Giriş
Hatırla
Sorular
Cevaplanmamış
Kategoriler
Kullanıcılar
Bir Soru Sor
Hamile Soru Cevap
Bebek Bakımı
Bir Soru Sor
Ben Artık Nasil Davranmam gerekir bilemiyorum BIKTIMM ARTIKK YEMIN EDERM
0
oy
1,144
göst.
23 Temmuz 2022
Aile
kategorisinde
misafir
tarafından
soruldu
Bugün esim gececiydi sabah geldi yatti uyudu bende kofte yaptim o uyurken sekil verdim dolaba koydum uyanmasini bekledm beklerken kaynanam aradi beni
Komsulariyla
Bahceye gideceklermis kiymali pide yaptircaz gelin yiyelim dedi tamam dedim her neyse esim uyandi ona soyledim gidelim.dedi .
Gittik .
Biz gittigimizde onlar sofraya oturmuslardi her neyse girdik iceri afiyet olsun dedim komsulara hosgeldiniz dedim oturduk sofraya
Ne kaynanam ne kayinbabam agzini acip
Hic bisey demediler bana onceden naslsn falan filan diye sorarlardi her neyse . Yedik sofrayi topluyordum
tabakta iki parca pide kalmis tabagi aldim iceri giriyordum cope atmaya
kaynanam arkamdan bagirdi onu cope at copee sinek kondu uzerine dedii
ama soyleme tarzi imali bir sekil de idi .
sen bisey bilmezsin anlamazsin tarzindaydi bende iceride cop atcm oraya dedim attim bulasiklari yikadim caylarini koydum verdim ictiler esime dedim kalkalim artik biraz da midem eksiyordu hamilelikten pek tadim yoktu bir de onların insan yerine koyupta benimle konusmamalari cok zoruma gitti moralm bozuldu haliyle suratim asıldı .
Kalktık esim arabada senin suratinin hali ne dedi bende midem eksiyor dedim daha sonra usteledi bende dedim annenle babanin suratini gormedinmi dedim benmi sucluyum dedim selam bile vermiyorlar insana dedim
Ondan sonra durdu durdu esim
Seni elime alcam ya dur bakalim dedi bana
Ben de all dedim ..
Annen baban yine hakli cikti demi yine onlara bisey diyemedin dedim bana diyosun dedim bisey demedi
Eve geldk bana diyor sen her gittigimzde aynisin suratını asiyon bilmem nee .... ise gidene kadar suratını asti bana koydu ise gitti simdi ..
Yaa size yemin ederimm evlerne gideriz hamile halimle bulasiklarini yikarim yemege yardm ederm sofrasini kurmaya yardm edermm kahvelerini yaparm v.s v.s
Nankorluk ya yaptiklari vallahide billahi dee
Misafirleri gelirr aslaaa onlari kucuk dusurecek davranista bulunmam hizmetlerini yaparim ederim daha ne yapm ben yaa
dertleşmek
tavsiye-fikir
-eş
Bu soruya cevap vermek için lütfen
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
24
Cevaplar
0
oy
24 Temmuz 2022
NidaNida
(
378
puan)
tarafından
cevaplandı
Canim aslinda biliyomusun hizmeti az yapsan ama onun yerine guler yuzu ve muhabbeti arttirsan daha kiymete gecer, hem senin icin de daha rahat olur. Hamilesin zaten kalkip toplamasan kimse sana cok gormez diye dusunuyorum
Lütfen yorum eklemek için
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
-Reklam-
0
oy
24 Temmuz 2022
Daisyt
(
2,271
puan)
tarafından
cevaplandı
Hiç umursama bırak onlar umursasın. Herşeye de şimdiden el atma alıştırmaları. Yarın öbür gün bir çatalı toplamayı unutsam laf yaparlar. Hamilesin otur yerine. Sofrayı toplarsın anlarım ama neden bulaşıcı yıkıyorsun. Birini yapıyorsan birini yapma bence. Emin ol böyle gidersen zamanla daha çok şey beklerler. Yapmazsan da senden kötüsü olmaz. Çünkü bu alışkanlığını sen onlara vermiş olursun
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
24 Temmuz 2022
Hosmerim
(
2,938
puan)
tarafından
cevaplandı
Seni aramış çağırmış gidince niye trip atiyorki? Orayı anlamadım ya ortadaki mesele ney pek anlamış degilim
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
24 Temmuz 2022
_endlesss_
(
711
puan)
tarafından
cevaplandı
Benim herif de öyle anasigike gittiğimde üstüme dusen görevi yaparım illa canımı sikacak bişey bulurlar hele o kaynana falan eskiden çok severdim soguttular beni kendilerinden suratım düşer bizim herif başlar senin suratın niye böyle düşüyor bizimkiler egidince laf da söyletmiyor anasına ama artık bende bıktım ne anasını ne babasını ne de ablalarini artık sevmiyorum iki yüzlüler göründükleri gibi degillermis aşırı moralimi bozuyorlar artık . Hamileyim mesela küçük görümcem de hamile onun bı yeri Ağrı'sa hemen doktora git dinlen diyorlar ben suram ağrıyor sancım var dediğimde bişey olmaz diyorlar kanamam var desem bile kan dan bişey olmaz diyor . Esim le doktora gittik doktor kanamam olmasın ağır iş kaldırma dedi kan uyuşmazlığı da var aramızda kan erken doğum a neden olur falan dedi kaynana sordu ne dedi doktor diye böyle böyle dedi dedim kandan bişey olmaz doktor ne bilirmiş dedi . Bende kocama dedim senin annen doktor olmuş basimizia da haberimiz yokmuş doktordan daha iyi biliyormuş dedim annesine hiç bişey diyemiyor sinir oluyorum artık ya
24 Temmuz 2022
misafir
tarafından
yorumlandı
Terbiyesizler...... nolcakkk
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
Sayfa:
« önceki