0 oy
1,041 göst.
Diğer kategorisinde (5 puan) tarafından

1 haftalık kalmaya gittim ailem sürekli kavgacı kısaca psikolojileri kalmamiş evde huzur 0 neyse gittim 2 gün oldu bu sabah çok kötü yine kavga ettiler çocuklarımın yanında hep böyleler bi gün de gittiğim zaman kavga etmeyin bi yandan abim kendine vuruyor bi yandan kız kardeşim titriyor annem yerde baygın babam herşey benim yüzümden oldu diyip kendine bela okuyor bi saniyelik herşey çok karişti, kızım onların o haline şahit oldu ve çok kötü korktu ağladı çünkü ben onun yanında bağırmam bile eşim olsun, çocuk mosmor oldu aldım içeri geçtim geçerken hepsine Allah sizi kahretsin sizin gibi aile olmaz olsun şu halimize bakın diyip kapiyı kaçtım, babam la arkadaş gibiyiz aramızdaki bağ çok kuvvetli çok pişman oldum çok ağladım kızımı öyle görünce ağzımdan çıkanı bir an duymadım babamın bana çok emeği var eşimi aradım geldim eve çünkü artık bakamam babamın yüzüne babam da kızım bana bunları nasıl söyledi diyip ağladı çok pişmanım utandığım için evime geldim nolur bana bi akıl verin ben şimdi napacam çok töbe ettim af diledim allahtan şimdi babama ne dicem.

Evden çıkarken birdaha kavga ederseniz bu çocuğun ne hale geldiğini unutmayın birdaha asla bu olanları bu çocuk unutmayacak sizide hep kötü bilecek dedim bi nevi kzıım içinde geldim eve. 

29 Cevaplar

+2 oy
(3,513 puan) tarafından
Ev akıl hastanesi gibi 
-Reklam-
0 oy
(2,768 puan) tarafından
Senin yaptığın doğru değil tamam ama onlarda normal şeyler yapmamışlar bende olsam o anda sinirle söylerim. Sende dersin ağzımdan cıktı hakkını helal et diye 
0 oy
tarafından
sende kendince haklsin canim
0 oy
(14,420 puan) tarafından
Bence haklısın kuzum ara babanla konuş bir anlık sinirle söyledim baba kusura bakma de
(5 puan) tarafından
Mesaj atsam direk konuşamam ağlarım
0 oy
(189 puan) tarafından
Kusura bakmayın kırmak istemem ama o evde olanlar normal de sizin yaptığınız mı tuhaf?
(5 puan) tarafından
Ben zaten normal demedim pişmanım dedim
(189 puan) tarafından
Verdiğiniz tepki çok normal. Sakinleştiğiniz de gider konuşursunuz düzelir umarım aranız. Ancak ailenizin bu durumuna bir çözüm gerekir. Onlara da size de yazık.
(3,532 puan) tarafından
Sizin ailecek bi psikologa  ihtiyacınız var bak ailecek diyorum
Hiç normal değil bunlar
0 oy
tarafından
Kızın senin canin can parçan  onu düşünmek zorundasın tabi . Ama diğerlerine senin can parçan onlarda senin ailen  niye kavga ediyorlar ki sen neden beddua ediyorsun ki ayy ne bilim insan yaşamayana  kadar nasıl Bi psk  olduğunu bilmiyor  ama ailene destek olsan problem nedir çözülse babanlada konuşup özür dinleyebilirsin
(5 puan) tarafından
Babamı çok ağrı seviyorum anneme hakaret edince bende bi an koptum
0 oy
(20,102 puan) tarafından
Az bile demissin
0 oy
tarafından
Konu ne ki bu kadar baygınlık geçirdiler ona göre yorum yapıcam haklı da olabilirsşn haksızda
(5 puan) tarafından
Bilmiyorum ki ben gittiğim zaman bunlara bişeyler oluyor annem tansiyon hastası babamın ağır lafları o da bi an sersem leşiyor
0 oy
(8,019 puan) tarafından
Bu nasıl bir aile iliskisi hayret ettim
(5 puan) tarafından
İlişkimi keşke olsa biraz
0 oy
tarafından
Yani titretip bayginlik gecirip kendine vuracak ne yasandi ki o evde?
(5 puan) tarafından
Tahammülleri kalmamiş artık babam o aileyi çok yıprattı ve bunun farkında
tarafından
Yani evet oyle demesen daha iyi olurmus ama onlarin da davranislari normal degil. Colugun cocugun yaninda bir tanesi de akilli mantikli davranmamis. Arar kusura bakmayin sinirle soyledim istemeden agzimdan cikti kizimi o halde gorunce der gonlunu alirsin.
(5 puan) tarafından
Mesaj attım sadece çok sagol hep düzelten taraf ben oldum ama bukadarı da yeter dedim
tarafından
Yani sen kusura bakma der kendini ifade edersin. Ancak koca koca insanlar da bi zahmet biraz kendilerine hakim olsunlar.
0 oy
(1,450 puan) tarafından
Babandan özür dile durumu anlat o an nasıl hissettiğini kızın için dayanamadığıni pişman olduğunu anlat affedecektir
0 oy
(1,880 puan) tarafından
Kızmak yerine tedavi olmaları için yardım etken gerekir belliki tedavi gereken bi durumları var sıradan kavgalar değil çünkü 
0 oy
tarafından
Seni çok iyi anlıyorum canım bizzat kendim değil ama eşim yaşıyor onlarda kavga ettği zaman böyle oluyor o ortamı az çok biliyorum babana mesaj at hakkını helal et de özür dile, sende haklısın cocugun korkunca insanın gözü dönüyor 
0 oy
(2,569 puan) tarafından
Canım sen yavrunu o şekilde görünce ne desen haklısın sinirle çıkmış ağzından yapıcak bişey yok her gün kavga edecek ne buluyorlar böyle annen baygınlık geçirecek kadar ben olsam gitmem uzunca bir süre çocuğun psikolojisi bozulur öyle ortam da uzak durmakta fayda var 
0 oy
tarafından
Ara babanı gerekırse agla uzuldugunu anlat neden boyle yaptıgını mutsuz oldugunu anlat guzelce cekınme o senın baban
0 oy
(862 puan) tarafından
Yanlış anlama ama baban o senin onu düşündüğün kadar seni ve çocuğunu düşünse siz oraya gittigniz zaman böyle şeyler olmaz. Bence evine gitmekle iyi yapmışsın ben olsam bi daha gitmem çocuğumdan önemli değil kimse anne babam da dahil
0 oy
(3,513 puan) tarafından
Sen bekarken etmiyorlar mıydı sen düzeltebilirsin istesen baban seni dinler bak kardeşin de varmış onun geleceği için yarın birgün Allah korusun o evden kurtulmk için yanlış birini seçebilir kalk çocuğu babasına ver git ailenle konuş toparla kardeşin için
0 oy
(36 puan) tarafından
Az bile yapmışsın valla bu ne böyle biri aglar biri titrer hic gitme bence adım dahi atma
0 oy
(2,467 puan) tarafından
Kiz kavgayı senmi çıkardın bir sana birsey olmamış agbim kendine vuruyo annen bayiliyo baban benim yüzümden oldu diye dovunuyo kardeşin korkudan titriyo eee bir sanamı birsey olmadi nasil kavga bu 
0 oy
(51,818 puan) tarafından
kotu bisey dememissin ki babaninda sucu varki benim yuzumden diyo

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 84 göst.
0 oy
5 cevap 184 göst.
+2 oy
14 cevap 350 göst.
+2 oy
9 cevap 504 göst.