Eşinizle disardasiniz yemek yiyorsunuz Lokantada birşey oldu bi anda size herkesin için de bağırdı Ne Yapardınız ?? Ben olsam çekip giderdim Heralde ...
Nedenine bağlı. Eğer haksız yere bagirdiysa kalkarim evde hesabını çok kötü sorarım. Hakliysada yine kızarım insanların içinde ne bu tavır diye ama terk falan etmeyi düşünmem.
Kesin aglardim:)))
Böyle bir hadise olmaz onun için ne tepki veririm diye düşünmem hiç eşim başbaşa iken bile 5 yıldır bagirmamistir kaldı ki birinin yanında yada ortamda bagiracak
Susup otururdm hrralde kalkp gitsem birakmayacak daha cok olay cikcak ama eve gittigimzde yandii:))))
O birseyin ne olduguna bagli ama nolursa olsun onun dustugu hataya dusup kendimi rezil etmezdim sakin kalirdim duygusalimdir gozlerim hmen dolardi gidelim derdim orda durmak istemezdim cikinca arabada yada evde konusurdum hakliysam uzerine giderdim ozur dileyene kadar basinin etini yerdim ama haksiz oldgm bi nokta varsa konusurdum bende ozur dilerim ama yinede insanlarin icinde bagirdigi icin kirgin olurdum dogru olmadgni soylerdim bidaha yapmamasini da
Herkesin icinde asla bagirmaz ama olduda yapti kesin aglarim gozlerim dolar yemek bogazima dizilir asla o yemegi yemem suçluysam ama haksiz yere bagiriyosa ki benm dha cok bagircagimi bildigi icin ona cesaret edemez :-) kalkar giderim
Once gozlerim dolar :D kahrolsun duygusallik sonra bağırma falan derim baktm.devam ediyo ya kalk insan gibi beraber cikalm ya da ben tek giderm derm tercih ona kalms ama eve gidince kacacak yer bulsunn kendinee
Hiç sesimi çıkarmadan ağlarım :( ama o yaptığının hesabı elbet sorulur
Alttan depiği yediği gibi susardı :D etrafa belli etmem gülerim eve gidince yamulturum konu ne olursa olsun insan içinde bağırmaması lazım
Tek kalkmazdım onuda kaldırırdım beraber eve gidince bi güzel sorardım bağırmasını eğer haksızsamda inan içinde ağzını açamaz kırarım ağzını :)
Oturur ağlardım çok duygusalım evde burnundan getirirdim ama
Yapmayacagı bısey ama oyle olsa oturur kalırdım herhalde.
Susarmısin benı değil kendini rezil ediyosun gel dışarıda konuşalım der dışarı çıkarırdım herhalde gelmiyosa da sakinleşmeye ihtiyacın var ben gidiyorum sen sakinles sonra konuşuruz der kalkarım
Allahtan eşim öyle hanzo değil :D o yapıda bi öküzle evli de kalmam herhalde. Sebebi ne olursa olsun eşim benle Dışarda ne tartışır ne surat asar nede ses yükseltir. Bişiye alındıysa yada yanlış anladıysa evde dile getirir toplum için de ikimizi de küçük düşürmez.. Aksi yapıda olsa herkesin içinde bağırıcak yapıda olsa zaten evlenmezdim ben.
Duruma bagli simdi ne diyecegimi bilemedim vallahi.:/
Çekip giderdim
1,486,266 soru
24,298,733 cevap
343,930 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın