+2 oy
276 göst.
Diğer kategorisinde (386 puan) tarafından
Daha öncede post acmıstım bu konuyla ılgılı.sıfır arac almıştık dogrdu duzgun hıc kullanmadık pandemı nedeniyle esımın mesaılerı kapandı her ay 3700 araba taksıdı oderdık.araba kapıda dururdu ama esım 1 buccuk ay önce satıcam ıkıncı el alıcam artanıyla altınlarını yapıcam demıstı cok üzülmüstum ılı defa kemdımze aıt bısey vardı. Sukurler olsun esım arabayı dun sattı yıne sıfır arac aldık ve arabanın ıki taksıdını kapattı sadece 1 tane kaldı. Cok zorluk cektım yerı geldi kızıma bez parası bile cıkmıyordu cok agladım cok uzuldum ama sonunda guzel sey oldu.ve bu sefer esımde akıllandı sozumden cıkmadı onun dusncesız tavrı yuzunden sıkıntı yasadık.nedenseburda  mutluluğumu paylasmak ıstedım 

3 Cevaplar

+1 oy
(2,995 puan) tarafından
Rabbım daha mutlu etsin inşallah ❤️ herkesin de gönlüne göre versin . Hersey olacağına varır elbet 
(386 puan) tarafından
Amin canım aynen öyle ❤️
-Reklam-
0 oy
tarafından
Güzel günlerde kullanmak nasip olsun inşallah canım. Erkekler illa ki ladın sözüne dönüyor çok şahit oldum bu duruma :) 
(386 puan) tarafından
Amin canım gec oldu ama sonunda anladı
0 oy
tarafından
Valla araba için hiç kendimi üzümem eşime bırakıyorum kendi karar verir alıp satıcagi zaman böyle böyle yapıcam diyor Allah aşkına bana bişey deme diyorum valla yoruldum sürekli değiştirmek istiyor yapıyorda sadece taksitleri beni sıkmasn yeter bana sık dişini deme diyorum 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 187 göst.
19 Nisan 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde Mihra (385 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 234 göst.
29 Nisan 2021 Aile kategorisinde Güneşim (223 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 609 göst.
17 Ocak 2021 Diğer kategorisinde Alya lina (76 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 157 göst.
17 Ocak 2021 Diğer kategorisinde Alya lina (76 puan) tarafından soruldu

406,507 soru

12,192,484 cevap

36,716 kullanıcı