0 oy
130 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (209 puan) tarafından
Bebeğim sadece anne sütü alıyor ben kendim vermiyorum ama kaynanam eltilerim sğrkeli bişeyler yalatıyor kızıma 6 aya kadar verme dedi doktor vermeyin dokunur dediğimde de biz sanki çocuk büyütmedik bişey olmaz tadını alsın diyorlar nasıl laf anlatacam ‍♀️

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ellerinden alacaksın siz verdiniz ama ben vermiyorum diyeceksin. Ters tepki yapsa hangisi nasıl verecek hesabını 
-Reklam-
0 oy
(2,385 puan) tarafından
Bişey yiyilip içilirken sen tut verme kimseye benim kayınvalidem de ilk kızıma yapıyordu vermediğimi bildiği halde 
(209 puan) tarafından
Çocuk daha 2 aylık dı kekden veriyor aldım ağzından geri çocuk omu masıl yutacak diye şimdi 3 aylık oldu heri başladılar başkasının çocuğuna torunun da olaa ne diye karışırsın ki
(2,385 puan) tarafından
Boğacaklar çocuğu ya allah korusun
0 oy
(2,568 puan) tarafından
Nşye baktırıyorsun bacım ya bak bir alerjisi çıksa midesi daha oluşmadı bir şey olsa sen ugrascan. Yapmayın ya. O zamankş meyve sebze ile şuanki bir mi? Benimde baktırmak şstediler karpuz falan karpuzu aldım ittim siz bakın tadına dedm. Zorlasalar çocumu göstermem kavga ederim herkesle.
0 oy
tarafından
Ben şu böle vermedim tepkini koy cankm
0 oy
tarafından
Laf anlatmaya çalışmayın. Azarlayın. Bu kadar pasif kalmayın lütfen. Ya nasıl bir bebeğe annesinden habersiz birşey verilebilir.

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 339 göst.
7 Kasım 2022 Diğer kategorisinde Meleklerim3 (285 puan) tarafından soruldu
+1 oy
7 cevap 219 göst.
21 Nisan 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde kubraugur (2,528 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 326 göst.
28 Eylül 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 165 göst.
21 Kasım 2025 Ev & Yaşam kategorisinde Zelalyildz (666 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,494,944 soru

24,422,513 cevap

351,696 kullanıcı

...