0 oy
851 göst.
Diğer kategorisinde (253 puan) tarafından
Merhaba kızlar sorum yukarda aslında eşleriniz sizden para.aliyor mu ben kızım küçük oldugu için çalışamıyorum eşim para verdikçe biriktiriyorum harcamiyorum genelde bı market ihtiyacı olunca harcarim eşimde bunu biliyo ve dün sende ne kadar var diyip durdu dedim napcan bende kalmadı sendekileri bana versene diyo bugünden için iş yerinde düğün varmış orda lazım olucak diyip aldı benden biriktirdiğim paraları ama normalde de böyle sadece dünlük değil ve ben bundan rahatsız olmaya başladım daha önceleri rahatsız olduğumu söylüyordum bidaha almicam senden bişey diyip kavga edip bı kaç gün sonra yine aynısını yapmıştı cidden ben mi haksızım bu konuda gerçekten bence erkek kadından para almamalı hele ki kadın çalışmıyorsa ne bileyim biriktirip kendime tişört almak istiyorum pantolon almak istiyorum kıyafet konusunda da çok eksiğim var adam akıllı biseyim yok ama eşimden onlara fırsat kalmiyo

48 Cevaplar

0 oy
(793 puan) tarafından
Eşine desen benim eksiklerim var dışarı çıkalım alalım ćıkarmaz mı benim eşim der bu ay eksiğin var mı alacağın beğendiğin bişey gider alırız verdiği paralarda kalır bazen ay başı gelmeden nakiti kalmıyo ordan kullanırız
-Reklam-
0 oy
(11,874 puan) tarafından
Darda olunca verirdim. Calısırken de hep destwk olmuştum. Ama vermemliymişim. Giden gelmedi. En son anneme taktı 1250 dolar. 
0 oy
(1,724 puan) tarafından
Bende olsa da söylemiyorum benimki de istiyor çok saçma geliyor
0 oy
(2,424 puan) tarafından
Benim eşim bana verir akmaz öyle ihtiyacımız olursa zaten ben bilirim veririm. Eşimden gizli para biriktirmem. Çünkü arkadaş ortamı, sigara içki gibi vs. Alışkanlıkları yok. Aylık 100 lira olsa cebinde yeter çünkü harcamaz evde birlikte yeriz. Ben tutumluyum, eşim bildiği için bana verir.
0 oy
tarafından
Genelde ihtiyacım oldukça ondan alıyorum ama arada harçlıklarım oluyor buna rağmen her ihtiyacı o alıyor bende sıkıştığı zaman söylemesine gerek kalmadan veriyorum. Yoksa kendi durup dururken elimdekini almaz
0 oy
(735 puan) tarafından
Bnm eşim vok çok nadir alır oda ayın sonuna bazen kalmaz ihtiyaç olur o yuzdn veririm versn bidahaki ay fazlası ile veriyor ztn
0 oy
(4,103 puan) tarafından
Biriktirdiğin paraları ondan habersiz gizle bilmesin olduğunda söyleme sende olduğunu bilse gidip gelip ister
0 oy
(20,487 puan) tarafından
Bizde kese ortaktır kimin ihtiyacı varsa alır

İlgili sorular

0 oy
59 cevap 1,617 göst.
0 oy
44 cevap 934 göst.
9 Eylül 2022 Diğer kategorisinde OynakBalina (1,209 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 233 göst.
4 Ekim 2023 Aile & Aşk kategorisinde Fatma3400 (106 puan) tarafından soruldu