0 oy
295 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Çok çocuklu olmak Nasıl bir his ? Hepsine sevginizin yettiğini düşünüyor musunuz ? Aralarında kaç yaş farkı var ? Çok çocuk sahibi olmanın artı ve eksisi nedir ?

8 Cevaplar

+1 oy
(12,269 puan) tarafından

4 çocuğum var 

Hepsine yetişmeye çalışıyorum ama İLLAKİ bir çocuk sen onu daha çok seviyorsun diyor 

Kavga gürültü çok oluyor evde hiç sessizlik hâkim değil 

Tuvalet sırası 

Falan bekliyoruz hep :D

Artısı var tabi 

Olmaz mı ama bazen oyoe bir Kafa geliyor ki 

Ulan aklımı peynir ekmek ile mi yedim de 4 çocuk yaptım diyor insan ama geçici bir süre 

Hepsinin odası Yok hepsi hala yer yatağında yatıyor

İmkan dediğin şeyin maddiyat ile ilgili olduğunu düşünmüyorum 

Önemli olan hepsini merhamet li yardımsever 

Dürüst birer birey OLARAK yetiştirmek 

Hayırlı imanlı olsunlar  maddiyat çokta önemli değil bana göre 

(1,947 puan) tarafından
Rabbım hepsine uzun sağlık ömürler versin.Fakat şahsi görüşüm en azından şu dönemde maddiyat önemli çünkü ilerde çocuğuna birsey bırakmak rahat etmesini sağlamak gerekir.cunku şuan ülkece zor durumdayız ileride nasıl bir hayat bekleniliyor bilmiyoruz daha da kötü olabilir o yüzden en azından ilerde evladıma bir evde dahi olsa başını sokacak çatısı olsa güzel olur Rabbım yardımcımız olsun
(12,269 puan) tarafından
Valla canım bende düşüncemi söyleyeyim
Şimdi sen bu zor zamanda yeme içme giyme
Sakla ev bark birakicam diye senin yıllarca disinle tırnağınla yaptığın emeğin içine bir günde edince ne olacak
Kimseye hiç birşey bırakmak zorunda değilim
Bir tane de olsa bırakmazdım
(12,269 puan) tarafından
Geçen bir tanıdık vefat etti aha dedik çocukları yaşadı
Yazlığı apartmanı arabaları herşeyi vardı
Vaziyet bırakmış
Brn anamdam çıplak dünyaya geldim
Hiç bir şeyim yoktu bir kefen le de gidiyorum
Bu kadar malı mülkü çocuklarıma arkamdan sovsun diye yapmadım isteyen kendine mal mülk yapsın  demiş
Bütün malını
Askeriyeye bağışlamış
Helal olsun dedim olması gereken de buydu bence
(1,947 puan) tarafından
Tabi herkesin düşünce farklı ama bana uygun gelmedi.cunku evlatlarımız bizim sorumluluğumuz tabiki ayakları yere basacak tabki tek başına birsey yapmaz zorunda kimse Anasının karnından zengin varlıklı doğmadı ama mesela ben zorluğu yokluğu bildigim için evladımin benin yaşadıklarımınin yaşamasını istemem o yüzden şuan çalışıyoruz onun geleceği için.Eger ki ilk başta kendi ailene dusunmezsen de başkasını düşünürsen bence bu bencillik oluyor.
(12,269 puan) tarafından
Valla bu dünya için çabalamak bana çok saçma geliyor sana saygı duyarım iki tane fazla dan ayakkabı Alicam diye bütün ayımı milletin ağız kokusu çekerek geciremem

bencillik konusunu anlamadım  bencil olan çocukları olur belki bir yaşa gelmiş hala anamdan babam dan kalacak diye söz ediyorsa
Evlat değil para göz bir çocuk
Seni toprağa vermek için can atan insanlar görürüm etrafımda
-Reklam-
0 oy
(10,084 puan) tarafından
Bende mrk ediyorum surda bekliyim bende 2 tanecik var:)
tarafından
Üçüncüyü yapmak için mi kız
(10,084 puan) tarafından
Yok kız istersem yaparım istemiyorum mrk ettim sadece tabi gönül isterdi 2 oğlan 2 kız ama yapicagimi sanmam tutar mı tutmaz mi ztn ülkece pskolojimiz bozuldu zamlardan herşey ates
0 oy
(194 puan) tarafından
Cok cocuk cok sorumluluk demektir güçlü psikoloji ve cokca sabır gerektirir temel ihtiyaclarini karsilasiginda sevgim yeter mi yetmezmi diye dusunecek halin kalmiyor 
0 oy
(13,796 puan) tarafından
Benim ilk 2 aylık hemen 1 tane daha yapıp dükkanı kapatayım diyorum burda bekliyım yorumlar için 
0 oy
tarafından
Sevgini verirsinde bakımı sorumluluğu zor kimileri saldım çayıra mevlam kayıra çocuk öyle büyüyor ama sen bunu sorduğuna göre önem veriyorsun  Ben tek çocukla tükendim uyku yok istah yok diş dönemi hastalığı mızmızlığı bişey olcak korkuları benim ikinci çocuğa kafa kalmadı 
0 oy
(999 puan) tarafından
Benim 3. Çocuk yolda aaz kaldı ama çok çocuk gerçekten anne yi çok yıpratıyor yani ev işi vs geçtim onlar hallolur ama hepsiyle ilgilenmek oynamak doyurmak vs bunlar tam olsun diye uğraşırken çok yoruluyor insan 
0 oy
(9,639 puan) tarafından

Bende 3 bölü 4 çocuk nasıl oluyor dedim Bi an:D

0 oy
tarafından
Aboo ıkıncıye zor ikna oldum 3-4 asla istemem Allah olmayanlara versin ınşallah 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 344 göst.
7 Şubat 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 179 göst.
30 Temmuz 2022 Aile & Aşk kategorisinde Bsmllah (234 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 124 göst.
28 Nisan 2022 Aile & Aşk kategorisinde izmoce (6 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 67 göst.