0 oy
141 göst.
Diğer kategorisinde (12 puan) tarafından

Kızlar benim TV koltuğum var. Hani şu tuşla ayak kısmı açılıp oturulan hafif yatar olan baş kısmı yükselen hoparlörlü usp'li telefon bağlantılı koltuklardan. 

4 gün evde yoktum. Görümcelerim ve kayınvalidem bizdeydi. Ne zaman gelseler bir şeyleri bozup kırıp giderler. Biraz sakarlar ailece :D canları sağolsun. Önemli değil de... Şimdi de koltuğunu bozmuşar ve yine haber vermemişler. Benim farketmemi bekliyorlar. Biraz önce farkettim. Koltuk fişe taktığım anda kendiliğinden açıldı ve kapanmıyor. Muhtemelen açıkken üzerine basıp içerdeki motorun dişlilerinden birini kırdılar. Ama şimdi ben ameliyatlıyım. İhtiyacım da var. Uzun süre yatamıyorum. Nerden kime tamir ettiririm? İnternette baktım ve hep otomobil koltuk tamircileri görünüyor. Eşek ölüsü gibi ağır bir L koltuk. Taşıyamayız biz. Araç tutsam çok pahalı. Elektrikçiler bakar mı ki?

2 Cevaplar

0 oy
tarafından
Senin olmadığın evde onların ne işi var kız

Benim Kaynanamda düdüklümü kırmış ben fakr ettim halada öyle duruyor hiç söylemedi birde yeni evliyim şimdi dünya para hiç sevmem ya böyle şeyleri 
(12 puan) tarafından
Küçük bebeğim var. Ben ameliyettayken ona bakmak için geldiler. Bu gelişlerinde de mop'un sapını, blenderımı, akordiyon kapımı, çay setinin bardağını ve son olarak da koltuğumu kırdılar. Seninki iyiymiş bence
tarafından
Gelmeseler daha iyiymis bacim iyi evi yakmamişlar oldugu yerde duruyor en azindsn inssn bi ozur diler ne bilim ben yaptiricam der
tarafından
Ayyyy yok artık ben baya bir sinirlenirim yani bu kadarı fazla sırf zarar vermek için yapılmış derim açıkçası
-Reklam-
0 oy
(913 puan) tarafından
Canim bizdede ondan var alirken on yıl motor garantili demislerdi yani satış magazasina yaptiracaklar galiba sen satın aldığınız yerle bi iletisime geç istersen onlar en azindan yönlendirirler
(12 puan) tarafından
Satın aldığımız yer kapanmış. O yüzden kaldık böyle. Bize de öyle dediler ama ne bir servis ne bir numara var ekstra

İlgili sorular

+1 oy
1 cevap 66 göst.
2 gün önce Diğer kategorisinde atalar0 (17 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 623 göst.
0 oy
4 cevap 110 göst.
0 oy
2 cevap 74 göst.

414,256 soru

12,466,922 cevap