0 oy
835 göst.
Diğer kategorisinde (253 puan) tarafından
Merhaba kızlar sorum yukarda aslında eşleriniz sizden para.aliyor mu ben kızım küçük oldugu için çalışamıyorum eşim para verdikçe biriktiriyorum harcamiyorum genelde bı market ihtiyacı olunca harcarim eşimde bunu biliyo ve dün sende ne kadar var diyip durdu dedim napcan bende kalmadı sendekileri bana versene diyo bugünden için iş yerinde düğün varmış orda lazım olucak diyip aldı benden biriktirdiğim paraları ama normalde de böyle sadece dünlük değil ve ben bundan rahatsız olmaya başladım daha önceleri rahatsız olduğumu söylüyordum bidaha almicam senden bişey diyip kavga edip bı kaç gün sonra yine aynısını yapmıştı cidden ben mi haksızım bu konuda gerçekten bence erkek kadından para almamalı hele ki kadın çalışmıyorsa ne bileyim biriktirip kendime tişört almak istiyorum pantolon almak istiyorum kıyafet konusunda da çok eksiğim var adam akıllı biseyim yok ama eşimden onlara fırsat kalmiyo

48 Cevaplar

0 oy
(9,947 puan) tarafından
Ev kadını parayi nerden bulup verecek ama calissaydimda benden almazdı şöyle yapardı sen birikim yap altın al derdi ben evin ihtiyaçlarini alırım derdi
-Reklam-
0 oy
(1,466 puan) tarafından
Para biriktirmiyorum ben ondan alıyorum :D
0 oy
tarafından
Eşim bna ben eşime veririm hiç sorun yaşamadm . 
0 oy
tarafından
Veririm maaş alınca bana geri verir sonuçta eve ekmek o getiriyor 
0 oy
(14,122 puan) tarafından
Tabiki almamalı üstelik çalışmayıp kendin birikim yapiyormussun ne güzel bunu eşinin de düşünmesi gerekir verme tbki
0 oy
(73 puan) tarafından
Yani bende çalışmıyorum ama eşimin verdiği parayı da pek harcamam biriktiririm eşim çok sıkışmıştı bende bende olan parayı çıkarıp ona zorla verdim o almak istemedi ama baktım ki eşimin gereksiz harcamaları var ben kendi ihtiyaçlarımı kisarken kaynanam ha bire benimkini tirtikliyor bende artık vermiyorum evimin eksiklerini alıyorum yada biriktiriyorum
0 oy
tarafından
Yani beni linç edebilirsiniz ama ben tam tersi düşünüyorum. Asıl çalışmayan eşten rahatlıkla para alınabilir. Çünkü zaten o parayı erkek kazanmış. Onun alın teri ve emeği. 
(262 puan) tarafından
Vallahi bende böyle düşünüyorum kimden kimin parasını saklıyorlar veya aldı diye laf ediyolar anlamış değilim
tarafından
Ayyynen öyle.
(253 puan) tarafından
Bu ne biçim bı yorum ya ne demek çalışmayan eşten asıl para alınır küçücük çocuğum var nasıl çalışayım ben de istiyorum çalışmayı her verdiğini tekrar alması mi gerekiyo bu kadının hiç özençleri istekleri olamicak mi ne biçim bı kafa
tarafından
Emine hanım sakiiinnn. Özençlerinizi söylersiniz eşinize. O da bir bütçe ayırır ve bu isteklerinizi şartlar doğrultusunda yerine getirir. Ev hanımlarının İlla gizli saklı para mı biriktirmesi gerekiyor birşey almak için. Böyle bir kural kaide mi var? Çalışmadığınız için bir geliriniz yok. Yani sizin eşinizden saklayıp gizleyip biriktirdiğiniz, yahut isteyince vermediğiniz o para eşinizin zaten, onun emeği. Kimden neyi kaçırıyorsunuz yani. Vermiyorum sana para pul dese sanki para biriktirebilecek misiniz. Kaldı ki çocuğunuz 2 aylıktan küçük mü? Çünkü biz özel sektörde çalışan kadınlar olarak bebeğimiz iki aylıkken bırakıp işe dönüyoruz. Gerçekten çok çalışmak istiyorsanız diye örnek verdim. Kendi paranızı kazanan, sonra kocama borç vereyim mi diye tartışırsınız.
(253 puan) tarafından
Basında ki sorumsuz olunca ne yazık ki böyle bi kural kaide var evlendigimiz de zaten herşeyi göze alarak evlendi bütün erkekler öyle evine hanımına ve çocuğuna bakma hükümlülügünde bilakis böyle benim başımda ki gibi sorumsuz adamlar tabi ki böyle düşünmüyor benim eşim mesela karnın doysun ama özençlerin isteklerin olmasın kafasında ihtiyaçlarımı söylediğim de ve her zaman ki gibi benim özençlerimi ihtiyaçlarımı gereksiz bulduğunda aç mısın açıkta misin diyo gelde bunun böylesinden para biriktirme ayrıca parayı gizledigim de yok verdiği parayı biriktirdiğimi biliyo çalışma konusuna gelince de çocuğum 6 aylık lakin bakacak kimse yok nabicaksin çocuğu evde yalnız bırakıp mi gideceksin bakıcıya verecek durumda yok eşim zaten bakıcı olmaz diyip ağız yamar napayım ben peki..
tarafından
Boşanın o zaman. Sizin sorununuz kocanızla. Benim teorimle değil. Normal erkekler eşlerinin ihtiyaçlarını alır.  Bana yükselmek yerine eşinize yükselin.
0 oy
(3,074 puan) tarafından

Harcadım de geç sende :) bnde çok harcama yapmam biliyor biriktiriyorm hesaba atıyorm oğluma hesap açtım, arkadaş n düğünü var diyor snde çeyrek vardır eski tarihli verki takayım sanada yeni tarihli alam yok diyorm anlamıyor cidden yok Bi bilekliğim var çeyrekli, ha versemde isterim ben benden şualar aldn o parayı yerne koy diye :D:D

0 oy
tarafından
Verir vermez harca yani biriktirdin mesela alacağın kiyafetin fiyatına yetistiyse hemen al bir tane koy kenara sorarsa ihtiyaçlarımı aldım dersin
0 oy
(282 puan) tarafından
Çok zorda kalmadıkça istemez istersede aldığını geri veriyor öylede olmalı geri vermeli
0 oy
tarafından
Kavga etme ver ama 100 tl varsa 50 var de hepsini verme yada bende tsort alacaktım sana vereyim ama banada biseylet alayım de
0 oy
(2,127 puan) tarafından
Ben genelde harcıyorum, mutlaka bir ihtiyacım oluyor alıyorum. Biriktirdiğimi de bilmez. Şunu aldım bunu aldım derim. Tabi verdiği harçlıktan bahsediyorum. Ev için değil bana verdiği parayı o şekilde yaparım. 
0 oy
(7,375 puan) tarafından
Benim eşim benim ihtiyaçlarımı karsiliyor kıyafetlerimi falan kendi alır  bana verdiğinide kendine bir şey alırsın der genelde biriktirdiğim almaz eşine benimde ihtiyaçların var de verme 
0 oy
tarafından
Neden rahatsız oluyorsun ki anlamadım sonuçta eşin çalışıp para kazanıyor artani sana veriyor e şimdi de ihtiyacı var bitmiş istiyor ne var bunda ben olsam bir saniye düşünmem veririm

Eşim benden istemez zaten çalışmıyorum şu an ama ben ondan alırım biriktiririm fazla olanı harcarim ama onda bitse ve istese hemen veririm 
0 oy
(2,015 puan) tarafından
Yok diyorum kalmdi diyorum harcadim diyorum ama zaten istemiyor ben almak icin oyle diyorum ;)
0 oy
(732 puan) tarafından
Her biriktirdiğinde altın falan alsana para olarak kalmasın üzerinde
0 oy
(4,658 puan) tarafından
Benim ki bilmez ne kadar param var zaten bende az olmaz eşim alır borç geri verir vermese vermezdim bir yere gidince birşey almam lazımsa bekleyemem para versede alsam diye 
0 oy
(25,212 puan) tarafından
Eşimin parası yoksa ve lazımsa veririm tabiki. Aramızda böyle şeyin lafı olmaz bizde
0 oy
(7,034 puan) tarafından
Benimki istemez ben zorla veririm çünkü her ne ihtiyacım olursa alır verirse üzerinde varsa saklamaz benden ne istersem yok demez bazen erteler ama yine hatırlayınca alır sağolsun eskiden vermezdim çünkü ihtiyaçlarımı karşılamadı şükür düzeldi karsiliyor bende veriyorum 
0 oy
(1,618 puan) tarafından
Aslaaaa taviz verme canım bende veriyodum iki senelik evliyim şuan da vermiyorum benim parama mı kaldin diyorum 

İlgili sorular

0 oy
59 cevap 1,617 göst.
0 oy
44 cevap 934 göst.
9 Eylül 2022 Diğer kategorisinde OynakBalina (1,207 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 233 göst.
4 Ekim 2023 Aile & Aşk kategorisinde Fatma3400 (106 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 213 göst.
28 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde Zannan (591 puan) tarafından soruldu