0 oy
328 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (858 puan) tarafından
İyi geceler kızlar 3 yaşında oğlum hiç birseyden memnun değil ne yapacağımı şaşırdım çok bunaldım artık babamız şehir dışında çalışıyor oğlumla ben evde tekiz gün içerisinde oyunlar oynuyoruz çizgi film açıyorum etkinlik kitapları aldım etkinlik yapıyoruz boyama kitabı kalemler aldım 2 çiziyor sonra bitti deyip bırakıyor hiç bir şekilde birşeyden tatmin olmuyor sürekli yanında olayım istiyor bir iş yapmami istemiyor yanımda otur diyor sürekli ama sürekli temas halinde olmak istiyor uyurken bile iki elini yanaklarıma katıp uyuyor sürekli kucağımda olmak istiyor otururken yatarken WC de bile elleri yanaklarimda olacak akşam üstleri sokağa çıkarıyorum scooter sürüyor arkadaşlarıyla oynuyor sonra eve gidelim diye ağlıyor evde dışarıya çıkalım diye ağlıyor artık çok bunaldım ne yapacağımı şaşırdım sizinkiler nasıl ne yapmalıyım ben 

6 Cevaplar

0 oy
(1,632 puan) tarafından
Oldu bitti mi böyleydi benim kızım 9 aylık ama oyuncak döküyorum önüne oynuyor kendi kendine
(858 puan) tarafından
Bu kadar değildi canım bu aralar aşırı derecede bağımlı oldu bana bir yere gidecek diye ödü kopuyor sanırım babasının yokluğundan bende gidecem diye korkuyor :(
-Reklam-
0 oy
(2,362 puan) tarafından
Babasının eksikliği in yasiyor  muhtemelen
(858 puan) tarafından
Olabilir canım anne gitme deyip duruyor zaten yok oğlum bir yere girmiyorum diyorum sürekli başka odaya gitsem bile bağırıyor anne gittinmi diye ne yapmam lazım acaba ya
0 oy
tarafından
Benimkide 3 yaş 4 aylık perişan etmiş beni sürekli ağlar bağırir çağırır her istediği olmak zorunda yani çöktüm artık. Yani bilmiyorum 3 yaş sendromu mu bu nedir 
(858 puan) tarafından
Sendrommu bilmiyorum ama çok bağıran her istediği olsun diyen bir çocuk değil ama bana bağımlı oldu resmen belkide babasının yokluğundan nasıl aşacam sastim
0 oy
(20,718 puan) tarafından
Benim oğlanda öyle 3 yaşında kendi oynar kendi oturur memnunum ben özgüvenli bi çocuk 
(858 puan) tarafından
Benim oğlumda kendi kendine oynama kabiliyeti yok malesef genel anlamda bende memnunum söz dinler her istediğim olsun diye yaygara çıkarmaz ama bana aşırı bağımlı hale geldi tatminsizlik oluştu baba figürü istiyor sanırım baba gittiği için benim gitmemdende korkuyor olabilir ama nasıl aşacağız bilmiyorum hiç :(
0 oy
(219 puan) tarafından
Benimde oğlum 3 yaşında aynı dediğiniz gibi oldum olası beşikte yatmaz yanımda ve sürekli elleri suratımda gece artık yalvarıyorum annecim nolur suratımı elleme diye o nasıl rahat uyuyor bilmiyorum ben onun dokunmasından uykunun arasında yüzümü sevmesinden uyuyamıyorm her oyuncaktan 2şer 3 er tane var memnun değil evimiz bahçeli akşama kadar dışarda yine memnun değil bende şaştım artık tek değilmişim temas konusunda :((
(858 puan) tarafından
Bizim bahçemizde yok canım malesef hep 4 duvar elimden geleni yapmaya çalışıyorum ama yemiyorum sanırım baba gittiği için benim gitmemdende çok korkuyor muhtemelen benimki de ayni artık geceleri boynumun ağrısından uyuyamaz hale geliyorum gece bile kalkıp öpüyor seni çok seviyorum anne deyip geri dalıyor sürekli ama sürekli yüzümü seviyor hep sevsin tabi ama sürekli temas bazen sıkıyor Rabbim başımdan eksik etmesin ama artık yetemedigimi düşündüğümden kendimi aşırı eksik hissediyorum mutsuz oluyorum
(219 puan) tarafından
Kuzum bence onunla alakası yok evet babayı özlüyor olabilir eksikliğini hissediyordur ama inan babası da olsa aynısı olur
Ben kayınvalidem eşim yetemiyoruz benmki de öyle canım annem diyo sarılıyo kokluyor geri uyuyor babasına yapmaz öyle bende yetemediğimi düşünüyorum ama hadi ben yetemesem babası var babannesi var çok zor gerçekten bugünleri arayacağız ama şimdi de çok zor geliyor Allah yardımcın olsun
0 oy
(14,146 puan) tarafından
Benim oğlum Ekim'de girecek üç yaşına babasına çok düşkün onunla oynar hep bana hiç küçüklüğünden beri düşkün olmadı ama öğrendiği her şeyde benimle öğrendi bizde hep kitap baktık etkinlik yaptık babası yokken varken onunla hep gözü beni hiç gormez gün içinde kendide oynar 
(858 puan) tarafından
Baba gittiği içinde benim gitmemden korkuyor olabilir canım anne herkesin babası akşam eve geliyor benim babam neden gelmiyor diyor çok etkileniyor sanırım yavrum :(
(14,146 puan) tarafından
Öyle diyorsa tabiki etkileniyor demekki kıyamam.birde biz nekdr oynarsak oynayalım yani kendi adıma en azından onun babasıyla oynadığı oyunları ben oynayamyrm msela onlar atliyo zipliyo at biniyo top oynuyo benimle paylaştıkları daha farklı mutlaka babasının özlemi vsrdir benimki küçüklüğünden babaci düşse baba diye ağlardı şimdi telefonla konuşsa ağlıyor aşırı ona düşkün

İlgili sorular

0 oy
18 cevap 438 göst.
31 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde !!!!FATMAAA!!!!! (7,835 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 152 göst.
+1 oy
4 cevap 271 göst.
4 Nisan 2021 Aile & Aşk kategorisinde Burcu58 (276 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 498 göst.
16 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Rewok (13 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,436,253 soru

23,618,581 cevap

306,702 kullanıcı