0 oy
113 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (368 puan) tarafından
Kızım 11 aylık son 2 aydır elını kulagına atıp kasıyor bazen uykuda cıglık cıglıga uyanıyor. Eli kulagında yada aniden oturduk yerde cıglık atıyor eli kulagında de gittik dedıkı ; kulagında mikrop var antibiyotik verdi ama gecmedı galiba. Hala eli kulagında. Allahın delircem 3 tana cocuk doktoruna gittik cozemedik damla verdi kızım cok huylu damlatmadı. Bunun Baska cozumu yok mu arkadaşlar cocuk doktoru deglde KBB ye mı gitmeliyim ayy nolur tecrubelıler neden boyle bakabilir mi bize. 

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Kuzum geçmiş olsun.  Benim ilk kızım böyleydi geceleri uyumadı sabaha kadar kıvranıp dururdu çocuk. Meğerse hastayken iltihap kulağa sıçramış kulağı iltihap olmuştu. Doktorum çok iyi önce antibiyotik verdi,  geçmedi değiştirdi..  baktı o da olmuyor 3 tane iğne yazmıştı 9 aylıkti kızım. O ignelerden so ra iyileşti. 

Evet dediğin gibi doktoruna denk gelmek lazım ben bu doktorundan çok memnunum 3 çocuğumu da bunla büyüttüm büyütüyorum.  

Hatta şunu soylim damla veren doktor hangi akla hizmet verdi acaba damla eğer orta kulak iltihabı falansa verilmez. 
(368 puan) tarafından
Yaaa sorma  hıc nasıl Bı dr ya kızıma damla damlaymak ımkansız bızee bile damla girince irkiliyoruz. Kesınlıkle doktorun ıyıymıs sende bılıncli bir annesin antibiyotiktem sonra gecmedı gını nereden anladın
-Reklam-
0 oy
(1,048 puan) tarafından
Canim bn kbb doktura goturmystum verdigi ilaclar hmn geverdi
(368 puan) tarafından
KBB ye mı gıdım özel mı devlet mu
(1,048 puan) tarafından
Bn ozele gitmustim kbb direk iltihap var demisti damla ve antibyotik verdi
0 oy
(4,425 puan) tarafından
Kbb ye git canım bazı rahatsızlandı çocuk doktoru genel ilaçlarla gidermeye çalışıyor ama her ilaç her çocuğa olmaz geçmiş olsun rabbim şifa versin inşallah 
0 oy
tarafından
kbb ye gitsen daha iyi olur cocuk dr pek bilmiyorlar ozellikle bu devirde
0 oy
(163 puan) tarafından
Anne sütü damlat canim varsa
0 oy
tarafından
Cnm bak doğal antibiyotik sogandir soğanın suyunu bı kaç damla kulağına uyku sırasında sık hemen kafasını çevirme almasın biraz ovala bı kaç gün yap hiç bişeyi kalmaz banyo sırasında kulağına pamuk kullan su kaçmasın 

İlgili sorular

+36 oy
17 cevap 375 göst.
0 oy
25 cevap 346 göst.
29 Ekim 2023 Aile kategorisinde Deryaaaa23 (51 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 118 göst.
13 Aralık 2022 Aile kategorisinde oylede.guzel1 (161 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 180 göst.
21 Ekim 2021 Diğer kategorisinde Nur KOSTAK (209 puan) tarafından soruldu