0 oy
287 göst.
Diğer kategorisinde (717 puan) tarafından
Direnc kilom 72 kaldim oylece 3 hftadir hem diyet yapiyorum hem spor kaldi gram.veremedm bu direnc kilosu nasil kirilir ya

7 Cevaplar

0 oy
(5,219 puan) tarafından
Metabolizmani şaşırt canım ayni beslenmekten oluyo yemediğin bisey ye bugün ya ekmek fazla olsun yada cikolata falan ye iki gün yap sonra tekrar devam et bak nasıl gidiyor birde yogurt kürü yap yatmadan gece 3 yemek kaşığı yogurt yarim limon suyu cay kaşığı nane pul biber ve kekik Buda çok iyi 
(717 puan) tarafından
Iki gundur normal beslendim ya yine tartiim ayni yogurt kurunü deeniyim sagol cnm
(5,219 puan) tarafından
Bu hafta hep normal beslen sonra tekrar devam et ama hergun ayni şekilde beslenme farklı tür kahvalti yap bir gün yulaf lapasi yap birgun domates yumurta peynir falan hep aynı beslenirsende olur
(717 puan) tarafından
Beslenme degisikligi yapiyim belki ise yarara insallah son 7 kilom kaldi onuda versem
(5,219 puan) tarafından
Yap cnm verirsin emin ol
-Reklam-
0 oy
(2,525 puan) tarafından
Evet zor oluyor farklı tip diyete geçiş yaptınmi
(717 puan) tarafından
Iki gun normal beslendim vucudum alisti diyete yediklerime normal geliyo artk ne ypcm bilmiyorum
0 oy
(634 puan) tarafından
Benim direnç kilomda 64  gram düşemiyorum başlayınca şuan diyet yapmıyorum dikkat etmiyorum 68 kiloyum bir ayda 64 oluyorum daha eksiği olamıyorum 
(717 puan) tarafından
Bnde 72 de takildim ya en aznda 65 olsaydim hedefm zaten 65
(634 puan) tarafından
Bnm hedefinde 59 .60 Ama ölsem yine veremiyorum
(717 puan) tarafından
Muhakkak verilir ama nasil vucudu nasil sasirtmak lazm
0 oy
(6,048 puan) tarafından
Kendine bı detox suyu hazırla. Onu iç. Yani sporundan ve diyetinden ekstra  bir zayıflama kürü daha bul vücudun şaşırain
(717 puan) tarafından
Dukan birasi iciyorum inan baya ugrastm ya 72 dedi kaldi
(6,048 puan) tarafından
Benim de öyle canım bende 60 ta kaldım 5 kilo kaldı gidecek. Ben sadece diyet yapıyordum . Şimdi spor da yapicam evde.
(717 puan) tarafından
Ben spor diyet beraber yapiyorum
0 oy
(1,748 puan) tarafından
Bende aynym durmş 72 de emziriyom da
(717 puan) tarafından
Bnmki de 20 aylk bnfe emziriyorum ek gida aldigi icin problem degil sadece sut icseydi ve kucuk olsayfi bnde diyet yapmzdm
0 oy
(3,029 puan) tarafından
Ögunlerinin zamanını degistir , 3 öğün yapiyorsan 5 yap , çok az kalori alıyorsan biraz kalori arttır, spor ekle yapmıyorsan, yapıyorsan spora ara ver biraz.. veya birgünu detoks yap sadce meyve sebze sularıyla.. 

Bağırsaklarınla ilgili tavsiye vereyim sarımsak limon zencefil zerdeçal biraz bal kat bunları  5 dakika kaynat robotton geçir ve iç bağırsaklarını harekete geçiricektir. 2 3 gün sabah akşam iç. Eğer 
(717 puan) tarafından
Drdiklerini dikkate alicm canm cok sagol
0 oy
(576 puan) tarafından
Bende öyle kaldım 70te ama birgün normal ye birgün az ye bu hafta böyle dene gram olarak biraz düştü 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 136 göst.
19 Haziran 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Zeynosss (13,795 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 190 göst.
22 Temmuz 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ayselanne (367 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 211 göst.
7 Mart 2022 Diğer kategorisinde Minikkus0 (717 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,492,895 soru

24,392,838 cevap

349,435 kullanıcı

...