0 oy
240 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (608 puan) tarafından
30 günlük bebeğim var süt arttırıcı şeyler yapıyorum dün gece sütümü sağdım poşete ne kadar olduğunu fark etmedim az sandım buzluga attım şimdi çözdürdüm sıcak suda biborona aldığımda miktar vardı hepsini içemezse artsa çöpe mi dökmek zorundayım yoksa ne yapılır saklanabilir mi artan süt nolur acil bilgi 

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
buzdan cozuldugu icin cop cnm
(608 puan) tarafından
3 saat falan dursa artan süt yinede kötü olur mu canım ya tüh bilemedim
tarafından
haa soyle bir kezde icmedi yani bitmedi 2 3 saate bisi olmaz diger saati geldiginde de ver ama tekrar dondurup saklama
(608 puan) tarafından
Yok öyle yapmam 2 3 saat kalsa artan süt bişey olmaz dimi dolaba falan koymayacagım
-Reklam-
0 oy
(2,704 puan) tarafından
Buzdan çözülen telrar verılmez tek seferlık verırsın 
(608 puan) tarafından
Hım hepsini içemez büyük ihtimal ben şimdi sütü bölsem termosa koysam 2 saat sonra içilebilir mi
(2,704 puan) tarafından
Canm farkındayım bizim icin bir damlası bılr cok onemlı ama çözülen sey beklemez yanı ılk sagdıgında 3sat dışarda 3gun dolapta 3ay buzlukta muhafaza edebılıyosun cözülmüş malesef tek sefer oluyo.cok sagıyorsan az az koy yada kırarak yarısını al kullan yazık o kadr bosa gidicek uzuldm bende ama kullanamaz dye bılıyorm
(608 puan) tarafından
Evet cok önemli o bi damla fazla gelsin diye cok uğraşıyordum tamam canım tesekkır ederim
0 oy
(1,992 puan) tarafından
bi defa çıkmış çöpe cnm
(608 puan) tarafından
Şey dışarıda kalsa yada termosta gene çöp mü ilk defa böyle çıktı günlerdir uğraşıyordum sıcak olduğu için bebeğimde tam ememiyordu sağayım demiştim biberonla veririm diye

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 330 göst.
16 Haziran 2021 Diğer kategorisinde Mavi924 (554 puan) tarafından soruldu
+3 oy
14 cevap 594 göst.
0 oy
7 cevap 1,040 göst.
7 Eylül 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mathselin (461 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 156 göst.
26 Temmuz 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Hawa (1,552 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,496,765 soru

24,450,592 cevap

353,975 kullanıcı

...