kızlar çok bunaldım evin içinde 7 senelik evliyim çok büyük derdim yok ama bunaldım kayınvalidemle beraber yaşıyoruz kayınbabadan ayrı aylığı falan da yok tek başına kira da kalmasına içim el vermiyo yalnız bırakamadım yani ama sürekli kayınvalidem tarafımdan ***** yerine koyuluyorum yada ben öyle hissediyorum evin sanki tüm yükü benim üzerimde 6 yaşında bi oğlum 2buçuk aylıkta bi kızım var sabah kalkarız ben hazırlqmadan kahvaltı hazırlanmaz sofrayı ben toplamazsam toplanmaz evi toplamazsam toplanmaz süpürge yapmazsam yapılmaz herşey ama herşwy evin tüm işi benim üzerimde gece evin işini halledip ven yatasıya saat 2 3 oluyo sabah da 7 8 o arada kalkıyom sadece çocuk emzirirken oturabiliyorum hiç geçinemiyoruz kaynanamla rşimde vurdum duymaz ben 25 eşim 32 yaşında ama daha yeni yeni sorumluluk almayı öğreniyo sırtımdaki yüklerden çok yoruldum artık başıma gelen herşeye sınavım yada cezamdır diyorum şükür ediyorum Allah beterini göstermesin ama sizlerden ricam bana dua edin Rabbim sabrımı bol sınavımı kolay cezamı hafif versin bana dayanma gücü kayınvalideme hidayet eşime de akıl fikir versin uzun oldu hakkınızı helal edin Allah a emanet olun