercih zamanı su meslegi yazcam vs gibi konu acildiginde senden bi b*k olmaz vs vs evlenmek istedim onu da istemedi ben severek evlendim evlendigimden beri bana ruyamda esin seni dovuyordu oyle bise varda bize soylemiyomusun diyip duruyo evlilik hediyesi esim ehliyet aldı ona bile hayirli olsun demedi  evlendikten 2 ay sonra hamile kaLdım  demedigini bırakmadı ikiz gebeyim suan ilk hamileligim 27 haftalik bebeklerimin bircok esyasini tamamlafim simdide ya ölürlerse niye hemen aldınkı söyle böyle diyip duruyor tepki vermek istiyorum aram kotu olsun istemiyorum erken dogum riskim de var temizligine fln yardima geleyim diyor ama sadece ağız yapiyor gibi kendim halledebilrmiyim evin isini vs sıkintı olurmu 29. Haftada baslasam yavas yavas dinlene dinlene yapsam zor olurmu kimseye muhtac olmak istrmiyorum butün bunları dusununce otomatik olarak uzaklasasim geliyor iyiligimi hicbir zaman istemiyor gibi kinci bir yapım var bütün bunlar birikince kin tutuyorum sonra vicdan azabi cekiyorum 

8 Cevaplar

+1 oy
(14,937 puan) tarafından
canim 1. lutfen cevabini ver sussun konustugu kelimeler cok yanlis 

2. olarak ikizlere hamileymissin maddi durumjn iyiyse eger dolap icleeini duzenle birak birini bul komple temizlesin evi kimseye minnet etme 
tarafından
Teskekur ederim
-Reklam-
0 oy
(861 puan) tarafından
Böyle konuşan biri abla bile olsa kendinden uzak tutsan çok daha iyi olur ev işi nedir ki bir haftada bitiriverirsin gebeliğin son ayı da insana inanılmaz bir enerji geliyor rahatlıkla işlerini yapıyorsun Rabbim şekil yardım ediyor 3 çocuğumda her şeyi kendim yaptım. Ben bu insanın içinde herhangi bir iyi niyet göremiyorum ne kadar uzak olsan o kadar iyi.
tarafından
Uzak duruncada surekli esimden kaynakli oldugunu dusunuyorlar bu durumda beni üzüyor kendi esi cezaevinde benim esim de emniyet personeli asla böburlenmiyorum kibirlenmiyorum surekli ortayi bulmaya calisiyotum ama bu durum kafamı cok yoruyor artik sinavlara calisiyoram onu bile demiyorum anlayamiyorumda neden oyle oldugunu
(861 puan) tarafından
Benim de etrafımda bazen böyle insanlar oluyor en ufak güzel bir şeye bile altında başka bir şey arayan illa moralini bozmak için uğraşan insanlar icten içe kıskanan insanlardır. En ufak bir durumda bile ayağını kaydırırlar kim olursa olsun.
0 oy
(8,831 puan) tarafından
Anlattığına göre senı çekememezlik var ben olsam temızlığede asla cagırmazdım  ikiz gebesın bır yardımcı tutsan daha ıyi olur canım.. Yani ablalar böyle olmamalı bende ablayım kardeşimin iyiğini isterim her zaman
tarafından
Tesekkur ederim temizlikci hic bildigim yok cagitan komsularim var ama hicbiti de memnun drgiller o yuzden kendim yapmak istiyotum camlarda falan hrp leke bırakiyorlar verdigin paraya yazık oluyor
(8,831 puan) tarafından
Canım senden değerli değil ki doğumdan sonra zaten kendi temizliğini yaparsın yada bır akraban tanıdığın bile olur cam işi bıraz zor karnın daha çok vardır ıkız olduğu için zorlanırsın küçük işleri yavaş yavaş halledebilirsin elinde yardımcı olur umarım
tarafından
Tesekkur ederim
0 oy
tarafından
Benim ablam olsa araya mesafe koyardım net
tarafından
Kotu olmakda istemiyorum ama iyi de olunmuyor
0 oy
tarafından
Böyle ablanın ne ablalığına ne desteğine ne yardımına ihtiyaç duyarım. Kimse senden ve bebeklerinden önemli değil. Gerekirse temizlikçi tut, eşin temizlesin yada hiç temizleme ama ablan gelmesin ve kendi iyiliğin için mesafe koy lütfen 
tarafından
Mesafeliyim suan zaten bu seferde cok soguksun senin yapin hrp oyleydi diyip duruyor annemin tavrida surekli ondan yana oluyor esim de yardimci oluyor zaten evin islerinde falan
tarafından
Söylesin dursun. Nabza göre şerbet benimki dersin. Eşin destekçin madem boş ver her kesi kapı dışında bırak
0 oy
(1,669 puan) tarafından
Zaten riskli bir gebelikmiş ve ikizler olması da daha fazla dikkat gerektirir. İmkanınız varsa evi temizlemeye birini tutun, olmadı her yer bal dök yala olmak zorunda değil. Temiz ve topluysa yeterli. Doğumdan önce o yükle dip köşe temizliğini hiç anlamıyorum. 
tarafından
Tesekkur edeirm
0 oy
(7,461 puan) tarafından
Kendin yapma ne kadar kolayda olsa ikiz bebeklerin olacak ve erken doğma ihtimali varken böyle bı riske girme durumun el veriyorsa birini bul sen ancak kıyafet yıka utule yerleştir sana yeter ha birde kendini iyi hissettiğinde buzluğa börek kek sarma gibi şeyler at ki sana pratik olsun bebeklerden fırsat bulamadiginda onlardan yersiniz 
tarafından
Buzdolabımi hazırladım her ihtimale karsı buzlugumda hazirligim var durumum el veriyor ama yapacak kisiyi bulamiyorum etrafimda hic yok
(7,461 puan) tarafından
Görevli eşine filan sor canım sağlıcakla gelsin miniklerin
tarafından
Amin tesekkur ederim
0 oy
tarafından
Canım ablamla arani kes varsın hiç konuşma bende asla konusmuyorum nedenini diyeyim ben 15 yaşındayken eniştem olacak ******** bana benden hoşlandığını msjla dedi bende bu mesajı abime anneme dedim gösterdim abim ablama demeyelim cocuklar var yuvası yikilmsin dedi ben de çocuğum ne biliyom demedim abimin dediği haklı olabilir dedim neyse ablam ben evlendim kacarak evlendiğinde eşime kactigimda hemen gorumceme bu oroxbu benim kocamı yoldan ciksrdigi gibi senin abinide mi yoldan çıkartmış dedi sonra eşimin yanında beni aradı eşime niye iftira atıyorsun dedi sen orda erkeklerle fingirdestigin için enişten seni uyarmış dedi eşim de bunu duydu yeni 3 günün evlenmisiydim eşim bu sözden sonra güzelce dövdü beni ben de eşimle 18 yaşıma girmeme 8 ay vardı yani anlayacagin abla abla olsaydı kendi hovu için kız kardeşinin namusuna iftira atarmi bu yuzdn konusmuyordum eşimle problem yaşadım baba evine geldim hemen barışmak için yanaştı tabi ben o sıra çok kötüydüm birşey demedim sonra eşimle barıştım gorumceme yine demiş gorumceme abimle evli demiski oroxbu başkasıyla düştü kalktı şimdi senin abine gitti senin abin ne kadar namussuz diye yani abla abla olsaydı bunları asla demezdi onunda kızı var hiç Allah'tan korkmadi yani sana tavsiyem asla konuşma gidip gelme boşver 
tarafından
Allah bir zaman çıkarır da ne zaman bilemem zwten gebelikten dolayı evden cok fazla cikamiyorum gidip gelemiyorum arada bir onuda yapmiycam artik
tarafından
Yok canım bu tür insanlar yuva yıkar cidden hiç alakan olmasın

İlgili sorular

0 oy
34 cevap 1,245 göst.
12 Ağustos 2022 Aile & Aşk kategorisinde Birdilektut (1,313 puan) tarafından soruldu
0 oy
49 cevap 1,778 göst.
2 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 448 göst.
23 Ağustos 2020 Aile & Aşk kategorisinde Mrs. Right❤️ (249 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 559 göst.
15 Aralık 2023 Aile & Aşk kategorisinde Yenibiranne-00 (144 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,438,345 soru

23,648,680 cevap

308,327 kullanıcı

...