0 oy
76 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,552 puan) tarafından

İyi günler güzel anneler.. Benim kızım dokuzuncu ayını doldurmak üzere, tabiki sütümün bu aydaki bir çocuğu tamamen doyurmasını beklemiyordum.. Yemek, çorba, yoğurt, meyve, peynir, yumurta herşeyi yedirmeye çalışıyorum.. Yiyor da biraz.. Ama kızım yeri geliyor yemek masasından inip emmek istiyor, yani yemeklerle doyması onu birazcık olsun idare etmiyor.. Benim de sütüm iyice azaldı, karnını da doyurmuyor.. Mamayı da önceden içiyordu sonra bıraktı, farklı marka denedim yine pek içmiyor.. Evin içinde sürekli memme memme diye huysuzlanıp ağlayarak geziyor.. Ne yapabilirim bana bir akıl verin Allah rızası için :'( Boş göğsümü sürekli çekiştirince de kalbim sıkışıyor gibi oluyor, emzirmeyi bırakıp kaçasım geliyor 

2 Cevaplar

0 oy
(1,380 puan) tarafından

image

Burdan bir arkadaş vermişti bu tarifi aylar önce. Bi dene canım inşallah sütün artarimage

(1,552 puan) tarafından
Buna benzer bişey denemiştim ama bi de bunu deneyeyim olmazsa.. Çok teşekkür ederim, Allah razı olsun
-Reklam-
0 oy
tarafından
Öncelikle beynine sinyal vermelisin sütüm yok deme sütüm var de inan işe yarıyor 

Bol su 

Bulgur pilavı 

Salata 

Kuru dut

Kuru incir 

Tüket ve fırsat buldukça dinlen uyu 
(1,552 puan) tarafından
Uykulaaar haram oldu :) Gündüz uykusu yok doğru düzgün, gece de sık sık uyanıyor.. İlk üçü çok denedim pek bi faydası olmadı ama kuru dutla kuru incire ağırlık verim öyle deneyeyim bi de.. Allah razı olsun

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 467 göst.
7 Eylül 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mathselin (461 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 138 göst.
0 oy
3 cevap 78 göst.
0 oy
3 cevap 110 göst.
28 Kasım 2021 Diğer kategorisinde Asel&Ezel (27 puan) tarafından soruldu

404,890 soru

12,129,016 cevap

36,496 kullanıcı

...