25 Nisan 2019 hayatım en mutlu günüydü hamile olduğumu öğrenmiştim ve sevinçten havalara uçuyordum ta ki 29 Ekim e kadar
Kuzum benim Rabbim sana sabir versin tez zamanda hayirlisiyla kucagini doldursun insallah Cennet kuşun var artik senin ona elbetteki kavusacaksin canim benim
Gece gece bitirdin beni kardeşim rabbim evlatların en güzelini versin sana öyle bir evlat versin ki senin elini hiç bırakmasın ve hamile kalıpda dogacak meleğini rabbim sana bağışlasın yolun aydın olsun tekrar hamile kalıp gelmen dileğiyle ancak sana tavsiyem hamilelik işini fazla uzaltma doktor be zaman bebek düşünebilirsiniz derse ozaman düşün tamam belki acısı unutulmaz bende evlat kaybettim bilirim acısı tariflere sığmaz ama o sana Cennette şefaatcin olacak ve bir bebek daha düşününce ona odaklancaksın allah a emanet ol kendine iyi bak
Ahhh kuzum benim seni çok çok iyi anlıyorum sanki beni yazmışsın gibi bende bebeğimi kaybettim doğumdan 1 hafta sonra çok büyük acı rabbim kimseye yasatmasin evlat acısı
Rabbim sana sabir versin yüregim parcalandi okurken
Ayy canım yaa Rabbim sabır versin kucağını doldursun o artık bi melek olmuş sana inşallah şefaatçi olucak Allah bi daha aynı acıyı yaşatmasın ne sana ne de başkalarına ❤️
1,492,710 soru
24,390,500 cevap
349,264 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın