0 oy
918 göst.
Diğer kategorisinde (257 puan) tarafından
Merhaba kızlar sorum yukarda aslında eşleriniz sizden para.aliyor mu ben kızım küçük oldugu için çalışamıyorum eşim para verdikçe biriktiriyorum harcamiyorum genelde bı market ihtiyacı olunca harcarim eşimde bunu biliyo ve dün sende ne kadar var diyip durdu dedim napcan bende kalmadı sendekileri bana versene diyo bugünden için iş yerinde düğün varmış orda lazım olucak diyip aldı benden biriktirdiğim paraları ama normalde de böyle sadece dünlük değil ve ben bundan rahatsız olmaya başladım daha önceleri rahatsız olduğumu söylüyordum bidaha almicam senden bişey diyip kavga edip bı kaç gün sonra yine aynısını yapmıştı cidden ben mi haksızım bu konuda gerçekten bence erkek kadından para almamalı hele ki kadın çalışmıyorsa ne bileyim biriktirip kendime tişört almak istiyorum pantolon almak istiyorum kıyafet konusunda da çok eksiğim var adam akıllı biseyim yok ama eşimden onlara fırsat kalmiyo

48 Cevaplar

+1 oy
(634 puan) tarafından
Çok darda olunca eşim istemiyor ama b3n veriyorum sonuçta onun ekmeğini  yiyorm
tarafından
Çok haklısın. Çok çok katılıyorum
-Reklam-
+1 oy
(2,969 puan) tarafından
Ben gizli saklıyorum ve vermiyorum acil bir durum olur bir elbise beğenir alırım kızıma birseyler alırım kendisi zaten herşey alırsa ama yine de vermem biriktirdiğim paraları onlar benim 
0 oy
(5,206 puan) tarafından
Sende verme bana lazım de verme 
(257 puan) tarafından
Vermym sonra kavga çıkıyo tripli tripli
(5,206 puan) tarafından
Çıksın istediği kadar trip atsin boşver kavga çıkmasın diye susarsan daha çok elinden paranı alır
0 oy
(13,850 puan) tarafından
Esin senin ihtiyacını karsilamiyorsa evet tabiki senden para almamalı sende biriktirdigini söyleme verdiği paranın hesabını mı tutuyor yoksa 
0 oy
(12,935 puan) tarafından
E soyleme sende harcadim de markete onu bunu aldim bitti de. Bizde para sikintisi yok cok sukurki
0 oy
(6,086 puan) tarafından
Almaz karışmaz normalde ama isterse gerçekten cebinde bitmiştir. Ayrıca benim bozuk para kumbaram var paramı orda biriktiriyorum yani eşim bozuk para sanır ama maaş yaklaşınca artık cebimde ne varsa oraya atarım demir kocaman kumbara dolana kadar açmam diyorum eşim amann bozuklar zaten kaç TL çıkacak diyo ajshsj :D
(3,148 puan) tarafından
Eşimde şaşırdı zaten Bi yerde mecbur söyledim yoksa nerden aldın nasl aldn diye güven sorunu olurdu Bn çalışmıyorum snçta, altın pahalı olunca oğlum adına hesap açtık şmdi elime geçeni hesaba atıyorm
(6,086 puan) tarafından
İyi yapıyorsun benim oğlumun hesabı ayrı şimdilik
(3,148 puan) tarafından
Hayat okadar pahalı ki geçen sene yaptığım üç beş kurusu bu sene çeyreğini yapamıyorum ama en azından Bi 18 yaşına gelene kadr ne birikirse
(6,086 puan) tarafından
Bizde öyle düşündük yarın öbür gün kreşe yollamak isteriz nakit paramız olmazsa diye
(3,148 puan) tarafından
Öyle valla yarn ne olacağı belirsiz
0 oy
(518 puan) tarafından
Hayir ben çalışmıyorum ne parasi vercemki. O verir ve istemez zengin degiliz ama hep sorar paran varmi die özellikle disari cikarken para verir birsey olur der. Senin yerinde olsam biriktirmem verdigi an catir catir ye madem alıyor huyu degismiyor harca gitsin bacim
(8,412 puan) tarafından
Bencede veriyorsa ihtiyacını Karsila sende madem eksiğin var
(257 puan) tarafından
Hani biraz biriktireyim de toplu alayım 50 TL veriyo mesela 50tlyi hadi 100 olsun 200 olsun almışken bı kaç tane alayım diye bakym ama saolsun valla elimde avucumda birakmiyo
(257 puan) tarafından
Veriyo bak vermiyo diyemem ama bugün almazsa yarın alır bı verdigini almazsa öteki verdiğini alir
0 oy
(626 puan) tarafından
çok yüksek mebla kesinlikle vermem ama bi ortama gidecektir cebinde parası yoktur yada azdır o zaman mutlaka o görmeden koyarım ne olur ne olmaz dünyanın bin bir türlü hali var kimseye muhtaç olsun istemem yada işe gidecektir cebinde parası yoksa ve bende varsa mutlaka harçlık koyarım ben sürekli evdeyim çünkü dışarı çıkıyo olsam cebinde ki son paraya kadar oda bana verir
(257 puan) tarafından
Ama bu sürekli olmaya başladığı için benim sinirlerim bozuluyo bende düşüncesiz birisi değilim kesinlikle sıkıştırsa veririm ama sürekli sürekli isteyince verdigi paradan sinir ediyo alacaksan geri verme
(626 puan) tarafından
orası öyle tabi ki canım ilk evlendiğimiz zaman benim ki de azıtmıştı hatta verdiği paradan daha çok istemeye başlamıştı bende verdiğin paradan fazla istiyon nerden bulem ben parayı sokaktan mı bulem demiştim tek kelime edemedi ondan sonra bana 50 veriyosa 20sini saklar istediğinde 30 verirdim gerisini çocuklarla harcadık başka para yok derdim çocuklarla da 10 lirasını harcardık böyle böyle biriktirirdim  sende öyle yap bende para yok de yetmedi harcadık de arada para iste bende kalmadı versene de o zaman isteyemez sende para olduğunu bilirse ister
(257 puan) tarafından
Aynen öyle bende artık öyle yapicam iyice azitti dün kaynanamlar yemeğe gelcekti evde yapacak bişey yok olani koy diyo olan bişey yok yaratim mi dedim menemen yap diyo yapmıyorum hicbisey menemen olur mu olmayan şeyi yaratmami beklyn dedim gitti biseyler aldı sonra öyle yaptım yemek iyice sinir olmaya başladım
(626 puan) tarafından
melemen yapacaktın canım kaynananlarda gelince evde bişey yok oğlunuz (yada eşinin ismi ne ise onu söyleyip ) evde bişey yok bişeyler al gel dedim melemen yap dedi size bunu layık gördü annecim falan diyecektin bi daha aynısını söyleyemeyecekti bazen erkeklerin bazı şeyleri görmesi anlaması zaman alıyo bi kere de benim ki bankaya kredi çekmeye gittim 3 4 banka gezdim vermediler eşimi aradım anlattım en son bana para lazım git nerden bulursan bul dedi bende kendimi satayım da bulayım nerden bulucam parayı dedim ilk fırsatta özür diledi ben öyle demek istemedim de falan diye
0 oy
(2,051 puan) tarafından
Daha dün hesabına 700 attım. O dışarıda ben hamileyim dışarı çıkmıyorum benim siparişlerimi alıyor sürekli o yüzden adamda para kalmıyor. Kimde para varsa diğerine atar. Kıyafet için de para biriktirmem lazımsa alırım çünkü. Ama sizin durum farklı ev hanımısınız sanırım. O yüzden sizin yerinizde olsam ben de biriktirirdim. Ama ikide bir böyle alacaksa size verdiği parayı harcayın bari üzerinizde tutmayın
(257 puan) tarafından
Aynen artık verdiği gibi harcicam
0 oy
(4,225 puan) tarafından
Eşim verir ben biriktirim lazım olursa ordan alır zaten her türlü ihtiyacımızı kredi kartından gideriyoruz 
(257 puan) tarafından
Bizim kredi kartimiz da yok her türlü sinir bozucu evlendigimden beri üzerime adam akıllı bişey alamadım bekarlık kıyafetlerim hep bekarken daha çok alıyordum çalışıyordum
(4,225 puan) tarafından
Yaa anladım canım sen her ay başında bişey iste o zaman bi ay tişört al mesela bi ay pantolon sen ondan önce harca biriktirme
0 oy
(1,735 puan) tarafından

Söylemeyin paranız olduğunu. Bende biriktiririm, babam da verir mesela. Eşim bilir ama istemez, babamın verdiğini de bilmemezlikten gelir :D

0 oy
(18,667 puan) tarafından
Harca veya harcamış gibi yap sende para olduğunu bilmesin 
0 oy
tarafından
Almaz hiç    
0 oy
(1,224 puan) tarafından
Yani ne kadar vardi ki dugune lazim diyip hepsini aldi? Esim hic istemez benden hatta bi kere baya sıkışmıştık esimde kalmamisti biliyodum bende vardi ben israr edip verdim mahcup hissetti soz hemen geri vericem dedi ama bende kendimi.mahcup hissetmistim o oyle diyince esim sonucta 
0 oy
tarafından
Parayı alır ama altını alamaz,ya altin al yada hesap aç altin hesabına yatır parayı canim 
0 oy
(4,461 puan) tarafından
Ben çalıştığım halde eşim bende para istemez maaşımda iyidir ama şimdiye kadar ne sordu ne istedi. Bu ay sürekli hastane de yattım bir de özel hastane yatış ücretleri dünyanın parası. Eşim çok masraf yaptı diye dün hesabına para attım diye bile kızdı niye attın dedi 
0 oy
tarafından
İstemeye kalmadan ya harcarım ya da harcarım :D
0 oy
(9,728 puan) tarafından
Habersiz biriktiricen canım benim eşimde benden alıyo sınır oluyorum.memleketten gelirken babası kızıma 500 tl verdi ben alıyorum köşeye koyucam dedim tmm dedi eve geldik sende nakit varmı dedi bende iyiki gördün dedim memlekette de aldı paralarımı artık gizli biriktiricem yapcak bişey yok eb ufak şeyde bana geliyo 
0 oy
(975 puan) tarafından
Valla calisan esim ama ben birikim yaparim kizima verilen bana verilen harcliklari esimde saolsun bayilir onlari harcamaya. Altin yapip koydum kenara telefon icin almis hepsuni harcamis. Telefonu satti zararina giyti benim onca birikimim. 2 tane de bilezigimi yedi ne yapti bilmiyorum her yerden borc cikiyo deli olucam artik. Kenarda hicbirseyim kalmadi artik. Ceyrekli bileklik ve ceyrekli kolyem var arada onlara bile goz dikiyo. Simdide annemden annemin bana yaptigi bilezikleri istiyo araba almak icin . Birlik durdugumuz icin annemde vermiyo kendi alsin tek olsaniz neyse diyo haklida yani bende bunalmis sıkılmış durumdayim bence erkek adam gibi calisip parasini tuymayi bilecek 
0 oy
tarafından
Bende ev hanımıyım öyle artmışları biriktiririm. Bazen kızıma birşey almak isterim eşim götürür almak için, parayı uzatirim asla kabul etmez kendisi verir, cebine koy sonra alırım senden der ama asla almaz

İlgili sorular

0 oy
59 cevap 1,618 göst.
0 oy
44 cevap 986 göst.
9 Eylül 2022 Diğer kategorisinde OynakBalina (1,220 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 241 göst.
4 Ekim 2023 Aile & Aşk kategorisinde Fatma3400 (106 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 222 göst.
28 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde Zannan (592 puan) tarafından soruldu