+1 oy
1,040 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Kızlar yeğenimin düğünü olacak ve beni göndermiyor eşim.  Ne gerek var diyo bilet parasını bahane ediyor bende çok istiyorum gitmeyi babami da çok özlermişim zaten :kaynnam kayinbabam da istemiyorlar çok üzülüyorum siz olsanız gider miydiniz:(  bide dün araba almışlar borç çıkmış hiç göndermez ler diye düşünüyorm..

Eşimle hep tartışma çıkıyor moralim bozuk 

16 Cevaplar

+2 oy
tarafından
Ne oluyor ya evlenince köle mi alıyorlar kadınları izin belgesimi istiyor eşler ne demek yeğeninin düğününe göndermemek bu kadarı da ayıp ya el olsa neyse hadi gitmezsin ama o yeğenin :/ 
tarafından
Bizde öyle izin verilmese çöpe gidilmiyor:(  ahh ahh keşke okusaydum şuan esir gibiyim
tarafından
Allah yardımcın olsun çekilir gibi değil :/
tarafından
Amin inşallah cnm saol
-Reklam-
+1 oy
(13,309 puan) tarafından
Asla takmam madem parasına kıyamıyor babama aldırırım bilet giderim. Azıcık ayağınızın üzerine basın gözünüzü seveyim. Ne demek kayınvaliden kayınpederin de göndermiyor. 
tarafından
Babam hiç teklif etmiyor abim de hiç etmedi :( izin onların  elinde malesef
(13,309 puan) tarafından
İzin nedir yahu? Onların elinde ne demek vallahi şaşırıyorum onlara ne? Sen birey değil misin? Senin kararların yok mu bacı? Kaç yaşındasın çocuk mu da izin alacaksın? Annene de göndermiyorlar geleceğim bilet alın.
tarafından
2 çocuk annesiyim ama esir gibiyim bu evd e:(  babam abim le yaşıyor yengem musade etmez ki bilet kessin .ama eşim de para icin izin vermiyor
+1 oy
(2,013 puan) tarafından
Bana böyle evlilikler çok tuhaf geliyor, ailemin yanına göndermiyorsa o adamı doğduğuna pişman ederim. Birisi yazmış yok gaza gelme huzurunu bozma bilmem ne diye ama burda huzur nerde? Ben burdaki kadınları anlamıyorum gerçekten evlendiniz diye kocanıza biat edip kendi hayatınızı bile kocanızın keyfine göre hareket etmek zorunda değilsiniz. Bazı kadınlar kocası olmadan kendini bi hiçmiş gibi görüyor. Kaç yaşına gelmiş sizde bi bireysiniz. Hele kaynanana kayınpederine ne oluyor. Ben giderdim eşime böyle konularda karışma hakkı vermem. Ki kendide karışmaz zaten. 
tarafından
Malesef eşim ne derse o oluyor  çok zorlasam kavga büyüyor tartışma çıkıyor huzur kalmıyor:( sonra herkes bana yükleniyo
0 oy
tarafından
Kaç saat uzaklıktaki canım 
tarafından
Amin cümlemizin canım. Çok zor gerçekten ilk kez uzaktayım dayanamiyorm
tarafından
Eğer eşinin memleketi orasiysa alışman lazım kuzum yook esinde senin memleketindense eninde sonunda gidersiniz
tarafından
Aynı memleketeyiz cnm evimiz orda zaten
tarafından
İyi o zaman kuzum eninde sonunda gidersiniz inşallah ya ben eşim le memleketler farklı hele anasına babasına aşırı düşkün kimseyi bırakıp bir yere gitmez ömür boyu cekcem yani gurbeti
tarafından
Allah yardımcın olsun. Biz seneye mecbur gidecez kardeşinin düğünü ya ondan ama ben dedim gelmem
0 oy
(53,301 puan) tarafından
nerde dugun kac saatlik yol
tarafından
Memlekette 24 saatlik
(53,301 puan) tarafından
cok uzak ya tek gondermek istememekte haklı çocukta varsa sende haklisin gitmek istemekte
tarafından
Tek istemiyor zaten ablam gitti onunla gideyim dedim yok dedi :(  akrabam gitti onunlada yok dedi çocukla gidemez misim öyle diyo çok  üzülüyorum
0 oy
(3,297 puan) tarafından
Ya benim gideceğim düğünden k bakmayın da lincleyen olacaktır olursa da olan ya kimse kimseye bu kadar müdahil olmamalı  kaynana kaynata kim şey ki karışıyor 

Yeğeni. Her gün evlenmiyo yıllar geçse de eğer çok yakinsaniz insanın icinde kaliyo ben giderdim eşime de derdim para daha sonra bulunur yeğenim her zaman evlenmiyo diye 
tarafından
Bir yaşıyorz görümce se var evde yani .o bakar  ama izin vermiyor .kaynnam diyi 2 çocukla nasıl gidceen daha on g8n önce kızı bizdeydi
(3,297 puan) tarafından
Ne güzel yalnız değilsiniz ben 18 aylık çocukla tek başıma 11 saatlik yola gittim çok şükür başıma bişi gelmedi kemdi bahaneleri ne mamtik dışı kulp takmak
tarafından
Yok evde çok kişi var.bizimkiker bahane arıyor
(3,297 puan) tarafından
Gittiniz mi merak ettim im mi
tarafından
Hayır düğünde olmadı daha :(
0 oy
(661 puan) tarafından
Allah sabır versin canım çok zor aynı dert bende de var bide benimkinin parasida var 2 yıldır memleketime gidemiyorum izin vermiyor :((
tarafından
Amin sana da versin.. bizim parada var ama gondermiyor
(661 puan) tarafından
Eşin nereli
tarafından
Van cnm
0 oy
(3,301 puan) tarafından
Baban arayıp söylese belki gönderirler memleket nere cnm 
tarafından
Ben hep öyle diyorum malesef
(3,301 puan) tarafından
Allah var eşimden yana o kadar sıkıntım yok kaynatalar ilk durmuyordu güzel bir ayar çektim kalp hastasıyım beni üzer sıkıntı strese sokarsaniz soluğu adliyede alırsınız bendne uzak durun huzurmu kaçırmayın dedim şimdi korkudan birşey demez bend emuhatap olmam eşim çok aileciydi baktı anne baba evlat arasında ayrımcılık yapıyor biraz geri çekildi  esimide iyice korkuttum beni bilirler kafa koydum mu ne pahasına olursa olsun yaparım
tarafından
Ay ne güzel valla. Keşke bende öyle olsam
(3,301 puan) tarafından
Bende once hep susardim baktım olmuyor sırtına binecek essek arıyorlar bende size birşey çıkmaz diye tepkimi koydum kaynanm benden çok çekiniyor artık bayram dışında aramam telefondan zaten yakınlar evlerine de gitmiyorum pek
tarafından
Bende  artı k öyleyim de. Şimdi gitmek için tartışma çıksın istemyorm
0 oy
tarafından
Sorman bile hata ya kayinbaban kim kaynanan kim kocan istediği yere gidiyo sen bı de gideyim diye mi soruyorsun 
tarafından
Birlik yasiyoz cnm onlar ne derse o eşimde ele bakıyor para onlarda ..
0 oy
(6,677 puan) tarafından
Normalde yıl da 1 gitmiyor musun her türlü gitmen lazım
(6,677 puan) tarafından
3 sende bir çok ya ben dayanamazdkm
tarafından
Bende dayanamm  ama Nasıl gidecem ki .
(6,677 puan) tarafından
Otobüs yada uçakla bu konuda tavrını koy belki anlayış gösterirler
tarafından
Uçak çok pahal i 2 çocukla nasl olacak bilmiyorm otobüsle de tek gönderme z
(6,677 puan) tarafından
Valla bilmiyorum cnm bak durumuna
0 oy
(7,036 puan) tarafından
Kuzum babaninin durumu varsa o gidişine bilet alsın eşinde dönüşüne alsın 
tarafından
Babamın durumu çok iyi ama hiç teklif etmedi bende utanıyorum
(7,036 puan) tarafından
Utanma canım niye utaniyorsun bbaan sonuçta o eşin var diye ses etmiyordum benimde görümcem İstanbul'da eşi bilet için göndermedi kayinatami aradı bana bilet. Kesermisiniz dedi kayinatam hemen kabul eti ve biletini hem geliş hem gidiş kestik bide uçak bileti
tarafından
Ne güzel iyi yapmış.  Babamın durumu çok iyi ama abimler var çekinirim ya
(7,036 puan) tarafından
Kuzum niyecekinesin kikirk yılın başı birşey isteyeceksin zaten onudayapi versinler bir zahmet
0 oy
(657 puan) tarafından
Böyle bir evlilik yapım yok. Eşimle ortak bir karar alırız, uygularız. Gitmek istiyorsam giderim. Eşimin ailesinin bu konularda söz hakkı yok. Kendi aileme de bu hakkı vermiyorum. 1 yıldır aileni görmüyormussun. İsterse başka ülkede olsun. Gitmeye hakkın var. Bu konuda seni kısıtlayamazlar. 
tarafından
Bizde durumlar farklı malesef :( babamı çok özledim diyorm  anlayan yok evd e
(657 puan) tarafından
Kadınların 2. Sınıf insan muamelesi gördüğü aile yapılarından nefret ediyorum. Senin için çok üzüldüm.
tarafından
Sorma bacım tuhaf insanlar malesef
0 oy
tarafından
Canım diger yorumları okuyup gaza gelip eşinle tartışma lütfen bazen bazı istediklerimiz olmaz bu hayatta huzurunu bozma bana sorarsan 

NASİPSE GELİR ÇİN'DEN YEMEN DEN NASİP DEĞİLSE KAYAR GİDER ELİNDEN 
tarafından
Bende öyle diyorum ama özledim babami :( görümcem 5 ay önce anne babaisni gördü yine gekdi 2 ay kaldı gitti bana gelince yok diyorlar zoruma gidiyor
0 oy
(388 puan) tarafından
Öyle adamı yerim de ben. Hadi eşin yok diyor ama ailesine ne demeli?  Eşinin de hayir deme hakkı yok. Senin bir ailen var. Gerçekten böyle adamlara çok kıl oluyorum. 
tarafından
Esim yok diyor onlarida seviniyor. Ve seneye gidersin diyolar o yüzden yok diyorlar
0 oy
(1,166 puan) tarafından
vallahi ben gitmek icin izin almam soyler ve giderim. evlendiyim zaman ona kole  gitmedim bu yasima kadar kendi kararlarimi  veridysem hep vererim. 
tarafından
Ben baba evindeyken de hep babam abim ne derse o oluyor du burdada eşim kayinbbaam ne derse o oluyor malesef çok üzgünüm
0 oy
(1,122 puan) tarafından
Birlik oturunca bu tarz meseleler malesef oluyor. Eşiniz sizi gönderse bu sefer ailesi bak paraları var bize vermiyolar diye laf yapacaklardır. Göndermemek işlerine geliyor . 

Yorumları da hayretle okuyorum.  Eşten izin almadan onayı olmadan hareket edilmez .ne yapacaktı eşine ben gidiyorum diyip gidecek miydi ?

Siz eşinize söylediniz sonuçta artık onun problemi . Göndermiyor ise de çok surat yapıp huzur kaçırmayın .benim eşimde ne zaman bı şey sorsam yok olmaz der son gün tamam der . 
(1,155 puan) tarafından
Kadın 1 yıldır ailesini görmüyor eşinden birde izin mi alacak? Ben gidiyorum diyip gidecekti elbet. Şahsen benim böyle bir konum olsa eşime derdim ki hayatım yeğenimin düğünü var bana şu tarihe bilet alır mısın gitmisken anne babamı da görürüm hasret gideririm derdim. Mecbur kabul edecek izin alma söz konusu bile değil .
tarafından
Bizde izin alma var malesef birlik oturuyorz anne baba da izin vermek zorunda .araba aldinda borç varmış bilmem ne ..esim e tamam dedim sustum belki insafa gelir o gün gönderir  diye bekliyorm

İlgili sorular

0 oy
24 cevap 1,214 göst.
0 oy
19 cevap 1,005 göst.
19 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Emine zerrin (285 puan) tarafından soruldu
0 oy
25 cevap 1,180 göst.
0 oy
10 cevap 231 göst.
18 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde Gizem_clk21eker (1,333 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,447,711 soru

23,780,768 cevap

316,393 kullanıcı

...