Ay bol giyinmek kadar rahat bisey yok aman kiz takma kafanasenin kıyafetin onların ruhu geniş
Aynen ben bilirim koskoca kadınım deseydin o sinir olurdu ) bir de bu var o bekar kız o genç kız sanki ben emekli teyzeyim hey Allahim kime ne ne giyiniyoruz her şeye de burunlarını sokmasalar olmaz
Yaani sizeneeeeeeeee ister don giyer isterrr etekkk ister tangaaaa yaaa gelin kıyafeti kız kıyafeti evli kıyafetii bekar kıyafetimi diye vi ayrım mı var benim görümcemde 48 yaşında gece yatarken bile aynı şalvarı benyeyi giyer gündüz onlada çarşı pazar yemek avm her yere onla gider birgün dedik ki yemeğe gidelim ben hazırlandım siyah tunik taba ceket siyah pantolon üzerinede eşarp taktım takı makı işte evden çıkarken demesin mi ayyy abam düğün mü kendide şalvar uzerine penye üzerine yelek kırmızı çorap mavi babett bide bama gelirken salvar getirmiş giyersin diye hemde diyo şalvar almıştım rahat olur dedim biz giymeyiz erzurumda yok salvar falan tabi eşim hemen konuştu o süslenmeyi seviyo abla giyinmeyi almayı sever ama hâlâ ne giysem bunu nerden aldın kaş paraya aldın baban mı aldı kocan mı
410,153 soru
12,332,798 cevap
39,287 kullanıcı