Kizlar ben 10 gün önce sezeryan doğum yaptm zor bı doğum oldu 3 gün hastanede yattım sonra eve geldik ve ilk gün herkes evine gitti ben eşim ve bebeğimiz tek kaldık yemek yok bişey yok kimse de demedi siz ne yiyeceksiniz nasıl yapacaksınız diye eşim kalktı yemek yaptı sonra bizde yeni doğum yapmış kadın 40 gün tek bırakılmaz derler o yüzden esimde annesine söyledi sabah işe giderkwn gel kızın yanında dur diye kaynana 2-3 gün geldi ama yemin ederim zerre yardım etmedi ben kendim oturup kalktım kendim bebeği aldım emzirdim yerine bıraktım kaynana da sadece oturma odasında uzandı oturdu sonra baktım ters ters konuşuyor eşime dedim gelmek istemiyor herhalde gelmesin dedim yok yok gelsn bişey olmaz dedi bu arada da her geldiğinde öğleden sonra çekip gitti kaynana akşamı beklemedi yanii neyse 4 gün önce falan bı baktım dikislerimden intihap akmış kaynana beni hemen yatak odasına götürdü iyyyy çok pis kokuyor sakın burdan çıkma sakın çocuğu kucağına alma git temizle orayı dedi kapıyı kapattı zaten enfeksiyondan dolayı oturup kalkamıyorum bişey yapamıyorum kaynimi aradım gel beni hastane götür diye ağlaya ağlaya gittim hastaneye bide orda canımı acittilar iyice mahfoldum sonra eve geldim ben gelir gelmez hemen eve gitti kaynana o günden belli de gelmiyor kimse ne kaynana ne de başka biri sanki veremliymisim gibi kimse yaklasmiyor yanıma doktor fazla ayakta durma oturma enfeksiyon yayilmasin dedi ama mümkün değil tabii evde kimse yok mecbur yemek yapıyorum mecbur çocukla ilgileniyorum rabbim kimseye kalbinde merhamet olmayan birine muhtaç etmesin Allah'ım bana ve bütün hastalara acil şifalar versin ki vicdansizz kullarının ellerine bırakmasın inşallah