0 oy
477 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (311 puan) tarafından
7 buçuk aylık bebeğim var maalesef en erken 10 da uyanabiliyorum ayilana kadar 11 oluyo bütün gün çöp oluyor sanki bebeğim 8 de uyanıyor bana yalvarıyor sanki hadi kalkalım diye emiyo tekrar uyuyo 10 da uyanıyoruz kahvaltı filan derken 12 oluyo öğlen uykusu bı saat uyuyo kalkiyo çorba yapıyorum yediriyorum oyun oynuyoruz geziyoruz banyo yapıyoruz  5 te tekrar uyuyo uyanınca yoğurt meyve yiyor babası geliyo yemek Faslı filan sonra az babası gezdiriyo 8 den sonra uyuyo sabaha kadar sanki bebeğimle çok aktivite yapamıyorum gibi ne önerirsiniz 

14 Cevaplar

0 oy
tarafından
Yeni uyandım cocuklrimlla birlikte. Kahvaltı yapıp evi temizliyorum sonra oturuyorum öyle 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Senin bebenin uyukusu iyi maşallah de susss sabah geri dalması zor sa aksam kaçta yatiyosa sabah o saatte uyandirr
0 oy
(20,576 puan) tarafından
Oğlum çoğunlukla 8 gibi uyanır. Bugünlerde 9 gibi uyaniyo o ayrı mesele. Uyanıyoruz. Kahvaltı hazirliyorum. Kahvaltı yapıyoruz. Sonra oğlum briaz cizgifilm izlerken ben nette takılıyorum. Sonra ona yemek hazırlıyorum. Yediriyorum falan. Oyun oynuyoruz ya da kitp okuyoruz . Ben işlerimi yapiyorum. Bugünlerde 3 gibi uyuyor. 5 gibi uyanıyor. Çoğunlukla ben de uyurum biraz onunla  Sonra gidersek parka falan gidiyoruz. eşim geliyo akşam yemeği yiyoruz eşim oğlumla oynarken ben de mutfağı topluyorum. Yine oyun oyna çay iç derken gece oluyo. Oğlum 10.30 gibi uykum geldi anne diyip 11. 30 gibi ancak uyuyo bugunlerde. Ben de 1 2 gibi uyuyorum .oğlum 2 yaşında 
0 oy
(388 puan) tarafından
10.5 aylığız son zamanlarda 7.30 da uyanıyor. 15 - 20 dakika oynuyor kendi ben anca ayılıyorum. Uyuyorsam ağlamaz oynar kendi. Uyandığımı anladığı an alarma basiyor. 
0 oy
(9,235 puan) tarafından
6 da 11 aylık benimki. Uyumamızda 12yı buluyor ewde sadece onun peşindeyiz
0 oy
(4,692 puan) tarafından
Benim iki çocuk var biri 3 yaşına girecek bir kaç güne biri bir yaşına yeni girdi sabah 8-8 buçuk arası uyaniyolar 10 a kadar kahvaltı yapmış oluyoruz 11 e kadar banyo ve mutfak toplama oluyo şuan oturuyorum birazdan kalkıp temizlik yapıcam küçük kızımı uyuturum o uyurken çorba yapacam kalkınca içerler biraz onlar oynarken ben yemek yaparım babaları gelir yatar kesin kalkinca yemek yenir mutfağı toplar çocukları aşağı indiririm akşam 7 buçuk gibi geliriz 9 a doğru çay yaparım içeriz sonra çocukları uyuturum kızım genelde hemen uyur oğlum ise 11 e doğru anca uyur 
0 oy
(2,108 puan) tarafından
Ben bu dediğin düzeni ilk kızımda yaptım onun da benim de 2 senemiz harap oldu kesinlikle erken kalkmaya alıştır çocuğunu. Çocuğun yemesi uykusu büyümesi her şeyi sekteye uğruyor. Şimdiki kızım en geç 7.30'da kalkar. Zaten öğleye kadar bütün işler bitmiş olur yemek dahil öğleden sonra da bize kalır gerçekten bereket var bu düzende. Gece de 12-1 gibi yatarım yine de dinlenmiş uyanırım çok şükür.
0 oy
(13,118 puan) tarafından
Evet canim 7 aylik bebege gore gec kalkiyorsunuz. 7de falan kalkip gunde 2 uyku yapmasi lazim onun suan
0 oy
(5,233 puan) tarafından
6 yada 6 buçukta uyanıyorum iki küçük cocugum var 2 senedir uykuya hasretim
0 oy
(657 puan) tarafından
6da kalkıyor oğlum. Ben de onunla yatakta biraz vakit geçirip güne başlıyorum 
0 oy
(2,747 puan) tarafından
7.30-8 arası kalkıyoruz. 

8 aylık bebek kahvaltı ediyor olmalı. Nasıl alıştırırsan öyle gider. Erkenden kalkıp kahvaltısını vermen daha iyi olur yine de tercih senin tabiki. 
0 oy
(2,513 puan) tarafından
6.6bucuk gibi uyanır ikiside acikilar karınlarını doyur kahvaltı falan bulaşık çamaşır yemek evi temizle çocuklarla uğraş acikiyirz yine yemek indir bulaşık yıka ortalığı topla geceye kadar bu döngü devam ediyor çok yoruluyorum ne zaman uyurlarsa bende uyuyorum
0 oy
(8,496 puan) tarafından
Benim.oglumda 14 gün sonra 1 yaşına giricek sabah malesef bende erken hiç kalkamiyorum bugün 10 da uyandık bizde oda uyuyor benle
0 oy
(6,676 puan) tarafından
7,8 de ayaktayiz hep koşturmaca

İlgili sorular

+2 oy
22 cevap 196 göst.
1 gün önce Diğer kategorisinde Yamukprenses (1,123 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 210 göst.
19 Aralık 2021 Aile & Aşk kategorisinde MelisAlin (25 puan) tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 129 göst.
25 Şubat 2025 Diğer kategorisinde Elif34 (341 puan) tarafından soruldu
+4 oy
15 cevap 361 göst.
24 Şubat 2025 Aile & Aşk kategorisinde ASMIRA&TOPRAK&RUZGAR (5,065 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,434,816 soru

23,597,503 cevap

305,841 kullanıcı

...