0 oy
322 göst.
Diğer kategorisinde (1,266 puan) tarafından
tarafından kapalı
Cokk uzgunum inanki yaa otur dedim bisi sorcam geldi oturdu sordum.kizin ismi dedim hanimken neden oyle kaydettin diye vay *** bumu dedi hic sevmedgm seyler yapti ayaga kalkti gdyordu sordum.bunu cvbini ver dedim kavgami etmek istyon dedi ne alaj dedim javga etmek bunun cevabini ver bilmiyorum oyle dedi kaydettim.dedi hic sevmedgm seyler dedi bana laf caprti eski  daha  evlendmesn once ki seylerden laf carpti bana ben  sen deglm dedi gtti ne anlamiyim bunda yaa soylermisinz aglamk istiyorum valla 
notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

3 Cevaplar

0 oy
(54,526 puan) tarafından
seni ne katiyo ki 
(54,526 puan) tarafından
kendi sucunu bastirmak icin seni öne sürüp cirkinlesmis
-Reklam-
0 oy
tarafından
Sen neymıssın kı sana laf atıyo, duzgunce acıklasa hıc suphelenmezdım ama boyle yapması benı daha cok ıskıllendırdı
tarafından
Onla sevgılı olmadan once yasadıgın seyler onu ne ılgılendırır muneccım mısın sen hayatına bırı gırıp evlenxegını bılıceksın, ınsan duzgunse her sevgılı olduguyla evlılık hayalı kurar guvenır, onun hıc sevgılısı olmamıs mı
0 oy
(770 puan) tarafından
Evlenmeseyms madem rahatsz olduysa biseylerdeb erkek işte ya bende hoş bulmadım bu hareketini bu ara format attımi teline ya da geçiş yaptımi hatlar arası flan tel degistirdyse mesela nolar gidiyor ya öyle kaydetmiştir belki hızlı hızlı güzel düşünmek istiyorum ama cevapları hiç hoş değil 

İlgili sorular

+1 oy
7 cevap 231 göst.
9 Eylül 2024 Diğer kategorisinde siyahmezarinsahibi (1,519 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 135 göst.
17 Temmuz 2024 Aile & Aşk kategorisinde Kayla4 (84 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 258 göst.
12 Haziran 2024 Tatil-Seyehat kategorisinde Dmraysegul (614 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 57 göst.
4 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Yigidim_33 (720 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,494,879 soru

24,421,445 cevap

351,612 kullanıcı

...