kizlar selam, 2 yillik evliyim. cok soguk bir kayinvalidem var. soguk dedigime bakmayin bana soguktur. evlendigimizin ilk haftasindan beri beni sinir etmek icin elinden geleni yapar. evliligimizin ilk haftasinda daha (kendisinin küs oldugu ) eltimle beni kiyaslamaya basladi. esime durumu anlattm esim mudahele etti.sonraki zamanlarda evime geldiginde bir sey ikram ettigimde esime donup eline saglik Selim der. ben yapmamisim da esim yapmis gibi.yine esime havale ettim durumu, yine annesine soyledi. beni sinir etmek icin turlu turlu yollar deniyor kendi capinda. simdi de ismimi soylememek icin elinden geleni yapiyor.halbu ki ben kendisine "anne" diye hitap ediyorum.gecen bunlara gittik.gorumcem aradi kaynanayi. bizde de Selimle karisi var diyor.kaynananin yanindayim yani birlikte yemek yiyorduk. hani yabanci birinden bahsedersiniz ya,onun kocasi, bunun karisi dersiniz iste aynen oyle. daha oncelerden de yapiyordu ama simdi sıklastırdi bunu.ya ben bu kadini sinir etmem lazim.tecrubeli arkadaslar lutfen biseyler soyleyin.bu isimle hitap konusunda laf sokmam lazim benim veya sinir etmem lazim. laf sokmayi hic beceremiyorum