+1 oy
629 göst.
önce Diğer kategorisinde (785 puan) tarafından
arkadaslar herkes bana sen hasetsin falan demiss de çok farklı anlamışsınız 

1.ben ondan önce 2 kere düşük yaptım ve hamile olduğunu oğrenir öğrenmez demiştim bana komşuların içindee iyidee daha yeni oğrenmişsin ne diye herkese duruyorsun falan demişti sadece ona değil hiçbir komşuma 11 hafta olana kadar demedim çünkü yine düşük teklikem vardı

2.özel hastane konusunda birgün otururken bi komşu sordu medicaparka gidiyorum dedim oda farklı bi hastaneye gidiyormus altınkoza diye sonra her oturmada bi hastane lafı açmaya başladı aynen şu şekildeee sen hastaneye gidince nasıl.karşılıyolar normal hastaneye gider gibi mi evet dedim oda hemen ben daha kapıdna girer girmezzz hosgeldinizz elimi bırakıp ayağıma öpecek kıvama geliyorlar yavşıyolar bana resmen dedii bu konu artık her toplantıda olmaya basladı.

3.eşya sakladıği için almaması yeni olan bişey değil hani doğduda yaptı olayı değil mesela beşik alacakmıs bana sordu sen nasıl.alacaksın benim aldığım beşik 800 tl bisey bez beşik resmini attım bunu aldım diyee aaaaaa bunu mu aldın yok ya ben başka aldım çokk pahalı zaten benimkii burda beşik almadım deyip beşik sorması sonra ben daha pahalısıni aldım demesi hangi kapıya çıkıyo ben birgün bana kızımın odasını sordu sen odayı doğarken mi yaptın doğduktan sonra bende dedim ki eşimin bekarlık eşyası bişey almadım sonraakii oturmaaada bilin bakalım konu ne olduu çocuk odası şöyle yaparım şöyle harcadım çook pahaliiii.

4.kendisi kontrol günlerinde bana mesaj atardı sen gittin mi kaç hafta olun söylerdim kilosu kaç derdi onuda söylerdim ben ona soruncaa yaaa benimki haftasına çok takılma dedi kilosu pek bişey değil diyoduu burda hasetci ben miyim şimdi eğer saklamak istiyosa karşıdakinede saygı duyup sormaması lazım 

5.kendisinin kimsesi yok komşular olarak dedik ki bak doğum yaklasınca haber ver dolabına bi kaç günlük seni idare edecek hamur pasta börek dolma yapalım  kıza kimse ulaşamıyor 3 gündür ortasa yok bakacak kimseside yok arayana açmıyor en son eşini görmüsler o demiş doğurdu diye kimse gidip de çocuğunu sevelim bize çay yapsın demiyor da herkes bişey yapalım zaten tek basına ilk çocuğu biseyler yapalım dedim 3 gündür doğurmus ama yazma gereği duymamış ben doğurdum diye gruba insanlar yazıncaa aaaa evet doğurdum sağolun ahahahaha bunu yazmış 

yaa daha bir sürü sey en son bi kaç hafta önce bi kuran okuması vardı orda komşular ona neden herseyini sakliyorsun diye sordu oda aynen şunu dedi ben insanlarla yarısmayı çok seviyorum eğer bende altta olduğunu hissedersem iyice üzerine gitmeyi severim ama kendimden ödün vermem çok hoşuma gider bu hatta kuran okuyan kişidee bu günah ama dedi oda napiyim ben böyle mutlu oluyorum dedi şimdi burda kim haset ya da ben mi kizı yanlıs anlamışım

16 Cevaplar

+5 oy
önce (256 puan) tarafından
Şaka gibi birde o kadını savunuyolardı çok şaşırdım yani hepimiz lohusa olduk bana yemek getireni evime buyur ederim yaptığı ayıp bana göre. Ben sezeryan dogum yaptım eşim işe gidiyordu keşke banada böyle gelen komşularım olsaydı 
Öyle tabi bende eşimle yıkadım 2 kilo bebegi sonra tek yıkadım mecbur şimdi 10 aylık oldu
önce (3,312 puan) tarafından
Ayy ben lohusa iken
Allah razı olsun Malatyalı sağolsun hep lohusa tatlısı yapıp getiriyordu
Ay hiç unutmam iyiliğini
Ay ne güzel canım
önce (3,312 puan) tarafından
Malatyalı komşum diyecektim
Uyku sersemi neler demişim ben kız dkdksksk
Bisey olmaz kız aman .d
-Reklam-
+3 oy
önce tarafından
E tamam gorusme o zaman lafa bak yok ezerim yok boyle mutlu oluyorum kabirde mahserde gosterirler insanlari ezmeyi 
önce (1,027 puan) tarafından
Merveciğim yok yav daha neler biz erbab değiliz hep talebeyiz

Ben kimseyi hayatımdan çıkarmıyorum o öyle diyip kabulleniyorum ilişkime devam ediyorum
Bu ara elhamdülillâh Betigül bu konuda çok aktif günlük olarak ben vakit bulamıyorum açıkçası
önce tarafından
Valla hocan Allah affetsin de ben bakiyorum ki bana zarari var direk muhabbeti kediyorum ha o arar sorarsa tamam ds kendim cekiliyorum bi sure sonra onlarda cekiliyo zaten yok benim sagzim iyi yandi bu samimi iliskilerden ben yapamam ki herkesle kolay kolay samimiyet kurmam burdaki samimiyetim disarda yoktur benim burda gun geciriyoruz kimse bana ne yapabilir ki o yuzden korkum yok ama evime gelemez ben gitmem
Burda herkes hemen hemen tüm duygularını herşeyini yazdığı için çok iyi artık insan sarrafı olduk derler ya tanıyoruz herkesin niyetini biliyoruz çok seviyorum burası benim gözümü açtı yoksa çok safmışız
önce tarafından
Ben buraya gelmeden acildim hocam akraba darbasi cok yedim dost darbedi cok yedim o yuzden gozum acildi hamdolsun kimin ne oldugunu hemen anliyorum cok sukur ki basta kimseyle samimi olmam normal hayatta ilk etepata tanistiklarin soguk kadin derler bana
+2 oy
önce (105 puan) tarafından
Aman canım boşver buradaki insalalr bazıları seni haklı bulur bazıları haksız kim nederse desin boşver 
+2 oy
önce (5,033 puan) tarafından
Sonunhiç inandırıcı değil. Ne yani açık açık kendımden aktta olanın üstüne gıtmeyı severım mı dedi. Hiççç sanmıyorum
Tövbe estağfirullâh yâ sen de daha fazla dillendirme onlar ne dedi ne yaptı bilmiyorduk biz de şimdi bilmiş duymuş olduk giybetini okuyoruz bu da günah. O kişiyle daha fazla muhattab olma. Böyle yapa yapa çevresinde insan kalmaz zaten aklı başına gelir. Rabbim yine de hasetinden kurtarsın öyle duâ et arkadaşın için.
önce (785 puan) tarafından
çok değişik gelmişti bana benim alt katıma yine bizle yaşıt bi kız tasinmışti kızın maddi olarak çok iyidi mesela o kıza hepp kıçımın kenarı der kız kahve atsa hemen bizlere yazr alay eder kizla
önce (5,033 puan) tarafından
Kız gıybet yapma dıyor ya nur ay :) allah affetsın herseyi veren Allah bir gün ona muhtac kalmaz ınsallah
Allah affetsin bu gece günaha girdik
önce (704 puan) tarafından
Nuray kesin terazi burcu, okurken o aklıma geldi direk ☺️
+2 oy
önce (390 puan) tarafından
Bende iki kere doğum yaptım ve yanımda sevdiğim insanlar hatta sevmediğim insanları dahi görmek istiyordum çünkü aşırı sıkılıyordum , asla kimseye gelme demedim hatta kuzenlerimi dahi aradım doğumdan çıkınca hastaneye çağırdım, eve geçince aynı şekilde zaten yeni doğum yapmışsın gelen biliyor çayını içer istersen yanında bir şey ikram edersin gelende eli boş gelmez biraz oturup giderler , şimdi hamileyim yine aynı düşüncedeyim tabi herkesin lohusa süreci farklı kimisi ciddi anlamda lohusa oluyor etkileniyor Allah'a şükür benim normal geçip gidiyor o süreçte kimseyi yargılamamak lazım , normal zamanda asla öyle insanlar gelsin gitsin sevmem ama o lohusa sürecin de sohbet etmek yalnız kalmamak bana iyi geliyor 
+1 oy
önce (4,051 puan) tarafından
Çok uzun olmuş, kimse okumaz. Böyle uzun uzun yazıp kendinizi anlatmanıza değecek bir platform değil burası. Niye kendinizi ispatlamaya çalışıyorsunuz, zamanınıza yazık. 
çunkü bisey sordum altına yazılanlar sen fesattın o değil diye yazmışlar
Ben okudum hep okurum yani
önce (2,450 puan) tarafından
Ben de okudum hepsini
önce (704 puan) tarafından
Bende okudum hiç okumamazlık yapmam ☺️
önce (2,450 puan) tarafından
Ama şu ilk yoruma ben de katılıyorum kendinizi ispatlamaya çok da cabalamayin burda çok cins tipler de var
+1 oy
önce (3,212 puan) tarafından
Niye bu kadar cok takıyorsun ki mesafeli ol umursama ay ben kimseyi bu kadar hayatımın merkezi haline getirmiyorum :) 
insan sevdiğine kırılmıs diyolar ya benimki öylemoldu
önce (3,212 puan) tarafından
Evet sanırım akrabasınız diye farklı anlam yüklemişsiniz ama değmez taş ağırdır yerinde mesafe iyidir boşverin.
+1 oy
önce (895 puan) tarafından
Çok takılma canım buradaki cevaplara
+1 oy
önce (23 puan) tarafından
İki postunu da okudum. Arkadaşın zaten kendini ifade etmiş kuran okumasında. Sen de onun olumsuz yönlerini fark etmişsin. Onu değiştiremezsin bu sebeple onunla tartışmaya girsen yine değişen bir şey olmaz bu durumda en iyisi araya mesafe koymak. Sen yine insanlık edip mesaj atabilirsin yeni doğum yaptığın için rahatsız etmek istemiyorum o yüzden kapını çalmadım ama bir şeye ihtiyacın var mı kendini hazır hissettiğinde haber verirsin seni tebrik etmek isterim tarzında yazabilirsin. 
mesela şuan bebeği çok ağlıyo cok isterdim yazmayı ne oldu desteğe ihtiyacin varmı ama tepkisinden dolayı yazamıyorum
önce (23 puan) tarafından
Sen yaz istersen tabi. hani bebek için bunu yapabilirsin belki zor durumdadır. Ama dediğin gibi ters tepki verirse peki diyip görüşmeyi sonlandırabilirsin
+1 oy
önce (652 puan) tarafından
bisey sorcam.bu arkadasin ve senin burcunuz nedir ?
ben başak o aslan
önce (652 puan) tarafından
ay yemin olsun yazarken arkadasin aslan bence diye eklicektim ama  dedim bosver iste tam bir aslan davranisi cozemezsin canim onu
benim kizımda aslan bazen kızımi bile çözemiyorum
+1 oy
önce (266 puan) tarafından
En büyük hata sende bacım. Böyle karaktere sahip biriyle arkadaşlığı devam ettirdiğin için. 
ben kimseye mesafe koyamıyorum ki kimseye hayırda diyemiyorum yarın gelse deseki gel şu yapalım icten içe kızarim ama dısarı belli edemem tamam derim
+1 oy
önce (407 puan) tarafından
Kaç yaşında bu 10 falan mı bu ne ergenlik böyle Allah akıl fikir versin sende çok takılma görüşme kapat gitsin böyle laf mı olur misafir kabul etmemesi problem değil doğum yapınca bende istememde kimseyi ama tavrı çok cahil geldi 
27 aynı yastayız işte
önce (407 puan) tarafından
Çok saçma sürekli hava atması özel hastane için falan garip eşya konusunda aynı şekilde kim ne isterse onu alır boş ver hiç muhattap bile olma merhaba de geç
+1 oy
önce (4,662 puan) tarafından
Böyle detaylı yazınca daha anlaşılır olmuş tabi. Madem öyle bence direk arkadaşlığı bitir gerek yok 
+1 oy
önce (126 puan) tarafından
Canım konuyla alakasız düşükten sonra ne zmaan hamile kaldin adet gordunmu görmeden mi hamile kaldin
ilk 7 haftalikkrn düşuk yaptım aradan 3 ay geçti hamile kaldım oda kimyasal gebelik oldu ondan sonra 5 ay sürdü hamile kalmam
+1 oy
önce (7,712 puan) tarafından
Sen haklısın 
0 oy
önce (19,467 puan) tarafından
Bacım sen bu kadından uzak dur. Alenen ben kötüyüm diyor. Ayyy ne illet birisi 

İlgili sorular

0 oy
16 cevap 849 göst.
2 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Celeb (41 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 430 göst.