0 oy
1,020 göst.
Diğer kategorisinde (1,265 puan) tarafından

Cokk uzgunum inanki yaa otur dedim bisi sorcam geldi oturdu sordum.kizin ismi dedim hanimken neden oyle kaydettin diye vay *** bumu dedi hic sevmedgm seyler yapti ayaga kalkti gdyordu sordum.bunu cvbini ver dedim kavgami etmek istyon dedi ne alaj dedim javga etmek bunun cevabini ver bilmiyorum oyle dedi kaydettim.dedi hic sevmedgm seyler dedi bana laf caprti eski  daha  evlendmesn once ki seylerden laf carpti bana ben  sen deglm dedi gtti ne anlamiyim bunda yaa soylermisinz aglamk istiyorum valla 

DİPP NOT: ANLAMAYANLAR OKUMYANLAR İCİN Yaa bi onceki yazdigim.postu okudunmu bilmiylrum. Esim.birini ornek veriyorum.fatma diye birini. İsyerinden kiz fatma hanim.diye kaydetmisti bugunde baktim.fatma.yazili tamam mi mesele bu bende sordum bumu ya dedi kavgami etmek istyesun dedi hyr dedim.niye kayitli oda dedi bilmiyorim.oyle cnm istedi kaydettim.dedi mesele buu

18 Cevaplar

+1 oy
(1,466 puan) tarafından
Yani suçlu gibi davranmış ama hemen bişey denmez. Sen yine gözünü ayırma bnce
(1,466 puan) tarafından
Ee desene şuan bni konusmuyoruz seni konuşuyoruz. Bnm bı yanlış davranışımi değil senin yanlış davranışın hakkında konu. Bu şekilde davranmak suçluluk psikolojisi. Oturup adam gibi söyleyeceğini kaciyoesun ve bu bni yanlış düşünmeye itiyor diye
(1,265 puan) tarafından
İstee bende omu anlamiyorum zaten bilmem.oyle istedm.oyle.kaydettim.demek.uzerine dikkati cekiyor
-Reklam-
0 oy
(2,608 puan) tarafından
Keşke anlaşılır okunaklı yazsanız okuyasım gelmedi okumadım bende. Hakkında hayırlısı konu neyse
(1,265 puan) tarafından
Yaa bi onceki yazdigim.postu okudunmu bilmiylrum. Esim.birini ornek veriyorum.fatma diye birini. İsyerinden kiz fatma hanim.diye kaydetmisti  bugunde baktim.fatma.yazili tamam mi mesele bu bende sordum bumu ya dedi kavgami etmek istyesun dedi hyr dedim.niye kayitli oda dedi bilmiyorim.oyle cnm istedi kaydettim.dedi
(2,608 puan) tarafından
Hımm bence sıkıntılı durum biraz sessizce takip et bakalım
(4,193 puan) tarafından
Ee ne var bunda siz niye takildiniz ki bu duruma ben onu anlayamadım yani isyerimdeki kız fatma yazsa ne olur ,Sadece Fatma yaz ne olur rehberinde..sorun bu mu başka şeyler var bunu bahane edip mi eşinize yüklendiniz
(2,608 puan) tarafından
Bir erkek boşuna mesaj silmez ben olsam bende kavga çıkarırım bir şey yoksa neden siliyor
0 oy
(4,987 puan) tarafından
Anladığını düşünüyorum 
0 oy
tarafından
Hicbisey anlamadım
tarafından
Okunur yazmamışsın tam anlaşılır şekilde net değil
tarafından
Simdi anladım okudum illaki bir sebebi var bunu yapmasının
(1,265 puan) tarafından
Bilmem.diyo ole kaydettim diyo bna
tarafından
Durup dururken hanım ken bir anda sadece isim ne biliyim olabilirde olmayabilir de sen yinede takipte kal
(1,265 puan) tarafından
Tmm cmmmm bakalm
0 oy
(8,348 puan) tarafından
Bsy anlamak için illa arapmi olayım ben ya
(8,348 puan) tarafından
Hmmm hatırladım yorumlardan bı haltlar yiyor
(8,348 puan) tarafından
Kuzu nie hanımı kaldirmis Fatma yazmış nie sorunca üste çıkıyor da açıklama yapma gereğinde bulunmuyor cokmu sık boğaz ettin ben gibi yıldı senin bu kıskançlıklarindan yoksa tam tersi ilk defami konuşuyorsun ama açıklama yapması lazım benim kocada kaydeder isimleriyle iş için önceden razı deildim profilleri bile görünüyor ama takmiyom artık hep ters tepio
0 oy
(7,942 puan) tarafından
Bence suçunu bastırmaya çalışıyor bi haltlar karıştırıyor gibi.
0 oy
(2,385 puan) tarafından
Kız kim konu ney hiç bişey anlamadım 
(2,385 puan) tarafından
Valla ne bileyim benim eşimin de telefonunda bir sürü kadın var hiç sormam öyle çok da üstüne düşme bence adamı da sıkma
0 oy
tarafından
Kapatmamislar ki postunuzu, duruyor. 

Kelimeleri çok eksik ve yanlış yazıyorsunuz. Kimse anlamıyor bir şey. 
tarafından
Arkadaşım dertleşmek için açmıyor musun soruyu? Anlamayan insan nasıl cevap verecek???
0 oy
tarafından
Gozun üstünde olsun inşallah kötü niyetle yapılmamış ama benqe olsaydım  şüphe duyardjm
0 oy
tarafından
Haklıyken haksız olmak için tüm çabanı sarf etmişsin.
tarafından
Gel otur konuşalım olmamalıydı. Tatlı anınızda onun telefonuna bakarken hayatım bu böyle.acaba hanım eklesemmi niye kayıtlı. Ha niliyorum tabiki iş için. İşi merak etdim sdece. Hall oldumu. Başka öyle konuşmanızda olmuyor sil gitsin ne gerek var gibi.
Şimdi konuyu kapa. Sakinleşin. Hayatınızda hiç bir değeri olmayan insan için yuvanızda huzursuzluk çıkarmayın
tarafından
Ben ilişki danışmanlarını çok izledim ve yapıyorumda. Bir fatma ismi yüzünden tabiki tartışmam ağlamam  . Akşam kocanı öp kokla bana bişey oldu ne oldu bilmedim unutalım de. Zaten erkekler unutkan.
Kıskandım deme. Aklına sokmuş olursun. Kıskançadım güveniyorum de.
0 oy
(3,004 puan) tarafından
Eşimin telefonuna hiç bakmıyorum bende mi sorun var acaba :D iki çocuk anasıyım çalışan anneyim bir de eşimi nerden baksam da kıskansam moduna girmeye vaktim yok :D Allah'tan korkan insan yapmaz ben eşime güveniyorum Allah şeytana uydurmasin
0 oy
(9,946 puan) tarafından
Ben olsam bende deliririm ben eşim iş yerindeki bayan arkadaşlarını Ayşe iş Fatma iş gibi kaydetmiş direk Ayşe Fatma olsa bende şüphelenirim
(9,946 puan) tarafından
Valla haklısın
Başka bayan var mı onlarj nasıl kaydetmis onada baksaydin yoksa sadece bir kişi tek mi
0 oy
(4,425 puan) tarafından
 Niye sen ne yaptın ki sana ben sen değilim diyor ? Cevao vermemek için konuyu sana döndürüyor tipik suçlu hareketleri bu fatmalar matmalar böylelerini pek sever zaten parmağında oynatır bu abuzittinlerde zanneder ki dünyanın en karşı konulmaz erkeği onlar kullanılmak hoşlarına gidiyor 
0 oy
tarafından
Sana nie öyle dedi kız telinde bişey mi görmüş ne yapmış cnm  yada birisi bişey mi dedi acaba 
(1,265 puan) tarafından
Hyrr kuzummeski muhabertleri bisi oldumu onla ilgli hemen bana laf carpiyor ben sem deglm diye bana  donduruyor henen
tarafından
Ayy sende deseydin sen ben olamazsn nasilda üste çıkıyor kız konuşma trip at  uyuza bak sen
(1,265 puan) tarafından
Asla trip attrmazz
tarafından
Tövbe onasil iş kız sen trip atcn
(1,265 puan) tarafından
Trip attirmiyor kii iste burnumdan getriyor atcagim.zaman kendide surat yapiyor tersleniyor konusmiyor yads yanima gelmiyor
tarafından
AA pislik şey ya bırak gelmesin yüz verme kızz bak nasıl gelir kıçına yapışır ayy sinir oldum ya
tarafından
Ayy cnm üzüldüm   ya takmama ya çalış soğukkanlı ol kuzum
tarafından
İyi geceler kuzm♥️♥️❤️
0 oy
(2,467 puan) tarafından
Biraz karışık yazmışsın ama sonunda anladim şimdi senin esin ne iş yapiyo bu mühim yani iş geregi mi kaydetmiş fatma hanımı yoksa işyerinden arkadaş diyemi arada fark var mesala kocan diyelim biryerde usta başı olarak çalısıyo kendi birimindeki vardiyasindaki  işçilerin numaralarını almak zorunda o kadında yeni başladıysa tanımadığı için fatma hanım yazmıştır çalışırken illaki arkadaş ortamı oluyo konuşuluyo  sakalasiliyo o zaman fazla resmi düşünüp fatma yazmis olabilir hani kadına meğilli olduğu için değil yani bu yazdıklarım  elbette misal 
(2,467 puan) tarafından
Sen  bilirsin
0 oy
(3,951 puan) tarafından
Hem suçlu hem güçlü nasil olunuru göstermiş eşin.  Bunda bi haller var gibi ben bi killandim bu işten 
0 oy
(1,367 puan) tarafından
Konuyu kapatmaya çalışmış takipte kal bence. O kişi genç mı 
(1,367 puan) tarafından
Kimi abartıyorsun der kimi hak verir. Ama bulunduğumuz devir ortada. Takipte kal bi süre telefon sosyal medya filan. Dikkat çekecek de bi kızmış. Kendimde olsa hafife almazdım bu durumu
0 oy
(1,847 puan) tarafından
Google translate :) 

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 649 göst.
25 Ağustos 2020 Diğer kategorisinde Mina (2,705 puan) tarafından soruldu
0 oy
31 cevap 1,564 göst.
+1 oy
16 cevap 675 göst.
6 gün önce Diğer kategorisinde I3lknurum.02 (793 puan) tarafından soruldu