0 oy
238 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Dün uyuma saati aşagdan durmadan takırtı sesleri geliyordu eşimde gece kalkıp sabaha kdr poğaca açma yapıyo indi annesi Bi iş görüyomuş bağırdı gece işe kalkıcam bu saatte sırasımı tabak çanağın diye sabah kahvaltı hazırladm hergün 8de kalkarm 9da hazır olur kahvaltıya çağrdm kaynanamı bu saatte yemekmi yenir ben yedim dedi afiyet olsun dedim normalde akşama kdr kızlarmla oynar bende işlerimi hallederm öğlen oldu kızlara hiç yüz vermedi tam yukarı cıkcaktm cocukları da götür dedi götürdüm iki saat sonra cagrdı cocukları normale döndü eşimle hala konuşmuyorlar onlarn tribini hep ben çekiyorum 

4 Cevaplar

0 oy
(8,496 puan) tarafından
O kacta yiyomus yemeğini merak ettim ayric kim sabaha kadar poğaça açma yapiyo
tarafından
Eşim sabaha kdr yapıyo gündüz oldumu siparişleri dagıtıyo kaynanamda normalde bizimle 9da yapar ama bu sabah gec hazırlamışım gibi ben yedim bu saatte kahvaltımı olur dedi
(8,496 puan) tarafından
Çağırma sende boşver
-Reklam-
0 oy
tarafından

Al bi ruh hastası daha:ermm:

tarafından
Normalde aramız Cok iyi bana zararı yok ama işte oğluna sinirlendikçe banada trip atıyo
tarafından
Halbuki kendi doğurduğu oglu
0 oy
(2,374 puan) tarafından
Kaynannaalarin genel huyu sanırım benimki de öyleydi eşime kızınca benle de konuşmazdı biz ne yapmissak
tarafından
Yani anlamadmki çok iyiyiz normalde ama işte oğluna çatınca bende nasipleniyorum
0 oy
tarafından
Eşimle üc haftadır konusmuyorlar benide aramıyorlar uc haftadır aynı dediğin gibi yani cokta umrumda konuştuğu zamanda lafımı söylüyorum 
tarafından
Biz anne kız gibiyiz normalde ama işte oğluyla tartısınca Bi haller oluyo
tarafından
O an takma sende sonuçta normal davranır illaki

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 621 göst.
0 oy
6 cevap 321 göst.
14 Ağustos 2023 Aile & Aşk kategorisinde Asyaaaa (7 puan) tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 518 göst.