0 oy
710 göst.
Diğer kategorisinde (249 puan) tarafından
Eşim normalde uzman çavuştu sınava girdi assubaylk kazandı sonra izine falan gittik memlekette bir ay boyunca assubay karısı olunca insanlar daha saygılı falan oluyor bu durumda hoşuma gitmedi değil ama izin bitti eşim balıkesire gitti orda 6 ay eğitim alacaklarms normalde istese beni de götürebiliyordu ama o diğer assubaylk kazanan arkadasyla kalmayı uygun gördü neyse herşeye eyvallah dedim ama gideli daha bir hafta olmadı adamın huyu suyu değişti hiç arayıp sormuyor çocuğunu bile doğru düzgün merak etmiyor bisey yazıyorum baştan savma cevaplar veriyor konuşma tarzı bile değişmiş iyice **** oldum sizce ne yapmalıýım bu durumda???  Ben kendimi geçtim çocuğa bile bakamıyorum psikolojim bozuldu ister istemez ruh halim ona da yansıyor o da iyice agresiflesiyor bide ben troit hastasym üzüntüye strese gelemiyorum boğazım sıkışıyor keşke kazanmasaydı böyle yapacağına yani beddua etmemek için kendimi zor tutuyorum o derece zoruma giden şeyler var 

14 Cevaplar

+1 oy
(657 puan) tarafından
Benim eşimde asker bende geçtim bu yollardan sakin ve sabırlı olman lazım eğitimleri çok ağır güzelce konuşup anlatman gerekiyor sürekli sakinliğini korumalısınız ters tepmesin diye sabırlı olun psikolojik Bir durum şuan onunkisi 
(249 puan) tarafından
Allah yardımcımız olsun:// İkimizde aynı sınavlardan geçiyoruz
(657 puan) tarafından
Aynen öyle ben konuşa konuşa düzelttim kendisini Bir arkadaşı varmış karısı izine gelemiyor diye adamın birliğine boşanma dilekçesi yollamış adam bunalıma girip kendini kendi silahı ile vurmuş ben eşime hiç Bir Zaman ters yapmadım bunalıma çok çabuk girip kendilerine Zarar verebiliyorlar çok Zor iki çocuğum var hem Ana hem babayim ama düzeldi herşey sakince konuşarak
(249 puan) tarafından
Ben ayrılmayı düşünüyorum Gerçekten gidişata göre
(657 puan) tarafından
Kararını vermişsin ne anlatsam boş yolun bahtın açık olsun
(249 puan) tarafından
Bazı şeyleri kesip atarsan kurtulursun ve yaran iyileşmeye başlar ama kesmeye cesaret edemezsen sürekli aynı yerden canın yanar...Ne yazık ki Allah huzuru vermeyince vermiyor işte istersen dünyanın en yüksek mertebesine çık ağzının tadı olmayınca herşey boş
-Reklam-
+1 oy
(280 puan) tarafından
G ö t ü kalkmış sende arama sormaki insin kalkan yeri
(249 puan) tarafından
İner mi dersin
(657 puan) tarafından
Senin ona karşı ters tepki vermen o adamın bunalıma girmesine sebeb olabilir
(249 puan) tarafından
Ama canım bende bunalımdayım ustelik kucuk bir cocuk bakıyorum
(657 puan) tarafından
Bunalıma girme gibi Bir lüksün Yok dik durup evladına hem Ana hem baba olmak zorundasın ne kadar da kötü olsa o sızın için orada ekmek davasına
(280 puan) tarafından
Cnm valla senin yerinde olsam hiç peşinden koşmazdım evinde bir başına yavrusuna bakan kadına yapılacak bir hareket değil bu onun sana ilgi göstermesi destek olması gerekiyor
+1 oy
(5,203 puan) tarafından
Bir kere sizi neden baştan yanında götürmedi demekki adam tek başına olmaya rahat takılmaya alıştı bide rütbesi arttı havalandı ama size çok haksızlık ediyor ben çok üzüldüm senin durumuna çok zor rabbim yardımcın olsun canım 
(249 puan) tarafından
Evet canım çok zor gerçekten çocuğu babasız bıraktı gitti bi ben kaldım benimde psikolojimi bozuyor olan çocuğa olacak Allahından bulsun inşallah burnu sürter onunda yanına kalmaz
0 oy
(504 puan) tarafından
Bizde böylelerine ne oldum delisi diyorlar
(249 puan) tarafından
Sence beddua ediyim mi ? Çünkü çok moralim bozuk :(((( Belki biraz rahatlarım
(504 puan) tarafından
Yok beddua etme bence döner dolaşır Allah korusun. Yani bı de şuan sinirlisin kocan o senin tırnağı kırılsa üzülürsün boşver sakın kal
(249 puan) tarafından
Bu gidişle kocam olmayacak ama ben böyle biriyle kafayı yerim zaten bi yerde kopar herşey
0 oy
(427 puan) tarafından
Canim o belliki arkadaşlarıyla orada takiliyor bi haltlar yemiyordur insallah
(249 puan) tarafından
Nefret ediyorum ondan :(
0 oy
(848 puan) tarafından
Boş insan demek ki rütbe değişince kendi de değişmiş... 
(249 puan) tarafından
Evet bomboş
0 oy
(3,598 puan) tarafından
Sakin düşün sakın kal sabırlı ol
(249 puan) tarafından
Ben ayrılmayı düşünüyorum aslında çünkü sınır stres beni hasta ediyor
0 oy
(1,003 puan) tarafından
Mertebe artınca parayı gorunce degisiolar ne yazikki benmkide astsubay olduktan sonra çok değişmişti ayrılıorum ben .sen üstüne düşme bırak arasın bekle biraz 
(249 puan) tarafından
Siz neden ayrılıyorsunuz ki
(1,003 puan) tarafından
İhanet yüzünde
0 oy
(8,023 puan) tarafından
Benim ki de kafaya koydum astsubay olcam diyo tirstim şimdi 
(249 puan) tarafından
Bak ben gecenin bu saati uyuyamıyorum stresten ama uzmanken gayet iyi uyuyordum işte herşeyin hayırlısını istemek lazım
(8,023 puan) tarafından
Aynen öyle Allah her şeyin hayırlısını versin esin de doğru yolu bulur inşallah
0 oy
(6,678 puan) tarafından
Keske sizide alsaymis yanına asker eşi olanlar ayrı kalıyor ya adamlar alışıyor essizlige ondan olabilir
(249 puan) tarafından
Onunla alakası yok canım bunun kanı bozuk bi kere insan olsa böyle şeyler yapmaz
0 oy
(693 puan) tarafından
Bu tepkim sadece sana değil kuzenime de çok kızıyorum benim eşim uzmanken ev götürme yokken bile görev yaptığı yere gittim ev tutum eve gelip gitmiyordu çarşı izninde bile olsa görürüm aynı şehirde yasamak bile bana yeterdi bide sizin ki ev götürebilmeli ölsem tek izin vermem arkadaşta neyin nesi esin yoksa tek başına çocukla ne gerek var yanlızsın topla herseyini çık yanına git gerekirse eşyalı ev tut yanlız bırakma huy da değişir hersey de olur esinin sabah evden çıkıp akşam gelmesi nerde aylarda bir gelmesi nerde mecbur kalınca tamam da sizin fırsat varken ayrı kalmanız çok saçma 
(249 puan) tarafından
Böyle peşine düşünce iyice beter havaya girecek diye düşünüyorum sonuçta o götürmek istemedi kendim zorla mı gideyim:((
0 oy
(14,741 puan) tarafından

Teğmen olmasın sakın tutamazsın astsubaylar ile değiştiyse :D

(249 puan) tarafından
Aman yok teğmen 4 yıllık üni mezunları olabiliyor sanırm
0 oy
tarafından
Bizim albay tanidigimiz vardı o  bile çok mütevazıydi. Ha uzman ha assubay bana göre çokta fark yok neyin havası bu. seni mi begenmiyor yanına yakistirmiyor artık.
tarafından
Parayi bulunca bozulmuş kısacası. Atla otobüse git yanina orduevinde kalabiliyorsunuz galiba o gelmese de sen kal cocukla. Gez , toz ye parasını acıma.
(249 puan) tarafından
Para istiyorum göndermiyor sürekli oyalıyor ://
tarafından
Komutanını ararım seni rezil ederim evine çocuğuna bakmiyor diye de korkut manyaga bak karı kiza mi yediriyor napıyor parayı.
(249 puan) tarafından
:( :( Aman ne bilem ya assubaylığı batsın gece gece uykum kaçtı çocuğuda kendimi de öldürecem en son yani surekli aklıma boyle seyler geliyor cunku psikolojim cidden bozuldu :(((((( Çocuğu bıraktı gitti nefes aldrmyor zaten beni çocuk boğuyor bide o öyle yapınca son çare intihar düşünüyorum bu gidişle ama henüz son noktama gelmedim galiba sabrediyorum bakalm
tarafından
Saçmalama gtu bklu bir erkek uğruna çocuğuna mi kiyacaksın. Düşüncesi bile kötü.evdeki gerginliği hissettiği için huzursuzdur çocukta. Ondan çıkarma sinirini. Kocan olacak pisliği de takma bu kadar madem iyi değilsin biraz kafanı dinle.
0 oy
tarafından
Asker piskolojisi kolay değil. Bence onu düşün. Yeri gelecek haber alamayacaksın. Yeri gelecek çatışmada olacak. Bence alış. 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 56 göst.
16 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Eda1 (183 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 113 göst.
22 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Saregulsum (41 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 61 göst.
0 oy
6 cevap 131 göst.
18 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Huysuz57 (22 puan) tarafından soruldu