0 oy
103 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Anneannem bir miktar para verecek(bütün torunlarına vermişti) açıkçası bu ara sıkıntılı bir dönemden geçiriyorm sizce o parayla butik mağaza açsam iş yapabilir miyim? 

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bu senin ticari yeteneğine bağlı ama güçlü bir reklamla online satışı tercih ettim ben. 
tarafından
Yanlış anlamayın ama para kazanıyor msnz
tarafından
Elbette ben yurtdışındayım, satış arttırmak için dükkana harcayacağım paradan daha azını reklamlara harcadım, googleda ön sıralarda çıkmak, instagram twitter reklamları vs.
tarafından
Peki takipçi çoğaltmak için neler yaptınız? Yani gerçek takipçi
tarafından
İnternet sayfası kurdum ben, sosyal medya satışı yapmıyorum. O yüzden google reklam ve yorumları benim için önemli.
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bence hiç bulaşma vergisi, muhasebecisi, kirası bir sürü gider var hele ki şu kriz döneminde hiç mantikli gelmiyor bana. Bu yıl yüz binlerce dükkan kapatilmis. Yatırım yap  daha mantıklı. Ama sen bilirsin. 
tarafından
Yatırım yapsam param donmeycek. Para kazanmam lazım gelirim hiç yok çünkü ise girip çalışsam çocuklarım küçük kendi yerim olsa hem daha rahat bakarım diye düşünüyorum ama tabiki nasip rızık Allah'tan
tarafından
Kendi yerin olması daha sknti bence yanına birini almazsan hep sen olacaksın. İşlerin olunca dükkanı kapatıp gitsen müşteri gelse yanlış imaj çizersin kafasında birdaha gelmez vs vs ama kendine güveniyor yaparım diyorsan aç tabi. En azından keşke demezsin ilerde. Bende bir ara hediyelik üzerine açmayi düşündüm ama iş ciddiye binince vazgeçtim :) karşıdan göründüğü gibi değilmiş .
0 oy
tarafından
Malzemelerini temin edip evde başlayın bence. İşleri sosyal medyada yürütün. İşi rayına oturttuktan ve müşteri kazandıktan sonra mağaza açmak istiyorsanız açmalısınız. Bol kazançlar diliyorum şimdiden 
tarafından
Amin Allah razı olsun çok teşekkür ederim
0 oy
(1,845 puan) tarafından
Bence evinde bir oda ayarla yada bir duvar köşesi ilk başta güzel büyük ayna al ondan sonra güzel şuan trend olan kıyafetlerden al . Topluca 5 li paket olarak mesela . Onun önünde git fotoğraf at . Instagram sayfası aç . Tanıdıklarına şöyle herkes paylaşsın . Sen takipçi al . Sonra influencerlara mesaj at reklamını yapsınlar tabi belirli bir ücretle . Bu şekilde bir yerlere umarım varırsın . 

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 203 göst.
23 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 293 göst.
24 Ekim 2023 Aile kategorisinde Sedos (34 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 110 göst.
11 Ağustos 2023 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 138 göst.
5 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde plns_01 (77 puan) tarafından soruldu

379,273 soru

11,352,636 cevap

34,825 kullanıcı

...