0 oy
1,378 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (620 puan) tarafından
Bebeğimi emzirdigi için sürekli beni görünce kızımı benden alıyor ayy seni ben emzirdim ya ondan beyazsin seni ben emzirdim güzelliğim sana geçmiş diyor bana gıcık atar gibi sinir ediyor beni ya çıldırtıyor 

34 Cevaplar

0 oy
(18,442 puan) tarafından
Emzirmişse emzirmiş buna bu kadar takılman normal değil. Yapılan doğru demiyorum asla ama olan olmuş geçmiş senin bu durumdan rahatsızlığın belli gıcıklığına yapıyor sen buna takıldığın müddetçe de yapacak afedersin ama ineğinde sütünü içiyoruz süt icmeyle biri birine benzeseydi biz ineğe benzerdik :))
-Reklam-
0 oy
tarafından
Canim benim surda sitem edip yazdigin kadar onlara tepki gosterdeydin belki biraz dururlardi.

Hic mi sesin cikmiyor?
0 oy
(862 puan) tarafından
Görümcen ne kadar hadsiz çok sinir oldum. Görüşmemek gibi bi imkanın varsa kesinlikle görüşme böyle insanlarla ha öyle bi durum yoksa verme çocuğunu kucağına al çocuğu oyun oynat dışarı çıkar ne bileyim yada sende lafını söyle kimse için kendini üzme ve hicbirseyi içine atma 
0 oy
(3,513 puan) tarafından
Ya görüşme yada takma bu ne bacım görümce kayınbaba kaynana üçgene içinde çürüdün
0 oy
(1,552 puan) tarafından
Eşinin ailesine ayrı, eşine ayrı u.yuz oluyorum.. Hadi ailesinin sözünden çıkamıyor desek, hadi seni de sevmiyor desek.. Evladını da mı sevmiyor, evladı için ne iyi ne kötü düşünüp de niye iyi olanı yapmıyor.. Benim eşim de ailesine düşkün, kaç defa kazık attılar hâlâ koşarak gider işlerine, her pazar oraya gitmeye çalışır.. Ama kızımız için şu zararlı, annengilin şunu yapmasına izin verme dediğim zaman kızına bişey olacak korkusuyla yaptırmaz hayatta
0 oy
(1,466 puan) tarafından
Yapma bunu kendine nolurr yaa
0 oy
(6,678 puan) tarafından
Kız kes irtibati ne derttir böyle
0 oy
(11,926 puan) tarafından
Ah bacım bende bir deliyi cektim 8 sene. Wn sonunda patladım. Herseyi anlattım 7 cedlerine. Herkea gördü yuzunu. Şimdi kendi evimde kalıyorum ve o kapımdan gecemiyor
0 oy
tarafından
Ağzının payını ver sustur bee. Ne pısırık duruyon. Hepsini ayrı ayrı dert ediyon... Şu ismini değişmekle başla ilk önce. Neden umutsuzsun ki...

Güzel düşün güzel olsun
0 oy
(5,233 puan) tarafından
Niye emdirmesine izin verdin ben kıyamet kopardım bi ara sırf lafı geçti diye varsın süt içmesin kimene ama kimsede emziremez çocuklarımı 
0 oy
(1,830 puan) tarafından
Canım benim gaylı gına geldi görümcenin m emesinden nerdeysen adres ver şu görümceni bi yolayımda hepimiz rahatlayalım. Allah Muhammed aşkı için sindiremiyosan niye hala içlerindesin buraya yazacagına kimse yoksa arkanda ara polisi et şikayet gir sığınma evine kurtul şunlardan 
0 oy
(3,124 puan) tarafından

Bana da diyolar görmem yok ama herkez oğluma aynı babası aynı yürüyüşü rahmetli dedesi yaşı benzemesin diyoslr. Bnde dedm kime benzeyecek başka dedm elin suriyelisinemi afganınamı benzemesi gerekti acaba dedm hepsi sustu :D:D

0 oy
(1,021 puan) tarafından
Neden emzirtiyorsun ki böyle birşey neden izin veriyorsun 

Sen kalk 9 ay karnında taşı bebeğin bakımını yap hastalığını sağlığını çek büyütecek diye kendinden ödün ver sonra git millete emzirt onların ağzına laf ver 

Emzirtmeyim abi zorla yaptı dicen kesin şimdi ayrılma çocugun başından sürekli yanında dur vallahi bana biri onu yapsa anam babam dinlemem oracıkta saçını başını yolar kapı dışarı ederim 

Sırf saygı dır akrabadır yok ben hayır diyemiyorumlar yüzünden bu hale düşüyorsunuz yapmayın abi göstermeyin böylelerine saygı falan hayırmı çocugun nesini çekmiş te kızıymış ta şöyleymiş böyleymiş s.. Onun oyuncak anneliğini güzelliğini yani 

Valla ben çok terbiyeli Hiçbir şeye hayır diyemeyen ne derlerse evet diyen sus pus konuşamayan biriydim böyle oldukça tepene çıkıyorlar bundan sonra böyle eş dost akraba neyse ne pat pat yüzüne vur kapı dışarı ne mujtaçlıpın olacak onlara onlar olmasa ölecez sanki

Biraz sinirli konuştum ama laflarım sana değil o pislik görümce ne sinirlendim 

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 268 göst.
2 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Nagiiiss (315 puan) tarafından soruldu
0 oy
24 cevap 1,070 göst.
26 Temmuz 2024 Aile & Aşk kategorisinde Aras2304 (23 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 436 göst.
28 Nisan 2024 Aile & Aşk kategorisinde mehal (754 puan) tarafından soruldu
0 oy